blondakxxx Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Libore tá maska je tiež THE BEST OF. Si ju striekal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Tak jsem hledal fotky zboku, ale žádné jsem neměl, až budu někdy zase fotit auto v přírodě, tak to určitě vyfotím. Vyfotil jsem aspoň auto z okna, plus jsem našel ještě dvě fotky, na kterých je auto ještě jakžtakž zboku. Fólii jsem dával tu stejnou, co mám na mračítkách a na masce (nestříkal jsem ji). Na mračítkách je už rok a půl a je v pohodě, je jako nová, tak snad vydrží i na discích. Je to fólie, co se používá v reklamkách na nápisy na auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 no tak kdyz uz mam nejakou fotku z boku tak muzu rict ze super napad, k te cerne to pusobi vybordelne. Nedokazu ale posoudit jestli k nejakej jine barve by to sedlo taky. Dobra prace jako vzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Libore, myslím, že se to povedlo, vzhledem k ostatním úpravám na autě to působí dojmem, že to tak má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Teď jsi to vystihl naprosto přesně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 no už my dochází slova... u Tebe cit pro drobné vylepšení je neskutečný.. a výsledek vždy hovoří za vše.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 no jak ty kola vypadaj na jine barve mužete posoudit,du taky přezouvat.Takže umně ve vevlakne.Ale černa je černa a vrukach Libora se mneni k dokonalosti,i škodovka by se mohla učit. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 tam budes mit taky tu cernou folii ? nebo cervenou? Ty kola samozrejme nejsou nic extra noveho, ma je tu doli, kully, nejspis i duri a budou dalsi. Ale to zatmaveni z nich dela neco vice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Libore vypadá to fakt skvěle ;) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 (upraveno) Jojo Libor to udělal i promně,z ucty sjem musel počkat aš to uděla a nahodi Libor pak aš ja :) :Djěště jednou Libore dik. Upraveno Březen 15, 2011 uživatelem zdeno77 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Abys to s tou servilností nepřehnal. :D Kdybych nebyl pracovitější než ty, tak bys mě klidně předběhl. Díky kluci za pochvaly, potěší to, i když auto nezdobím pro vás, ale pro svůj dobrý pocit. (... a taky pro pohárky :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 ja jsem si rači počkal jak to bude vypadat na živo.aš pak jsem to tam dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 jj, jasné, v pohodě, já jsem byl natěšený, jak to bude vypadat, proto jsem to měl rychleji než ty, nasadil bych je i bez fólií, těšil jsem se na 18" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 ja jsem si rači počkal jak to bude vypadat na živo.aš pak jsem to tam dal. To si ani nemusel,pretože táto krasavica má tu kombináciu už dosť dlho.Každopádne to ale kolá pozdvihne min. o 1 level . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Však mi je Stormova OII vzorem, když jsem u něj auto kupoval, už tehdy jsem měl v plánu jeho auto minimálně dohnat. Nechci být domýšlivý, ale tak nějak mi připadá, že jsem ho už dohnal, až na to snížení, tak moc snižovat se mi nechce, teda vzhledově bych měl rád tak nízké auto, ale vadí mi, že pak už bude problém dojet třeba někam po polní cestě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 si myslím, že si ho predbehol nie dohnal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Wrcko,myslieť si to môžeš Liborre ja som si na face dodnes nezvykol a predok face mi vyslovene vadí,ale v tvojej úprave musím uznať že je to snáď najlepšie vyzerajúce fl ko,čo som videl a vôbec mi nevadí a úpravy sú ozaj vkusné,no z môjho pohľadu je tam trochu viac rozdielov za ktoré by som pripísal body stormovej,ako iba zníženie,ale na druhej strane zase celú masku by som do laku nikdy nedal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 wrccko, díky ljuk, mě se taky face světla moc nelíbila, proto jsem hned první týden po koupi nalepil mračítka. Třeba FL maska se mi líbí mnohem více než neFL, je aresivnější a opticky auto snižuje. Taky FL RS přední nárazník je hezčí, modernější, drsnější a líbí se mi LED denní. Celou masku do laku jsem měl, ale moc se mi to nelíbilo, pořád mi na tom předku něco chybělo, proto jsem se nakonec rozhodl pro kompromis a zatmavil jsem jen vršek masky, což byl nakonec takový futuristický počin, který byl teď podobně použit na konceptu Vision v Ženevě, podle mého auta určitě. :D Ale jinak díky za pochvalu, snažím se všechno hezky sladit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lala Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Máš to opravdu pěkné.Ze předu bomba.Máš origo podvozek nebo to máš snížené? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
empi Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Cau Libore, kdyz se ti ty svetla nelibi a tak rad delas s reklamni folii, neuvazoval jsi vzit vetsi kus a mracitko pretahnou i pres blatnik (asi az nekam ke dverim a po bocni prolis, aby nesel videt prechod)? Odstranil bys tim rusivou mezeru mezi svetlem a blatnikem, nemam ale tuseni, jak by to drzelo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 To si ani nemusel,pretože táto krasavica má tu kombináciu už dosť dlho.Každopádne to ale kolá pozdvihne min. o 1 level . to jsou trochu jine kola ne?mě zajimalo jak to bude vypadat na neptunech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 lala, jo, mám to snížené originálním sportovním podvozkem (cca 2cm), ale pořád laškuju s představou, že to snížím více, hlavně předek je na můj vkus vysoko, ale ještě nejsem rozhodnutý Martine, na mé černé ten přechod jde vidět jen minimálně a o tebou popsané variantě jsem nepřemýšlel a myslím, že by to nebylo dobré, navíc by pod to lezla voda, a kdybych chtěl vyměnit žárovku, zničil bych tu fólii, žárovku totiž skoro nejde vyměnit bez vytažení světla ven. Tento rok budu jezdit s fóliemi na Neptunech, příští rok je možná nechám přestříkat do antracitova nebo grafitova, prostě něco jako do šeda, to by mohlo vypadat moc dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 antracit by vypadal hodne dobre.. ale asi i opticky by to kolo bylo mensi nez mas ted.. leda tam nechat po obvodu stribrnou linku, co?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 jo a nezapomen si koupit dnesni Autocar!! mel sem Ti to pripomenout.. mas tam hezkou fotku :) A supr reklama octaviaclubu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 S těma mýma kolama si dám pauzu, zatím je mám nová, tak do nich více investovat nebudu a líbí se mi taková, jaká jsou. Uvidím příští jaro. V protějším tabáku ještě nedostali zboží, tak tam nové číslo nemají. :) Nechce se ti to naskenovat? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 ale jen, že seš to ty... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Díkec, to je prča. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Hodně dobře Libore... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 17, 2011 Sdílet Odesláno Březen 17, 2011 Dobre ty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.