Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Tak to já vím přesně co chci, ale některé věci musí bohužel počkat a co se týče kol a podvozku, tak to s tebou plně souhlasím. Jenže zrovna v mém případě kola a podvozek musí nějaký čas počkat a chip taky. Zatím jsou 16" ale už řeším aspoň 17" trifidy ze supa2 a sport podvozek na 1,9 tdi -3cm dokud nedoplatím lízačku :wallbash: :wallbash:

Jinak objednané už mám mračítka, masku a rs nárazník , tak aspoň něco na úvod. ;)

Odkaz ke komentáři

Nevím, co myslíš tím sportovním podvozkem -3cm, ale jestli to je ten origo Škoda, tak bych se na to vykašlal a koupil rovnou pružiny H&R -45-50mm, stejně to časem koupíš. Já sám jsem to tak měl a lituju, že jsem to nevyměnil dříve.

Včera jsem potkal na parkovišti zajímavou černou OII RS. Jsem rád, že jsem nestříkal ty své Neptuny, protože se mi to takto v reálu vůbec nelíbí. Na bílém nebo červeném autě to vypadá dobře, ale na té černé se ta kola ztratí a hodně zmenší. Ta karbonová střecha tomu taky nepasuje. Navíc bez mračítek mi to auto připadá vysoké a úzké. No nedá se nic dělat, ale musím se pochválit, že moje auto je hezčí. :D

Dále jsem stál vedle Superba a přestože by to mělo být naopak, tak moje auto vypadalo větší a širší a nižší, no prostě zase hezčí. :D :D

Omlouvám se za kvalitu, je to foceno naprdmobilem.

post-507-0-89920700-1341392065_thumb.jpg

post-507-0-67571100-1341392081_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

martink52, ten origo sport. podvozek je moc tvrdý, navíc předek jsem měl strašně vysoko, zadek byl ok, ale při zatížení zadku (3 lidi vzadu) už strašně sedl. Teď mám výšku všude akorát a pro běžnou jízdu je to odpružení pohodlnější. Cena v mzb.cz byla 5400,- +350,- poštovné.

Michale, to vůbec není špatné mít jako první auto OII RS. Potenciál to auto má, jen ty zvolené úpravy nejsou fakt to pravé ořechové.

Lukáši, jj, máš pravdu.

Odkaz ke komentáři

Libor ma HaR 50ve predu a 45mm vzadu,mame to tady 4 auta ja,Libor,Zdeno77,RadimRs a vsichni spokojeni,cekal jsem ze se ztrati komfort a bude to tvrde ale naopak auto je jeste stabylnejsi a pohodlne :palec: vubec se toho neboj!Uvazoval jsem prvni taky o -35 ale jak to vic lidi koupil a pak dali 50/45 tak jasna volba padla na 50/45mm a nelituji!! :palec:

Odkaz ke komentáři

diky moc Ati,ty to mas taky pekne od zacatku jak se ti splnil sen tak asi jako ja nikdo nepredpokladal ze to zacnes skraslovat k obrazu svemu tak rychle!!

Zato klobouk dolu a je fakt pekne staci malo a auto je o hoodne peknejsi! :palec:

Me se fakt libi,skoda ze jste vsichni tak daleko,rad bych vas nekdy poznal vsechny a pokecal :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...