Libor F. Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Kluci, díky za pochvaly, ale já opravdu nejsem s tím videem spokojený. Jak jste mi sami vytkli, tak výběr hudby asi nebyl nejlepší. Já mám totiž absolutní hudební hluch. Nedokážu si zapamatovat melodii a mám tedy problém propojit obraz se zvukem, protože mě nenapadne, jaká hudba by se k tomu hodila. U homevidea mi vždycky pomohla s výběrem manželka, ale tentokrát jsem se spolehl jen na sebe a není to to pravé. Dále teď silně uvažuju o koupi nového stativu, na to video se stativ pro foťáky použít nedá, nemá plynulý pohyb. A tu stabilizaci bych taky chtěl, ale za ty prachy (min. 600€), bych si to spíše chtěl nějak dokutit doma. http://www.youtube.com/watch?v=Cx8mOdeDQRY&feature=player_detailpage#t=97s Boukic, video jsem točil zrcadlovkou Canon EOS 7D. Podle mě umí mnohem kvalitnější video, než všechny běžné kamery. Je to hlavně z toho důvodu, že má větší čip a tím lepší citlivost, ale hlavně je to z důvodu možnosti používání různých objektivů. Na toto video jsem použil Canon EF 17-40/f4 (široké ohnisko), EF 50/1.8 (detaily, portréty s rozmazaným pozadím) a EF-S 55-250/3.6-5 (z dálky). Jediná nevýhoda zrcadlovky je ta, že zatím neumí přeostřovat během natáčení, musíš ostřit ručně (ale mi to nevadí, při kreativním filmování stejně musíš ostřit ručně, protože foťák by nevěděl, co mám v úmyslu mít ostré a co ne). Na Neptuny jsem použil podložky 15mm, na zimní Pegasusy mám 20mm. Jsou to nějaké hliníkové z Vojkaru (prodejna autokol a příslušenství v Ostravě). Cena cca 1900 za pár i s delšími šrouby. Ale za ten vzhled to fakt stojí. Jinak pípání už řeší servis, já jsem zapomněl, že mám auto ještě v záruce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 (upraveno) No jo, já jsem si říkal že ten obraz je fakt kvalitní, je vidět že se vyznáš. A to ty podložky 15mm máš jenom vzadu nebo i vepředu? A to sis natáčel sám nebo ty si jezdil a někdo druhej natáčel? Upraveno Květen 3, 2012 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Libore,ty kluku jedna usata :D to video je paradni!!!!!Natocis mi pak taky nejake???prijedes na ten sraz v nedeli???Kuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Ty podložky mám jenom vzadu. Který blázen by se mnou ráno v 6:00 běhal a fotil auto? :) Všechno jsem si to fotil i řídil sám. Ale určitě by mohly být i lepší záběry, kdybych mohl filmovat jedoucí auto a přitom pohybovat kamerou. Lukáši, díky, uvidíme, domluvíme se někdy. Na sraz dorazím podle počasí, asi jo. :) Přikládám fotky středů, je to super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Ty stredy jsou super Libore,diky tak se uvidime v nedeli vem sebou ten pilnik ju??Kuji Jinas to snizeni o tom taky uvazuji o tom co mas ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Podarené video chlape,špica tá hudba sa tam podla mna hodí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 To jsem si myslel, že ty podložky máš jenom vzadu. Když sis to všechno natáčel sám, tak to klobouk dolu, to je pěkná piplačka. Taky jsem i něčem takovém uvažoval, ale nakonec jsem se neodhodlal (zatím). Už jsem natočil a sestřihal docela dost videí a tak vím, jaká je to práce, zvlášť když to natáčení děláš úplně sám. Nové středy disků jsou super. Takže středy kol s novým logem jsou už normálně v prodeji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 (upraveno) Moc pěkné video! Jsem si říkal, jak jsi vyretušoval tak pěkně SPZku a až pak si všiml, že je jednoduše přelepená :D. Já jsem si taky podobný záběry ze stativu natočil před třemi lety, zpracoval jsem ale jen statický záběry, zbytek furt odkládal a teď to moje auto vypadá úplně jinak zevnitř i zvenku :D. Hudbu to chce takovou, se kterou půjdou sladit střihy, pak to má tu správnou dynamiku. Hudební sluch na to podle mě ani moc nepotřebuješ, v editačním programu (já používám Sony Vegas) to na zvukový stopě i poznáš, kde přesně udělat střih. Zkus si třeba poslechnout tohle - www.youtube.com/watch?v=Yl6RZmM77zQ&feature=related - od 00:45 Upraveno Květen 3, 2012 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hipi Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 Čau Libore, tak v první řadě ti musím pochválit auto, vypadá opravdu úžasně :) Co se týče toho videa, tak jen tak dál. Pokud v tom vytrváš, tak na všechno časem přájdeš a budeš dělat videa, která po tobě budou chtít i ostatní členové ;) Taky jsem zkoušel dělat videa ale to už je nějakej pátek a když tomu propadneš tak se s tím dá pěkně kouzlit. Takže ti držím palce a jen tak dál ;) Jinak dotaz na ty středové krytky - pod jakým číslem si je objednal? A odkud jsi? Furt se snažím přijít na to, proč v některých částech naší republiky jsou krytky k objednání a jinde (u nás :D) jsou s tím problémy ... Díky moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 To video zkusím sestříhat ještě jednou a použiju softwarovou stabilizaci, snad to trochu pomůže. Hudbu už mám vymyšlenou, respektive mi ji manželka doporučila. :) S tím měněním záběrů zároveň se změnou hudby si musím pohrát, vím, že je to dost efektní a vím, že se to dá dělat podle těch křivek (mám Pinnacle Studio). Retušovat SPZ v počítači bych možná uměl (Adobe After Effects), ale přelepit ji bílou fólií bylo snadnější. Ale filmovat auta ostatním členům fóra asi nebudu, nemám na to čas, už abych to nafilmoval sobě byl pro mě problém. Středy jsou normálně v prodeji, už i znaky mají (kódy viz Gefrovo vlákno). Objednací kódy teď nemám u sebe, mám je na krabičkách v autě. Ale mám tady doklad z prodejny Auto Dubina, Ostrava, kde je na něm nějaký kód 5JA601151 ULM, název ozdobný kryt kola, cena 619,- za 4ks. Já jsem to neobjednával podle kódu, jen jsem řekl, že chci nové krytky do kol s novým znakem a oni to objednali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 tak to je parada Liborku,mas cas v nedeli?Zebzchom se pak yajeli kouknout na ten VW sray co tz nato?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 mrknout se můžeme, aspoň na chvíli, času uvidím kolik bude, v poslední době jsem o víkendu moc nebyl se ženou a mimčem, tak bych chtěl být konečně s nimi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 4, 2012 Sdílet Odesláno Květen 4, 2012 jo v pohode,omluv ten tex nahore,psal jsem to v praci od korejcu a ikdyz meli prepnutou klavesu na Aj tak to tady napsalo spatne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Mám tady druhou verzi videa. Zkrátil jsem to a dal novou hudbu a myslím, že je to o dost lepší. http://www.youtube.com/watch?v=IzNXCh_HHOU&feature=youtu.be 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Krásné auto Libore.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Už se s tou hudbou lepšíš. Ale ještě to podle mě není úplně ono. Tahle hudba je taková dynamická a v tom videu jsou takové klidné a pomalé záběry a to mě dohromady neladí. Mě ta hudba sedí od 1 minuty a 13 sekund, od tohoto úseku je ta hudba (pro mě) přesně ta pravá k tomuto videu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 No tu hudbu to chce ještě doladit..ale na káru se nemůžu vynadívat...B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Hudba lepší, ale když sladíš s hudbou střihy, tak to bude ještě lepší ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Jasně, na tu dynamickou hudbu to chce ale rychlé střihy videa ne ty prolínačky, které jsem použil. Foťák mám super, cit pro detail mám taky dobrý, kompozici si najít umím, ale důležité je i to sestříhání a sladění s hudbou, to ještě dopiluju. Ono je potřeba mít taky trochu praxe, abych už při filmování věděl přesně, jak to budu stříhat. Jinak díky za pochvalu auta. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Psal si, že to střiháš v Pinnacle studiu viď? V tom já taky střihám videa, jakou máš verzi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Já nemyslím že k dynamické hudbě musí být automaticky rychlé prostřihy...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 15 HD Ultimate. Asi jsou i lepší programy, ale tento je docela jednoduchý pro začátek. Nemyslel jsem úplně prostřihy, spíše jsem myslel změny mezi jednotlivými záběry, že se tam nehodí prolínačka, ale rovnou jiný záběr bez prolínačky. Jak říkám, nový foťák jsem si koupil v létě minulý rok, abych mohl kvalitněji dokumentovat mimčo a to už od fáze břicha. Do té doby jsem jen fotil zrcadlovkou, ale nikdy nefilmoval (myslím tím kreativně nefilmoval). Prostě se pořád učím, jak nejlépe na to a jsem na sebe docela přísný, mám rád dokonalost a ne a ne se k ní přiblížit. :) A nepomáhá ani Leontýnčino modlení, viz foto. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 (upraveno) Pěkná slečna Libore..moc povedená fotečka i princezna..;) Upraveno Květen 7, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Já vím, je to moje zlato. :) více fotek je na www.leontynka.eu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 (upraveno) Tak to máš novější, já má 12 Ultimate. Už jsem dlouho nic nestříhal a hned zaostávám o 3 verze . K dokonalosti to určitě dotáhneš, jak tak koukám, tak seš asi puntičkář a detailista jako já. Máš doma moc pěknou slečnu . Ještě co se týče auta, tak si psal, že máš sportovní podvozek a HR pružiny -45 - 50mm a oproti mě to je furt nějaký vysoký, já teda nevím o kolik to mám dole já, ale když to takhle porovnávám, tak to mám nějak víc na zemi, kdyžtak prosím koukni do mého vlákna, docela rád bych slyšel tvůj názor. Upraveno Květen 7, 2012 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 To video je dobry ale ta hudba s piratu se tam fakt nehodi Liborku,jinak dnes bratranec rikal ze tvoje auto supa,strasne se mu libilo jak ti delal ten pruh ja kupuji ty stejne pruziny co ty tak bych byl rad kdybys nekdy dorazil nebo se stavil to omrknout at vim jak to vypada a jestli ti neco nedre vzadu jak budu vozit lidi do prace vis???Diky moc!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 K tomu videu sa mi jednoznacne viac hodi ta pomala klavirna hudba... Keby to video bolo nejake dynamicke a s akcnym strihom, odporucal by som skor takuto hudbu B) http://www.youtube.com/watch?v=WImWuxHbQCw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 8, 2012 Sdílet Odesláno Květen 8, 2012 Tak ta hudba je pecka!!! B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 11, 2012 Sdílet Odesláno Květen 11, 2012 Hej zavodnik 9.6. jedes na sraz???Jedem spolu???Zebychom se sesli nekde,co ty nato??Dej vedet at vim PS:Kazdy neni takovej umelec jako ty ve focen :D Vim ze umis pekne fotit ale tak aspon nejake upravy mam Bud vpohode Libco 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Čau Luky, tam určitě přijedu. Ještě přemýšlím, jestli sám, nebo s rodinkou. Minulý rok to bylo pro těhotnou manželku náročnější, tak jsme jeli dříve domů a teď to zase bude náročné pro malou. Určitě se můžeme někde potkat a pak tam dorazíme spolu, dobrý nápad. No jo no, holt jsem na fotky náročnější a říkám, než dělat blbé fotky, tak raději žádné. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.