Přejít na obsah

Blue race RS


Doporučené příspěvky

Priatelia tak nadišiel ten čas. Moja plechová láska sa už pečie a neviem sa dočkať :palec: :) :D

 

Bude to TSI + Neptune + Bolero + GSMII.

 

Keď dorazí tak plánujem dierované kotúče, zmena podsvietenia a corner funkciu.

 

Zatiaľ iba slintám:

Hezka :) barvu si vybral spravnou :D :(

Odkaz ke komentáři

Hílek a predbežne 5. výrobný týždeň. Hmmm, niežeby som sa na ňu netešil, ale nexem ju keď bude zima. Je na čom jazdiť, tak načo ju trápiť. Ak predsa dodržia termín tak na salóne by mala byť v polke februara. Predajca mi dovolil ju schovať u nich v garáži a keď bude sucho a nad 7 stup. tak si pre ňu pôjdem :lol:

 

Inak dobre, že som ju objednal ešte minulý rok, išla o 1000 juri hore :D A to som mal info z ˝ overeného zdroja ˝, že Škoda bude ceny navyšovať iba o DPH...

Odkaz ke komentáři
Hílek a predbežne 5. výrobný týždeň. Hmmm, niežeby som sa na ňu netešil, ale nexem ju keď bude zima. Je na čom jazdiť, tak načo ju trápiť. Ak predsa dodržia termín tak na salóne by mala byť v polke februara. Predajca mi dovolil ju schovať u nich v garáži a keď bude sucho a nad 7 stup. tak si pre ňu pôjdem :D

 

Inak dobre, že som ju objednal ešte minulý rok, išla o 1000 juri hore :D A to som mal info z ˝ overeného zdroja ˝, že Škoda bude ceny navyšovať iba o DPH...

 

velmi pekne gartulujem nech sluzi :)

Odkaz ke komentáři

Ďakujem za gratulácie, už sa neviem dočkať :)

 

Inak otázke, dnes som išiel okolo Škody ( plné brzdy, zbadal som tam svietiť RS-ku kombi v striebornej ), reku idem slintať :palec: A všimol som, že ma takú novú páku. Videl som ju tu na fóre, zopár chalanov ju menilo, ale myslel som si že to je zo Supa. Dávajú ju už asik aj do Octy, či?

post-751-1294406309_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dizajnovo v tom rozdiel nevidím, ale na jednom vlákne boli na tu new pozitívne referencie.

 

Ale čo ma dostalo, bola na 17 Zenith a kuk na gumy!!!! Bridgestone Potenza RE050A!!!!! To im v tek Škode fakt už je&e??? Šak to sú najhrošie gumy aké som v živote mal, bolo o nich popísané mrte info, osobne som sa na ne bol sťažovať a furt ich používajú.... Sorry, ale nexápem...

Odkaz ke komentáři

Ďakujem :palec:

 

Inak dnes som na prechádzke s malou videl rovnakú ako budem mať, iba žltú... Hmmm, krásna tiež, mať dom a garáž tak váham... Akurát bola na Neptunoch+zimné Conti. Na moj vkus je to brutus. Toľko jám čo je, trpím aj teraz na Vegáčoch :) Ja budem mať pravdepodobne Draconis - veľmi podobné ako Neptune.

post-751-1294424094_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Čo sa týka ceny, tak v podstate RS šli v cenníku hore o zmenu DPH + nejakých 650 €, ktoré ale dostaneš hneď naspäť vo forme tzv prémie, čo je automatická zľava. Takže zvýšenie je len o toho 1%.

 

Áno, novú radiacu páku budeš mať aj ty, majú ju všetky OII okrem Touru od 45KT/10. Tiež sa chystám výmenu, len čakám, kedy sa objaví nová za dobrú cenu.

 

Draconisy sú super, ale vidieť ich naživo nahodené na aute je rarita. Max sa tak objavia na Combi 4x4, kde idú objednať priamo z výroby, no na liftbacku som ich ešte nevidel.

 

Môžeš ešte napísať, akú sa ti podarilo vybaviť cenu? Ak nechceš verejne, možeš aj do SZ... Čo mám info od iných predajcov, tak zrovna Hílekovcov nemajú radi, pretože vraj podliezajú ponuky ostatných predajcov a berú zákazníkov aj mimo svojej spádovej oblasti.

 

Inak dnes som na obchvate v BA stretol jednu novú OIIRSFL modrú racing, bola ešte na prevozných značkách... Aj som chvíľu myslel, že si to ty, ale potom mi svitlo, že ešte ju nemáš vyrobenú a keby aj bola, tak si písal, že ju do tohto počasia nevytiahneš :lool:

Odkaz ke komentáři

Ako som písal, obehal som tri salóny + ťahal info priamo do jedného manažéra v Škode, ale všade som dostal rovnakú odpoveď = momentálne vieme dať zľavu max 4% ani o chlp viac. Takže som ju zobral tam kde som bral auto naposledy. Inak mal som jednu babenku ˝ rozrobenú ˝ v IMPE, vymienali sme si maily cca rok, bola fakt ochotná a nikdy jej nevadilo odpovedať na moje otravné otázky. Takže som ho chcel brať od nej, reku dám jej zarobiť za ochotu, ale odišla na materskú...

 

To neboj, keby bola tak píšem :palec: Ale mňa stretnete až v marci :palec:

Odkaz ke komentáři

Takže jedna devinka predaná :palec: Veru bude mi za ňou smutno, ale teším sa na niečo o moooc lepšie.

 

Inak otázka na machrov: dá sa do krátkej octy v kufri dať také kryty na boky ako má combi? Je tam vybratie na obvode, dole sú dierky na dva jazýčky a octa s medzipodlahou to má. Tzn. moja otázka, dá sa to niekde zohnať? Buď v Škode, alebo...

post-751-1294860729_thumb.jpg

post-751-1294860910_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Skočiť môžeš, ale dozvieš sa to, že tie dvierka pre lifback existujú len na ľavú stranu a sú predávané jedine spolu s celým ľavým kobercovým krytom blatníka - cena 70,64 €! Odporúčam radšej odkladaciu schránku z príslušenstva, je na fotke. Cena je polovičná, a je to neporovnateľne praktickejšie. Číslo dielu je DMA600001, názov "Odkladacia taška do batožinového priestoru - veľká". Mám ju v aute, odporúčam :palec:

DSC08821.JPG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...