Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Když už je tady konverzace o navi tak abych řekl pravdu mě stačí bohatě Swing + mám HTC sensation xe a v tom jsem měl Navigon, ten šel pryč a mám ted Sygic, obě jsou to opravdu super navigace! Občas si na telefonu pustím Simpsony nebo to slouží i jako Black Box...já bych opravdu neměnil! :palec:

Novy Sygic je taky skvely, hlavne zobrazeni map, jak je to 3D prostredi, clovek se mnohem lepe orientuje v prostoru :palec: momentalne mam nainstalovane obe navi :D

Odkaz ke komentáři

Taky se musím zastat Sygicu, je to fakt dobrá navi a je v telefonu. Navigace typu Garmin apod. už pro mě ztratily význam. Sygic mám v telefonu a ještě mě nevypekl, což nemůžu říct třeba o té Garmince, která mě tahala přes různé prdele, nebo se na některých místech úplně ztratila. Columbus je skvělý z estetického hlediska a přehrávání dvd samozřejmě není od věci. Ale ty zasrané fetky....

Až bude dělat škodovka vestavby, udělá obrovský krok dopředu. Ale to asik tak rychle nebude, poněvadž je to pro ně dost velký byznys.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Libore, moc pekne si s tim hrajes...kde na to beres cas :( .. mimino, prace a jeste takhle zkraslovat auti.

Mam dotaz, resis nejak drobne odreniny z parkovist...ja tam mam asi tri mista...na jednom miste docela slusnou cervenou a na dalsich dvou jakousi nazelenalou..ty lidi musi na tech autech otvirat dvere snad s rozebehem, aby udelali takovyhle skrabance :( ... Zkousel si to necim opravit, nebo je to proste na lak? :)

Posledni k navigacim...mam v Columbu posledni SW a posledni mapy...v Chorvatsku naprosto perfektni, vcetne novych dalnic a dovezla me bez problemu az do Orebice(Peljesac)...zatimco jsem na tu cestu mel pujceny Navigon z prace(nikoliv mobilni)...to byla hruza, v Rakousku jeste dobry, ale v Chorvatsku byl zmateny jak lesni vcela a to byl dva mesice po aktualizaci map.

Co se tyka chodu Columbuse tak me se rozhodne nekouse a ani nijak necuka. Jezdim hodne Rakousko a Nemecko a nemel jsem s nim nikdy problem. To TMC uz zacina fungovat i v CR, ale chce to porad brat s rezervou. Online TMC je pro me nepouzitelne, prave z duvodu toho ze jezdim hodne venku a porad hledat nejakou konektivitu, to se mi moc nechce...kort kdyz jsem schopen prejet Rakousko bez zastaveni ;)

Jak jsem napsal, najezdim rocne pres 50tkm a Columbus me nebyl schopen navest akorat jednou a to v jakychsi Kotehulkach na Slovensku, kde jsem zapinal Nokiackou navigaci a ta byla take celkem mimo, takze jsem se musel stejnak zeptat, kam ze to mam vlastne jet :)

Ale jak uz nekdo psal, 100lidi 100chuti a tak je to dobre ;)

K te loupezi, mam servis, kde je smluvnim partnerem ma pojistovna => zavezu poskozene auto do servisu, dostanu nahradni vozidlo po dobu opravy a servis se o zbytek postara...za tyden mam auto zpet a v poradku bez jakychkoliv starosti, pokud na tom budu chtit vydelat, tak si to necham na rozpocet a budu kvuli tomu muset obihat pojistovny a ostatni....ale doufam, ze to potrebovat nebudu ;)

Odkaz ke komentáři

Storme, boukici, atanere, díky, taky se mi líbí. :)

Princess, Lukáši, jj, pruh už mám a je to super. Tady na těch fotkách to nevynikne, až na fotím jiné čelní pohledy, tak uvidíš, ale jinak ve skutečnosti je to paráda. Díky za tip na lepiče fólií. Fajn kluk, šikovný.

Hurikan88, právě se mi zdá, že já nestárnu, to jen všichni kolem :). Spíše jsem zjistil, že je zbytečné tolik spát, člověk toho může ráno tolik stihnout, tak proč spát? Navíc život je krátký, tak se nesmí mrhat časem.

Michale, máš pravdu, už jsem s ním spokojený, už moc vylepšovat nebudu, už mě pomalu nic nenapadá, alespoň tedy po stránce vzhledu. Na facelift si plno lidí zvyklo, asi i ty, navíc s těmi mračítky je to tak něco mezi. Já jsem rád, že mám FL, připadá mi mnohem dynamičtější.

Bladiku, jak jsem psal výše, času je dost, jen se nesmí zbytečně promrhat. K tomu výčtu jsi zapomněl, že ještě dodělávám barák :) Ty odřeniny z parkoviště mě taky serou. Spíše než odřeniny to jsou důlky, odřeniny byly většinou jen povrchové, tak to šlo ručně rozleštit, ale ten důlek tam zůstává. Zkoušel jsem jeden opravit, ale nemám na to nářadí a ten správný grif, takže to se mi to nepovedlo. Pořád uvažuju o zavolání Dr.Důlka, který by si s tím měl poradit. Možná by stálo za to, že bychom udělali (alespoň Ostraváci) sraz a Dr.Důlek by na nás zamakal a bude to levnější. Možná by mohl přijet na celorepublikový sraz OC, napíšu Vittoriovi.

Odkaz ke komentáři

Leštím normálně černým Sonaxem, tím, co leštím celé auto.

A ještě mám dotaz. Během víkendu mi začalo auto pípat, že nemám zapnutý bezpečnostní pás, přitom samozřejmě byl. Nejdříve mi to dělalo jen občas, po delší jízdě už to svítilo pořád. Dnes do práce nic nepípalo, ale myslím, že zase začne. Předtím to začalo pípat při bržení a následném odbočování (při malých rychlostech). Zdá se mi, že jste to už někdo řešili, ale neumím to tady najít. Čím to je?

Odkaz ke komentáři

Libore, pípání jsem řešil já. Roman mi zjišťoval, jak a jestli se to dá opravit a jak tady někdo píše, tak dá,ale stojí to přes litr, takže jsem se na to vykašlal, protože přece jenom moje kráska už má nějaké roky a já se vždy poutám. Nechal jsem si to odkódovat. Postupně to gradovalo a pípalo skoro pořád a myšlenka, že bych s tím musel jet na dovolenou nepřicházela v úvahu! :)

Odkaz ke komentáři

Ty pásy asi taky vyřeším deaktivací pípání, u mě je to zbytečnost, pásám se vždycky automaticky. Díky za tip.

Auto mám snížené pružinami H&R 40-50mm, je to tak akorát a jsem naprosto spokojený.

O víkendu jsem nejen fotil, ale zkusil jsem i filmovat. Není to profi video, ale učím se a zatím je to to nejlepší, co dokážu. Potřeboval bych nějaký stabilizátor a pořádný stativ s kulovou hlavou. Navíc toto video je jen z jednoho dne, tak se to tam všechno pořád opakuje. Až budu mít další videa, tak z nich sestříhám jedno pořádné.http://www.youtube.com/watch?v=q5lD7dXcSJE&feature=youtu.be

Odkaz ke komentáři

Krásný, super video a kára taky :palec::palec::palec::palec::palec::palec:. Že to není nic moc? Blbost, je to nádhera, obraz taky moc pěknej, jen já osobně bych změnil hudbu, ale to je jen můj pocit. Ještě se chci zeptat, čím si to natočil? Kamerou nebo foťákem a ty Neptuny máš pěkně zarovnané s podběhama to si použil podložky že, jestli jo prosím jaké?

Upraveno uživatelem boukic
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...