Duri Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Mexo: Radičku som v tomto vlákne riešil. Narovinu radšej by som mal tú matnejšiu imitáciu hliníka, ale človek si nevyberá. Meniť to nebudem. Reklamovať možeš, ale :lool: Inak najkrajšia radička bola pre mňa v O1 RS Octavius: Ďakujem za info, som rád že Zentihy sú OK. Zatiaľ mám skúsenosť iba s Spider, Vega a Pegasus - všetko na pohodu! Mischinka: Práve z dôvodu, že 205/55/16 je vyššia o jeden canti, tak preto to riešim. Predsa len trocha viac gumy aj keď iba o jeden cm absorbuje energiu lepšie, či? Viem, že keď chytím jamu tak si to niečo odnesie, preto sa snažím eliminovať dôsledky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Aha, já to pochopil, že to chceš obráceně - ty 17" místo 16". Já jezdím v zimě na 16" a žádnou estetickou újmu tím okta neutrpěla, přece jenom lepší vyjet a dojet, neý pod kopcem pózovat s krásnýma 18" ale být v pr:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 jj moje slova :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Zdar páni. Rád by som sa spýtal fachmanov: dnes som si všimol pri ochladzovaní turba, že mi vychádza z motorového priestoru taký pisklavy zvuk Je to nepretržitý piskot... Za studena to počuť nie je. Auto šlape ako má, nevšimol som si žiaden problém. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Nabehané má 2 tis. km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Trochu som si preliezol net a piskot od motora sa spája s viacerými dôvodmi. Najviac sa ale pripisuje klinovému remeňu alebo škrtiacej klapke ( sa mi zdá, že TSi už klapku nemá, či? ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Duben 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2011 Trochu mi odlahlo, kolegovi z iného fóra to robí tiež ( rovnaký motor aj r.v. ). Bude to asi normálne. Ešte doplním, že to robí po veľkej záťaži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Pískanie už prestalo Motor má 2500km. Dnes som sa o mojom motore dozvedel dve veci, ktoré by som si tu rád overil. Bavil som sa s príjmacím technikom v Škode. Takže: 1. povedal mi, že 2,0TSi ma turbo chladené vodou. Tzn. netreba ho po jazde chladiť. 2. pýtal sa ma či je 2,0TSi kombinácia kompresor/turbína. Toto myslím nie je pravda, to sú iba menšie kubatúry. Čo ten bod 1? Je to tak? Na nete som v rýchlosti takéto info nenašiel. Ďakovala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Ad 1) Dochlazovat není třeba ani TFSI, opravdu stačí jen krátký dojezd před barák na míň plynu, ale jinak by jsi měl mít, jelikož máš TSI (kód CCZ?), chlazení vodou. Ad 2) To je samozřejmě blbost, ve škodovkách to nemá ani 1.8 TSI ani 2.0 TSI. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Ad1. Motor mám CCZA. Chladil som doteraz každý turbomotor cca 1 min. Vravíš, že zbytočne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Někdo sem dával i oficiální odpověď škodovky na tohle téma. Vyšlo z toho, že bys fakt musel jet na krev a v tu chvíli to zdechnout, aby mohl být problém, jinak opravdu stačí dojezd na volnoběh např. ke stojanu na čerpačce, i když jsi předtím valil po dálnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Este k 17" zimakom: Skoda ponuka len tuto alternativu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Hm díky CJ. Som v podstate rozhodnutý. Bude 205/50. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Já tuhle variantu teda v TP nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mexo Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Duri, ako ti funguje denne svietenie? Skusal som to na RS a prekvapilo ma, ze za kazdych okolnosti svietia spolu s prednymi LED aj zadne svetla (t.j. ovladac v polohe "0" aj "auto" za denneho svetla). Myslim, ze na "civilnych" Octaviach ked je aktivne denne svietenie, svietia len predne svetla v hmlovkach a zadne svetla su vypnute. Je to specialita RS ci chyba daneho kusu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Vasekk: Ja áno a je tam pridané M+S. Mexo: Toto veru neviem, nemám to odsledované, ale pozriem Ti to v utorok. Skôr RS-ou nepôjdem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Květen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Takže bol som sa previezť dnes :) a mne svietia iba LED-ky. Zadné svetlá ee. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mexo Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Diky, tak to bude problem asi mojho kusu. Pisem si do kolonky reklamacii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Není to jen jiné kodování? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Páni, otázka: pri pair/unpair telefónu cez BT vydá rádio do repro brutal silný zvuk. Malá keď spí, tak ide vyskočiť zo sedačky. Dá sa to nejako vypnúť/stíšiť? Mám Bolero a GSM II. Ď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 7, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2011 Bohužiaľ nedá, tiež som to riešil Pomohla až výmena za GSM III, okrem množstva vecí, v čom je lepšia, je tam aj tento zvuk resp to ticho pri pripojení/odpojení telefónu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Fuuu, tak to si ma nepotešil :( Daj info, v čom je GSM III lepšie a začo by sa to dalo change. Thx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 V čom je GSM III lepšia? Hádam najväčší prínos je to, že hlasové ovládanie funguje spoľahlivejšie (napr na GSM II sa mi nikdy nepodarilo vytočiť v zozname Gabiku - príkaz "volat jméno" ok, potom "Gabika" a na to odpoveď "jak prosím?"). S GSM III ide vytočiť aj Gabiku Kúpiť sa dá za cca 130 eur, pôvodnú predáš bez problémov ďalej. Stačí jednotky vymeniť pod sedadlom, nakódovať a je to. Ak by si chcel aj rSAP, potrebuješ poriešiť aj GSM anténu, ale aj bez nej ti to v HFP bude fugnovat bez problémov! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Leden 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 K tomu soundu: stačí dať na rádiu phone a stíšiť volume. Zvuk stále je ale v prijateľnej miere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 trošku to tu po roku oživím :D Tiež som kupoval v MA, ale vystavenú z predajne.. aj na servis tam stále chodím.. Ľubo a ako si spokojný?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Po dlhom rozmyslani a citani nazorov a skusenosti som sa trochu posunul Eibach Pro kit brzdy s3/cupra/R32 345x30 Zimmerman Sport dosky Textar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 5, 2015 Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 pěkný a myslíš že to bude fungovat kombinace zimmerman a textar? já sem dal oboje TRW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Červen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2015 Je to jedna z kombinacii, ktore su odskusane, tak verim, ze bude Povodne som chcel ist do Textar epad, ale nemam k tomu velku doveru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Únor 11, 2017 Sdílet Odesláno Únor 11, 2017 Pekné auto , kúpil si niečo novšie keď ju predávaš ? teda aspoň myslím že je to ona na bazoši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.