Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

bral bych tu výměnu, dobrý nápad

přímo se nesjížděly, ale dělaly se tam zuby, ale to prý není podložkama, ale špatně vymyšlenou zadní nápravou, mají to i ti, co podložky nemají

a mám už připravené šablony na vyřezání znaků, jen to musím poslat do reklamky na plotter, nechám si to vyříznout ve velikosti na zadní znak a pak na krytky kol

Pls nezapomen i na mne...

Odkaz ke komentáři

jj, jasné, chce to i Zdeno77, takže to pro jistotu nechám vyrobit v 5 sériích, určitě se ještě někdo najde.

Jen přemýšlím, jestli mám ty světlé části nechat vyříznout z chromové fólie nebo stříbrné, nebo by to šlo ještě z imitace broušeného nerezu. Možná udělám více variant, cena by neměla být vysoká, té fólie se spotřebuje minimum.

Odkaz ke komentáři

K tomu foceni co resime u Zdena77 ve vlakne ... Ty bys mel vedet asi jako prvni, ze se neco takoveho planuje, protoze to foceni asi nechame na Tobe :palec:

Dneska jsem ocihnul Tvoje auto, kdyz jsem tam byl na obed.

Kdyz jsem videl na pocitaci fotomontaz kol, tak se mi to celkem libilo. Ale kdyz jsem se dneska dival na ty Tve, tak me to az tolik nenadchlo. Nejprve bych byt tebou dolepil folii i do vnitrku kol, protoze jak se zda, tak tma tam moc neni a prach z brzd taky ne. Pusobilo to na me nedodelane.

Ale jinak auticko pekne :wacko:

Vsiml jsem si, ze mas i nejakeho zraloka podobneho z BMW. Jak ted resis prijem radia ?

Odkaz ke komentáři
Budu muset dát tenčí podložky na zadních kolech, protože když jsem vezl vzadu náklad, tak při zhoupnutí auta se dřely pneu o blatník, respektive o takový výčnělek tam, kde se blatník napojuje na nárazník. Vpředu nemám žádné, ale vzadu jsem dal ty 1,5cm, co jsem je v pohodě používal s Pegasusy, ale ty jsou ET54 a 7", takže byly o cca 9mm zapuštěnější než Neptuny. Zvažuju buď 0,5cm a bude to stejně, jako ty Pegasusy nebo 1cm a bylo by to o 4mm více než Pegasusy. Vleze mi tam ta 1cm podložka? Ale asi se na to vyprdnu a koupím jen 0,5cm, bude to stejné jako v zimě na Pegasusech, i tak už to vypadalo dobře.

Mám 1.8TSI a myslel jsem, že rozdíl mezi Pegasusy a Neptuny to auto nepozná, ale budete se divit, pozná. Spotřeba se zvýšila tak o 0,3-0,5l a zrychlení cítím taky slabší, ne moc, ale je to poznat. Ale vzhledově jsou moc hezké, tak to neřeším.

Ještě ti to drhne? Já měl stejne problém. Nech si tam dát silonový dorazy .. já mam vzadu ET 25 a nedrhnu :wacko:

Odkaz ke komentáři

Kully, myslel jsem si, že fotit budu já. Co mám s vámi dělat, tak jo. :wacko: Termín ještě domluvíme. Mě se ty fólie líbí, světlého vnitřku kol si moc nevšímám, asi mě to neruší. Ale pořád si myslím, že je to lepší, než bez fólií, kola jsou opticky větší. Dovnitř to lepit nechci, vadila by tomu závažíčka a fakt mi to nevadí. Anténu jsem vyšrouboval a nasadil jsem místo ní krytku ala ploutvička. Je to z autoburzy za 90,-Kč a musel jsem ji trochu doladit, aby šla nasadit. Příjem rádií je takřka bez problémů, jen se mi častěji přelaďuje Evropa 2, jinak ostatní rádia hrají v pohodě. Chytal jsem české stanice i 30km za hranicemi ČR a v Ostravě chytám polské stanice (neposlouchám, ale umím naladit). Bude to asi taky tím, že FL má druhou anténu v zadním skle.

Lomax, jj, drhne, ale ještě jsem to nestačil dořešit. Mrknu se na to o víkendu. Dorazy tam dávat nechci, to řešení se mi moc nelíbí. Spíše koupím 1cm podložky a bude to ok. I tak tak kola budou hezky venku.

Odkaz ke komentáři

Lomax, jj, drhne, ale ještě jsem to nestačil dořešit. Mrknu se na to o víkendu. Dorazy tam dávat nechci, to řešení se mi moc nelíbí. Spíše koupím 1cm podložky a bude to ok. I tak tak kola budou hezky venku.

Já třeba podložky 1 cm s tim výstupem na kolo nikde nesehnal, když jsem je před rokem zkoušel najít. A bez něho to nekupuj, protože já to měl a jak tam nemáš ten střed, tak ti to kolo hází jako když ho máš nevyvážený ... :wacko:

Odkaz ke komentáři

Však tam mám právě teď ty 1,5cm podložky, proto to sedí jako prdel na nočníku. :) Bez podložek by kola byla moc zalezlá, chci je mít více venku než má originál RS. Musím se na to o víkendu mrknout, jestli fakt nebude stačit něco zohnout, jinak musím koupit tenčí podložky (1cm).

Odkaz ke komentáři

Ja mam na aute taky ploutev, ale z Audi. Mam ji jenom jako GPS antenu a taky se mi libi asi nejvic. Jenze prijem radia je znatelne horsi (a to mam taky druhou antenu ve skle). Asi mate u vas vykonnejsi vysilace na radio :)

Pristi vikend dodelam antenu do predniho narazniku a bude po problemu

Odkaz ke komentáři
Však tam mám právě teď ty 1,5cm podložky, proto to sedí jako prdel na nočníku. :) Bez podložek by kola byla moc zalezlá, chci je mít více venku než má originál RS. Musím se na to o víkendu mrknout, jestli fakt nebude stačit něco zohnout, jinak musím koupit tenčí podložky (1cm).

Sorry v poslednej dobe som tu veľmi málo a už nie som v obraze,myslel som si,že je to ET-čkom,teraz mi došlo,že sú to vlastne orig. RS disky,takže jasne že musia byť normálne zalezlé :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Konečně jsem se dostal k těm podložkám. Protože jsem včera potřeboval odvézt pár pytlů s cementem, tak jsem pro jistotu sundal podložky a nasadil kola bez podložek, že to teda musím později nějak vyřešit. Ale když jsem je dával k těm druhým, co jsem je měl navíc, tak jsem zjistil, že ty navíc jsou tenčí. Nevím proč, ale byl jsem pořád přesvědčený, že jsem měl vzadu 1,5cm podložky, ale ve skutečnosti tam byly 2cm podložky. Pro pytle jsem zajel bez podložek, protože jsem už neměl čas zase sundávat kola. Během 14ti dnů zase povezu další pytle, tak zjistím, jestli nově nasazené opravdové 1,5cm podložky už budou ok, ale myslím, že to už bude bez problémů.

Odkaz ke komentáři

:) ;) B)

Na nějakém srazu si to musím poslechnout naživo, ale docela se mi ten zvuk líbí, možná bych to toho i někdy šel a to by mi auta uhýbala z cesty ještě rychleji. :rolleyes: Zjistil jsem velkou výhodu LED denních, od té doby, co je mám, tak mi auta uhýbají z cesty dříve, lépe a z větší dálky mě vidí. :smich: Po Místecké občas pospíchám, tak do cedule konec Ostravy jedu 160-170, po ceduli se už ale konečně můžu rozjet, tak záleží, kde jsi mě potkal. :huh: Na policajty mám zatím štěstí, na Passaty si dávám pozor a na červenou OI s tmavými okny a bílou FI s Mkovou značkou si dávám pozor a pokud to stíhám, tak se dívám na všechna podezřelá auta u krajinice i ta, co předjíždím.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem to zakřikl, teď už moc pospíchat nebudu, dostal jsem 3 bodíky a 2500,- pokutku. 75 km/h ve městě, a to jsem měl ještě štěstí, že jsem zrovna brzdil před přechodem. Potvory policajti na mě čekali s trojnožkou a měřili 200m dopředu a hezky schovaní mezi značkami a stromy, takže jsem je neviděl. A doporučili mi, abych celý rok neudělal stejný přestupek, tedy překročení rychlosti o 20 v obci, jinak přijdu o řidičák. Je to pravda? Jediné pozitivum na tom je to, že se mi snížila průměrná spotřeba o 2 l :)

Baráček už bude brzy hotový, už chybí jen část druhé vrstvy omítky a pak malba. Já teď dělám oplocení a připravuju zahradu na vysetí trávy.

post-507-1305276174_thumb.jpg

post-507-1305276197_thumb.jpg

post-507-1305276214_thumb.jpg

post-507-1305276250_thumb.jpg

post-507-1305276269_thumb.jpg

post-507-1305276290_thumb.jpg

post-507-1305276374_thumb.jpg

post-507-1305276477_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...