michalRS2 Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 tuhle sadu od HRka umim sehnat za 4850Kc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Smůla, už jsem to objednal, ale dík ;) Od nich to budu mít s dokladem, ušetřím tedy na DPH a dani z příjmů, tak jsem to chtěl od obchodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Ok v poho. Ja delam v autodilech,takze by nebyl taky problem napsat doklad kuli DPH ;) . Budes davat jenom pruziny a tlumice nechas origo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 ok Liborstku,ja nechci az tak chci ty -35mm jsou tak za nejak 4600,- tak uvidime Jsem zvedav na sraz uz je tam dej taky uz nasadim ty 18tky jsem zvedav jak to bude vypadat ale snizit bych potreboval! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 michalRS2, až budu příště něco potřebovat, tak ti určitě napíšu, dík za nabídku. Dám jenom pružiny, tlumiče měnit nechci, mám origo sportovní podvozek, tak by měly být zvyklé (dělané) na nižší pružiny. Storm má normální tlumiče a tyto pružiny a prý je vše ok. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat a jak se s tím bude jezdit, snad projedu všude po městě, na lesní stezky nejezdím. Teď mě štval hlavně předek, ten byl fakt vysoko, tak doufám, že to bude krásně dole. No a na pohled zezadu se taky moc těším, jak si čupne dolů. Lukáši, já jsem měl teď mínus cca 30mm a zdálo se mi to málo a měnit to jen kvůli 5mm se mi zdálo jako blbost, tak jsem objednal rovnou tyhle a pevně doufám, že to byla správná volba. Pokud si dáš 18ky a nesnížíš auto, tak to nebude vypadat úplně nejlíp, myslím, že za chvílí budeš kupovat pružiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 To je mi jasne Liborku ze to bude vyssi,uvidim jsem zvedav na tebe a podle toho se rozhodnu jake tam dam ale nejmin ty -35mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Pružiny jsou doma, takže jestli to stihnu, respektive servis, tak bych o víkendu mohl nafotit naleštěné a snížené auto. :) Těším se, ale i bojím, no snad klesne, jak má a nebude to moc tvrdé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 jsem hoodne zvedav na tve foto... ;) mam Eibach Pro-Kit -30mm a zitra davam Tomason TN4 Black 8,5x18 ET40 tak jsem zvedav i na muj vysledek.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 to znie ako kombinacia na skrtanie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 taky to tak vidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Dobra Liborku,jsem zvedav jinak ty pruziny nevezmui ty puvodni je to jen -12 nebo 17 mm ne 30 jak jsem si myslel takze si koupim HaR -35mm tak zatim na srazu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Teď mě štval hlavně předek, ten byl fakt vysoko, tak doufám, že to bude krásně dole. No a na pohled zezadu se taky moc těším, jak si čupne dolů. nuz aj ja sa obzeram po nejakom decentnom podvozku - a ako tak zistujem, tak vsetko viacej klesa na zadok... Ale ved ak by to nevyslo, tak stale mozes vzadu nechat povodne pruziny, alebo aspon vybrat rezervu ;) Testbericht_Sportfahrwerk.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 O.v.i., no já jsem taky zvědavý, plus jsem zvedavý i na ta tvá kola, jestli tam pasnou. Já mám ty Neptuny a 1,5cm podložky vzadu a jedno kolo lehce drhne při max. zatížení, ale to mi snad vyřeší geometrie. Neptuny jsou 7,5", tzn. 2,5cm užší, děleno 2 = 1,25cm + 0,8 (ET 48 vs 40) = 2cm, takže by to tobě mělo drhnout skoro 100pro. Navíc se mi moc nelíbí, když lezou přední kola z blatníků, což ti polezou, proto sám mám podložky jen vzadu. Lukáši, v pohodě, já bych asi stejně ty své pružiny neprodával, co kdybych si náhodou někdy to snížení rozmyslel? Ty H&R -35mm má MichalK, tak se můžeš mrknout, jak to u něj vypadá, je to supr. Cjoctavian, jj, máš pravdu, toho se bojím, aby to nekleslo více vzadu a vpředu jen trochu, chtěl bych stejné mezery mezi kolem a blatníkem vpředu i vzadu. Při nejhorším vrátím dozadu staré pružiny a nové nechám jen vpředu, jak jsi sám napsal. Na pátek jsem objednaný v servise, takže o víkendu budu níž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Prosim, nezabudni aj na foto tych zadnych svetiel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 nafotím, proměřím a dám to tu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 Jasne nafot to a pomer vsechno dej sem Jinac s MichalemK jsem jel a vypadalo to dobre s tema 18tkama a snizene sedel jsem vzadu a nic neskrtalo sice sam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 tak predni malinko povylejzaj ale nic extra myslim a zadek v poho... nikde nic nedrhne.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 moze byt tym, ze na 8,5 disku je pneu viac natiahnuta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 jestli chces muzu ti sem dat foto.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 tak asi radsej do SZ, nech to Libor nema OT :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 presne tak.. mrknete do hospody... tam sem neco prasknul.. :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6931&st=11700 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 ovi, nevypadá to fakt špatně, zadek je ok, a ty gumy našprcnuté asi opravdu dřít nebudou, ale ten předek je na mě moc venku, ale jinak design kol je moc hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 O.V.I - kola jsou paradni fakt! auto vypada moooc dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Dik - jeste mam v hlave nekolik veci, ktery tam asi pujdou.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Tak to je paradni,jak tak koukam asi dam taky ty mracitka masku bez znaku..vypada to dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 neopisuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 nacuhuje pres rameno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 presne inspirace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Tak už je auto snížené. A jsem spokojený na více než 100%. V co jsem doufal, to se splnilo. Předek byl strašně vysoko, celých 69cm od země k horní hraně blatníku, a po snížení je 65,2cm. Zadek byl už předtím nízko, níž než předek, rovných 67cm a teď kleskl jen na 66cm. Vypadá to moc dobře. A co se týká jízdních vlastností, tak to jsem spokojený dvojnásob. Je to komfortnější než předtím. Je to zároveň měkčí a jakoby tvrdne postupně při drsnější jízdě. Takže na dálnici a bežných cestách v porovnání s origo sportovním podvozkem je to měkčí (i manželka si to pochvalovala) a když je potřeba, tak v zatáčkách krásně drží. Pokud máte někdo originál sportovní podvozek, tak neváhejte a vyměňte pružiny. Těch pár tisíc stojí za lepší vzhled a hlavně opravdu větší komfort. Zhoršení průjezdnosti nečekám, zadek je skoro stejně a ten předek byl předtím extrémně vysoko, teď je právě akorát. Měl jsem si to koupit už dávno. Co ještě musím udělat je to, že musím nechat seřídit světla, teď mi svítí moc před auto, jak se snížil ten předek. Ale to je maličkost. PS: Cjoctaviane, sorry, zapomněl jsem vyfotit ta světla, ale myslím na to a při nejbližší příležitosti vyfotím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 skoda, ze to nemas sfotene viac z profilu, ale vyzera to vazne dobre Nahodou nevies ako si to mal predtym od stredu kolesa k lemu? Ja mam vpredu 37,5 cm. Co mi pripada ako hodnota pre sportovy podvozok..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.