Libor F. Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 jj, detaily už nevím, ale dělal jsem to z kufru, odděláš ten vrchní plast u střechy (pár šroubků), pak se nějak vycvakly kryty zadních sloupků, pak musíš ještě sundat zadní stropní úchytky (nebo jak se říkám tomu, čeho se mají zadní spolujezdci držet u stropu). Pak už šla stropnice odehnout o cca 10-15cm, takže šlo odšroubovat anténu. Kabel k ní vedl zleva, takže jsem anténu přesunul do levého sloupku, nějak jsem ji tam vměstnal. Ale nevím, jestli je tam ta anténa k něčemu, signál se mi zdá stejný, jako když jsem předtím jezdil bez prutu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 A já když jsem schoval anténu do sloupku, tak jsem neměl žádnej signál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 no u FL je ještě anténa v zadním okně a ta asi stačí pro dobrý příjem, špatně hraje jen Evropa2 a ta hraje tady na Ostravsku opravdu blbě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Ja jsem dal antenu taky do C sloupku a signal chytam jen v praze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 a k čemu je to dobré mít anténu v C sloupku a nemít signál ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 aby nemel na strese prut ale ploutev myslim. princes : clovece tvoje auto chci videt na srazu, napis do SZ jak to vidis :) je supr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 a k čemu je to dobré mít anténu v C sloupku a nemít signál ? :) jak píše bratr abych němel prut na střeše :) rádio poslouchám stejně maximálně když jezdím po městě takže pro mě pohoda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Jj, THX Libore, snad to nějak zmáknu. Ještě jeden dotaz. Na kolech máš nové znaky, to máš přímo ty špunty nebo nálepky? Dnes jsem nahodil nová kola a špunty tam mají moc místa, tak bych někde potřeboval právě nálepky, nevíš o něčem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Už nějakou dobu jezdím jen s originální ploutví (multifunkční anténa, dodávaná s Columbem), nejdříve jsem měnil původní kroucený ošklivý prut za ten nový krátký a silnější, a nakonec jsem zkušebně sundal i ten. A nepozoroval jsem zatím žádný úbytek signálu na FM a GSM (GPS přijímač je v ploutvi). Ideální by byl nějaký kraťounký diaelektrický šroubovací "špunt" do zůstavšího závitu, a asi by to již nemělo chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 jestli chces tak bude na prodej muj podvozek ze sport paketu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Martas pokud mas jine kola nez origo tak ti ty krytky nepasnou..to same ja mam WV kola a krytky skoda tam nedam jen WV znakl je asi o 2mm vetsi po obvodu..taky kutim nalepky,jedine nechat udelat v reklamce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Ty nálepky mi nabízel ke kolům, jenže ještě ty zelené a ty nechci, takže asi si počkám až se objeví a pak koupím. Zkusím se ráno zeptat u nás v rachotě jestli by se daly objednat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 ok martas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 Libore, tak ploutev vyměněná a stačilo sudat ten kryt a dva šroubky a anténu jsem šoupnul do levého sloupku a rádio OK, otázka je co to bude dělat za jízdy. Uvažuji nad tím, že to znovu sundám a ploutev preventivně nalepím a ještě přišroubuji, protože se mi zdá, že to těsnění až tak netěsní a nechci aby to fungovalo jako okapová roura přímo do auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 ale i to se da ne??? Malo ktere auto ma okapovou rouru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 Libco..koukni ke me,uz mam hotovej ten predek!!Zarovky porad nic! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Libore, tak ty pružiny jsou modré, dneska jsem na ně čučel jak to bylo znova zvednuté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 jj kazdy je ma jine.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Libore mohl by jsi mi když tak hodit odkaz na ten švédský power box nebo co to je za pekelnou krabičku? THX chtěl jsem ti to poslat v sz, ale zase to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Ahoj, tady to je. Zkušenost nemám žádnou, ale možná se tady někdo najde, kdo o tom ví více. http://www.bsrczech.cz/produkty/tuningove-kity/skoda/ tady mají něco o sobě: http://www.bsrczech.cz/profil/bsr-a-media/ a tady o tom byla reportáž: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Hmm to nevypada uplne spatne ten BSR PPC...jen by me zajimalo jak to je s prehranim SW jestli se to nekde uklada do RJ auta a je to k vycteni pres VAG..narazim na reseni zaruk samozrejme v orig. Skoda servisech ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Jj, díky, mrknu na to. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Tyjo na té masce máš barvu nebo je to černá folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 JJ ma tam folii jako ja i mracitka ma z folie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 hmmm, tak to asi taky vidím na folii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 :D jj mam jio taky a vyhoda je toho ze ji muzes kdykoliv sundat a zemenit za jinou nebo cokoliv kdyz se ti to nebude licit a lak pod tim je porad jak novej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viteKH Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Zdravím, vidím, že sis montoval přední RS nárazník sám a tím pádem sis asi i zapojoval to denní LED svícení. Já mám to samé, zapojeno z autorizáku, ale nějak divně. LEDky se vůbec neztlumují (třeba při přepnutí z denních na potkávací), akorát se vypínají nebo zapínají, navíc svítí hrozně slabě, že je ve dne pomalu ani nejde vidět, vždycky když potkám OII RS, tak jí to svítí jak drak. Tudíž sem se chtěl zeptat, jestli si na tenhle problém nenarazil nebo jestli bys mi neřekl, jak sis to zapojil ty... (Poslat SZ nejde, nejspíš plná schránka?) Jinak k tématu - BSR jsem kdysi dával do péče Superba 1,8 TSI a musím říct, že naprostá spokojenost. Pravda, o záruku škodováckou přijdete (ne, že by to byla nějaká škoda), ale získáte záruku od BSR, což je nejspíš firma která nikam nepůjde a navíc není problém nahrát tovární údaje zpět. Z nějakých 160 koní to zvedli na 200 (prý by to šlo bezpečně i víc, ale já jsem opatrnej ) a Superb už asi tak rok a půl spolehlivě slouží už kamarádovi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 ...Z nějakých 160 koní to zvedli na 200 (prý by to šlo bezpečně i víc, ale já jsem opatrnej ) a Superb už asi tak rok a půl spolehlivě slouží už kamarádovi... Ono 1.8TSicko ma vzdy o nejake ty koniky vice, nez je tovarni specifikace 160HP, udava se, ze bezne mivaji kolem 180HP i vice, jak se zajedou. Takze o 20HP to nebude nijak nebezpecne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viteKH Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Ono 1.8TSicko ma vzdy o nejake ty koniky vice, nez je tovarni specifikace 160HP, udava se, ze bezne mivaji kolem 180HP i vice, jak se zajedou. Takze o 20HP to nebude nijak nebezpecne No vida, to jsem netušil, 1,8 TSI mám furt, tak už jsem poučen až tam pojedu s Octavií... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 180? Tomu se mi nechce moc věřit teda..hlavně když dělají chip, tak dají auto na brzdu aby změřili výkon a po úpravě znovu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.