Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Tak jsem hledal fotky zboku, ale žádné jsem neměl, až budu někdy zase fotit auto v přírodě, tak to určitě vyfotím. Vyfotil jsem aspoň auto z okna, plus jsem našel ještě dvě fotky, na kterých je auto ještě jakžtakž zboku.

Fólii jsem dával tu stejnou, co mám na mračítkách a na masce (nestříkal jsem ji). Na mračítkách je už rok a půl a je v pohodě, je jako nová, tak snad vydrží i na discích. Je to fólie, co se používá v reklamkách na nápisy na auta.

post-507-1300171597_thumb.jpg

post-507-1300171601_thumb.jpg

post-507-1300171608_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Však mi je Stormova OII vzorem, když jsem u něj auto kupoval, už tehdy jsem měl v plánu jeho auto minimálně dohnat. Nechci být domýšlivý, ale tak nějak mi připadá, že jsem ho už dohnal, až na to snížení, tak moc snižovat se mi nechce, teda vzhledově bych měl rád tak nízké auto, ale vadí mi, že pak už bude problém dojet třeba někam po polní cestě.

Odkaz ke komentáři

Wrcko,myslieť si to môžeš :smich:

Liborre ja som si na face dodnes nezvykol a predok face mi vyslovene vadí,ale v tvojej úprave musím uznať že je to snáď najlepšie vyzerajúce fl ko,čo som videl a vôbec mi nevadí a úpravy sú ozaj vkusné,no z môjho pohľadu je tam trochu viac rozdielov za ktoré by som pripísal body stormovej,ako iba zníženie,ale na druhej strane zase celú masku by som do laku nikdy nedal.

Odkaz ke komentáři

wrccko, díky :smich:

ljuk, mě se taky face světla moc nelíbila, proto jsem hned první týden po koupi nalepil mračítka. Třeba FL maska se mi líbí mnohem více než neFL, je aresivnější a opticky auto snižuje. Taky FL RS přední nárazník je hezčí, modernější, drsnější a líbí se mi LED denní. Celou masku do laku jsem měl, ale moc se mi to nelíbilo, pořád mi na tom předku něco chybělo, proto jsem se nakonec rozhodl pro kompromis a zatmavil jsem jen vršek masky, což byl nakonec takový futuristický počin, který byl teď podobně použit na konceptu Vision v Ženevě, podle mého auta určitě. :D Ale jinak díky za pochvalu, snažím se všechno hezky sladit.

Odkaz ke komentáři

Cau Libore, kdyz se ti ty svetla nelibi a tak rad delas s reklamni folii, neuvazoval jsi vzit vetsi kus a mracitko pretahnou i pres blatnik (asi az nekam ke dverim a po bocni prolis, aby nesel videt prechod)? Odstranil bys tim rusivou mezeru mezi svetlem a blatnikem, nemam ale tuseni, jak by to drzelo.

Odkaz ke komentáři

lala, jo, mám to snížené originálním sportovním podvozkem (cca 2cm), ale pořád laškuju s představou, že to snížím více, hlavně předek je na můj vkus vysoko, ale ještě nejsem rozhodnutý

Martine, na mé černé ten přechod jde vidět jen minimálně a o tebou popsané variantě jsem nepřemýšlel a myslím, že by to nebylo dobré, navíc by pod to lezla voda, a kdybych chtěl vyměnit žárovku, zničil bych tu fólii, žárovku totiž skoro nejde vyměnit bez vytažení světla ven.

Tento rok budu jezdit s fóliemi na Neptunech, příští rok je možná nechám přestříkat do antracitova nebo grafitova, prostě něco jako do šeda, to by mohlo vypadat moc dobře.

post-507-1300308913_thumb.jpg

post-507-1300308925_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...