p2p Odesláno Srpen 8, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 Posli mi je taky. Rad se na ne podivam .... muj email je p2p@seznam.cz ju dikec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Abyste si nemysleli, tak jar_dovi jsem mailem odpověděl. ;) Jinak s autem jsem žádné vylepšení nedělal, ale dům se mi už krásně staví. Přízemí už je skoro celé vyzděné, do pátku bude strop. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Není to nějaký malý? Aspoň na těch fotkách to tak vypadá... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 To se zdá. Vnitřní rozměr obýváku s kuchyní je 8m krát 4,5m na jedné straně a 6,5m na druhé, celkem 43m2, celková obytná plocha domu je 120m2. K tomu je garáž 3,5x7m. Po zateplení bude mít dům pudorys čistých 9x9m. Momentálně bydlíme v bytě 3+1 o velikosti 70m2, takže si určitě polepšíme. Nehledě na to, že budeme mít prostor i venku na terase a zahradě. No a skoro nejvíce se samozřejmě těším na garáž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Tak 120m + terasa a zahrada, je pohodička, to asi jen ta fotka skresluje... Staví se Ti to pěkně rychle, tak to má být... :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Jj, fotky zkreslují, fakt to bude dostatečně velký dům. Kdybych měl více peněz, koupil bych větší pozemek (mám "jen" 1000m2) a postavil bych větší dům. Ale mám, co mám, tak budu rád i za takto "malý" dům, ale hlavně budeme ve svém a budeme spokojení. Soused staví vedle montovaný dům. Dnes ráno mu ho přivezly 3 náklaďáky a s pomocí jeřábu mu to montují dohromady. Nevím, jak vy, ale já mám raději zděné domy. Navíc to vyjde na stejné peníze a časově mu to vyjde taky stejně, stěhovat se chce taky před vánoci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Zeď je zeď, do žádný skládačky bych nešel, už jen proto, že se poslední roky počasí pořád zhoršuje a až jednou přiběhne nějaký tornádo, tak tyhle rádoby pevný skládaný doby se rozlítaj jak v USA.. Tudíž pěkně po staru, only zeď... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 no nevim jak to ma soused rozplanovany ale kamarad mel taky skladacku z Rymarova a bydlel z 6 tejdnu. 3 tejdny deska schnuti a 3 tejdny montaz skladacky, napojeni na energie a odpady a stehovani. Takze pokud neko potrebuje jo rychle a ma penize tak jako drsne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Od znamych vim, ze to chodi tak, jako pise olaf...to je prave ta vyhoda skladacky...takze se mi nezda, ze by to staveli tak dlouho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 16, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2010 Jj ty skladacky jsou vetsinou do dvou mesicu hotove a pripravene, akorat co jsem u tech skladacek videl, tak to po prvni zime docela popraska, prave diky tomu, ze to udelaji tak rychle a ty desky se proste hybou a nic to neudrzi...proste zed je zed a hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Srpen 17, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2010 Stejně zeď je zeď, dává to takovej pocit bezpečí... Teda pokud stavební firma za něco stojí, jinak to je bezpečí s křidélky a při prvním větším vedru to dopadne jak ta skládačka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 No podle fotos od Libora delaji to soudruzi doc ela pekne... zadne prasarny s cihlama a tak... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Abyste si nemysleli, tak jar_dovi jsem mailem odpověděl. jj, díky, mám už pokupě asi poslední variantu, když už jsme tady u toho stavění, kolik dneska stojí zateplovací fasáda, polystyren 120mm, akrylát bílá? nemáte někdo v rozpočtu? Mám cenu 160.000,- 165m čtverečných, v tom 2 okna 1,5x1,5m, dále 2 okna 2,1x1,5m a jednu balkonovou sestavu, 5 sklepních okýnek 85x55cm, dole marmolit cca do výšky 0,5m, cena komplet včetně práce a lešení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 libor - koukam pekne uz roste na "malym" 1000m pozemku a makej "120m2" dum :P my budeme mit pozemek malej 400 a vnitrni barakova je myslim 140 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Ta cena by odpovidala tak za silikonovu fasadu, ale kazdopadne to neni tak premrstene...pocitej polis, lepidlo - 2x a fasada k tomu, tak to zase tak hrozne neni. Ale rozhodne popremyslej o tom typu fasady...radsi si dej silikonovou...je to mnohem lepsi a nemusis delat podrovnavku. Cena neni o nic vetsi a rozhodne kvalitnejsi a lepsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Vitto, hledali jsme něco kolem 800-1200m2. Pod 800 jsme jít nechtěli, chtěli jsme nejen dům, ale i trochu zahrady k relaxaci. Nad 1200 bychom šli, ale dali jsme si finanční strop, respektive nedali ale měli. A to tady máme ještě celkem v pohodě ceny narozdíl od cen kolem Prahy nebo i jinde. Takže chápu lidi, co si koupí "jen" 400m, ono je to pořád lepší, než bydlet v bytě. Jinak už máme strop. Do pátku by mělo přibýt obvodové zdivo 1.NP, příští týden věnec a čela a další týden už se začne dělat střecha. No a protože se nudím a zatím jsem na domě na nic nešáhl, tak aspoň plánuju zahradu. Bazén opravdu výhledově až budou peníze navíc, altánek taky, ale před bazénem by měl přednost. Ale alespoň jsem s ověřil, že se nám na naší "malou" zahradu vleze všechno, co bychom chtěli. A pořád ještě přemýšlím o srazu na Rozkoši. Ženě se tam moc nechce (leda do hotelu, fajnovce), já nejsem ještě rozhodnutý a taky šetříme peníze na stavbu. Znáte nějaký pádný důvod, proč tam jet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 ta situacka vypada dobre.. nicmene s takovou budete za chvilku bydlet... jde jim to pekne od ruky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Jj jde jim to pekne od ruky. Ten bazen ti doporucuji dat blize ke kulne, protoze tam pak muzes jednoduse schovat filtraci a nemusis u bazenu mit sachtu, kde tyto veci budes mit. Mam totiz velice podobne reseno to co si nakreslil, krom toho jedineho sikmeho chodnicku a take velice podobne rozmery pozemku, takze at to leti nahoru a vse se dari jak ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Hrubá stavba je procházka růžovou zahradou -pomáhal jsem dvou kamarádům a je fakt že to leti nahoru hodně rychle-otázka dvou měsicu max.Horší to je pak s jinyma řemeslama a dokončovacima pracema-to už jde trošku ztuha :D P.S vypadá to dobře a jak je vidět i drahá polovička je spokojená 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Roste to pekne a je videt ze mamina ma radost.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 libore parádní, koukám je máš situačku baráku né vchodem a garáží k cestě, to se mě docela líbí... taky o tom lehce uvažuju.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 NO tak to nebude vubec spatny... chvalim... inspirativni! ....bazen se skokan. mustkem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Kalic, jj, bydlet bychom měli už na Vánoce. Jsou to šikulové. Bladik, díky za upozornění, tak dalece jsem o tom nepřemýšlel. Stejně bude bazén až poslední věc, co budu na zahradě budovat. Chtěl bych normální zapuštěný, všude dokola kamenná dlažba, nejlépe i volitelně zastřešený, takže to bude asi dobrá pálka za něj, takže bude muset opravdu počkat. A díky za přání, snad se vše bude dařit jako do teď. romariooo, zdá se mi, že jsi velký pesimista. Už od začátku mě jen strašíš. :( Ale já se nedám a budu se stále optimisticky těšit na další pokračování stavby. Dokonce se na ty vnitřky těším ještě více, protože to bude už taková třešnička na dortu, už budu vědět, jak vše bude vypadat a bude se blížit termín nastěhování. Manželka je snad ještě spokojenější než já, což je možní i tím, že se zatím ještě o nic nestarala a jen si vymýšlí kachličky a vzhled kuchyně a už se vidí, jak popíjí kafe nebo vínečko na terase. :) p2p, jj, jak jsem psal výše, je v sedmém nebi, plní se jí sen (stát se tanečnicí u tyče, viz foto :)) Badys, jj, mám, barák jsme měli už vymyšlený předem (už i částečně naprojektovaný), měli jsme mít jiný pozemek, ale z něj naštěstí sešlo. Na tomto pozemku jsme dům jen zrcadlově přehodili oproti úvodnímu plánu. Taky jsme chtěli okna z obýváku na jih a s tím i terasu na jih, takže to jinak ani nešlo. Dům je teď skoro uprostřed pozemku, ale místa je všude ještě dost. Výhoda tohoto uspořádání je v tom, že budu mít před domem spoustu místa na parkování nejen pro návštěvy, ale i pro sebe, až tam budu leštit auto. :) O.v.i., díky za pochvalu, snažím se vše promyslet, jak to nejlépe umím, v rámci mých obecných znalostí a zkušeností. No a bazén se skokanským můstkem je tak trochu z oblasti snění, což já teda sním rád. A někdy se mi sny splní... když se snažím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 po upravach bych si umel podobne rozlozeni baraku predstavit taky... fakt super pane!! fakt si me inspiroval a neco pouziju (snad) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Jedna úsměvná historka z předchvilky. Mám prodejnu s počítači a notebooky. Přišel mi tady před chvílí zákazník a chtěl notebook na splátky. Už na první pohled byl podezřelý, ale dělal jsem jakoby nic. Posadil jsem ho a začal s ním vyřizovat smlouvu na splátky. Dal mi občanku a bankovní kartu a podle fotky se mi nezdálo, že to je on. Navíc měl sluneční brýle, že prý ho bolí oči. Ale chtěl jsem, aby se mi ukázal bez nich. Tak si je sundal, ale oči nechal zavřené. Rysy obličeje mi neseděly, ale řekl jsem mu, že teda jo, že to je asi on, ale už jsem věděl, že je to podvodník. Začal jsem tedy na oko vyřizovat splátky. Ptal jsem se na údaje, které měl v občance. Nevěděl ani, kdy se narodil a kde bydlí, blbec. Ale dělal jsem, že mi odpovídá správně. Náhodou kolem šla známá, tak jsem ji pozdravil a nenápadně řekl, ať zavolá policii, že je to podvodník. Pak jsem se vrátil a dělal, že pokračuju ve vyřizování a čekali jsme cca 10 minut na "schválení úvěru" než přišli policajti. Chlápek byl docela dost překvapený, ale hned se nechtěl přiznat, říkal, že je to jeho občanka, ale policajti mu samozřejmě nevěřili. Po chvíli se přiznal, že prý mu tu občanku dal kamarád, ať na to tady nakoupí na splátky. Nakonec mi policajti volali, že je to prý pěkný ptáček, že toho má na svědomí více, takže se za mnou policajti ještě staví a podám výpověď případně dám na něj trestní oznámení, aby mu to jen tak neprošlo. A tady je ještě foto z kamery v obchodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 no pekne :( jak si tam sedi indian :) za kolik chtel notas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 Libore: to neni strašení! :) Ale jinak máš pravdu,jsem pesimista a bojuju s tim :) S tím manikem to byla dobrá akce a ještě žes ho takhle prokoukl :( Přislušnici byli teda zatraceně rychli! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 ještě že si z toho takhle vyváznul.. šmejd jeden! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 O.v.i., chtěl noťas za 16490,-, ale bylo mu to vlastně jedno, vybral si jen tak, ani se neptal na parametry a ukázal, že chce tento. :( Romariooo, já jsem naopak věčný optimista, a taky s tím bojuju :) Ale mám štěstí, že se mi v životě většinou daří. Asi jsem šťastný člověk. Dakie, prodávám na splátky už 12 let, tak mám s podobnými týpky dlouhou praxi a poznám je. Pár už jsem takhle nechal odvést. Ono z mých peněz by to nebylo, já bych na tom dokonce vydělal, kdyby to bylo schválené, ale Homecredit by to z něj asi dostával horko těžko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 25, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2010 věřím, že na Ostravsku se s takovýma lidma můžeš potkávat denně :( a ještě mluví PL... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.