Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Zdravím, vidím, že sis montoval přední RS ...

Jinak k tématu - BSR jsem kdysi ...

Ahoj, jj, montoval jsem ho přesně před 3 lety jako první tady z fóra, takže s tím neměl nikdo zkušenosti. Musel jsem si to zapojit sám a v autorizáku jsem se ani neptal, tam umí dělat jen standardní věci. Zapojil jsem to s pomocí 2 relátek a odporu a svítí mi to tak, jak má, tzn. slabě při zapnutých potkávačkách (a parkovačkách) a silně, když nezapínám světla. Po čase mi asi odešel jeden odpor a teď, když po nastartování auta do 10s zapnu světla, tak mi to nahlásí chybu jednoho denního světla, ale svítí to správně. Už delší dobu se chystám za Vašou do Prostějova, aby mi to zapojil správně, ten to umí. To ti taky doporučuju. Ale například Martink52 to má zapojené u Toraxu a zapojili mu to dobře a dokonce mu nakódovali vychytávku, že po vypnutí auta mu to svítí ještě 10s a po otevření auta dálkáčem se mu to hned rozsvítí.

BSR mě láká, ale kdyby to bylo za méně, 23000 se mi za to dát nechce, měl jsem dost výdajů s domem a tak se musím brzdit. Já jsem byl se svým autem na brzdě v cca 5000km a naměřili mi 180 koní, takže asi na tom bude něco pravdy, že ty motory mají více koní, než Škodovka uvádí.

Odkaz ke komentáři

Staci si procist nemecka ci britska fora, majitele 1.8 TSI, kteri navstivili brzdu pred chipem, to vesmes rovnez potvrzuji. Tzn. tovarni vykon kolem 180 HP, i vice (!).

A je to docela obvykla praxe koncernu, a motivace pro to ?

To at si kazdy domysli, napr. jistota pro vyrobni tolerance, horni pricky pri testech papirove srovnatelnych motoru, danove ci pojistne vyhody pro urcite trhy atd...

Odkaz ke komentáři

JJ to je ta finta coming a living home..me to funguje na svetelny senzor co je v zrcatku spolu s destovym! jak odemknu vecer auto sviti 1min a kdyz zamknu vecer a jsou zavrene vsechny dvere tak si takjy muzes nastvit max 1min ja mam 20 sekund! :D

Jinak k tomu chibu me na brzde nameril na 1,9 TDI PD 119,75Pd a 295,25 Nm :palec:

Byl jsem strasne prekvapeny a kazdy koho jsem vezl pred chipem tak mi rikal to nemuze byt 105koni a 250NM :P

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o měsíc později...

Opožděně díky kluci za gratulaci. Moc tady teď nechodím, mám poslední dobou nějak málo času. Na autě žádné změny. Doma přibyla Octavia 1 1.6MPI, RV 2003 pro manželku, je to z rodiny, takže auto znám od novoty a je v pohodě.

Ale proč píšu, musím pro otce sehnat 4ks 15" plechů na Octavii. Nejlépe nové nebo jako nové, nemáte někdo za rozumnou cenu?

Odkaz ke komentáři

Tak disky už nesháním, nakonec jsem se rozhodl koupit je v Auto Kelly, jsou tam nové za 800 kus.

Přes víkend jsem se pustil do rozřezání světel, nebo spíše jednoho světla, co jsem sehnal bouračky. Rozpustit ten silikon horkovzduškou nejde, musel jsem teda řezat. Myslel jsem, že to rozřežu přesně v tom spoji plexi skla a toho zadního plastu, ale to fakt nejde. Musí se to říznout ještě v tom plexi, ale těsně kolem toho spoje. Slepit by to mělo jít v pohodě, možná znovu zatavit.

Po tomto vyzkoušení si troufnu udělat to načisto s mými světly. Ale potřebuji poradit jak na stříkání těch vnitřních chromovaných ploch. Jaký přesný postup je potřeba dodržet? Nebo je jednodušší dát to stříknout do lakovny?

Pro představu, jak to bude vypadat jsem to světlo stříknul jen tak obyčejnou černou metalízou. Vůbec to na tom chromu nechtělo držet, dělalo to mapy, jako kdybych to stříkal na mastný povrch. Ale pro představu to stačí. Světlo jsem jen tak narychlo složil a namontoval do auta. Nevím jak vám, ale mě se to moc líbí, takže se do toho chci co nejdříve pustit.

post-507-0-74103700-1363595632_thumb.jpg

post-507-0-28994300-1363595637_thumb.jpg

post-507-0-45690000-1363595641_thumb.jpg

post-507-0-46686500-1363595645_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Stříkal jsem to jen rovnou na ten chrom, nešlo mi o to, aby to bylo perfektní, jen jsem to chtěl mít černé, abych si udělal představu, jak to bude vypadat. Někde jsem se dočetl, že existuje základ na kovy a pak se už dává normální lak. Já bych to chtěl stříknou sám doma, abych to všechno zvládl přes víkend, aby bylo auto hned po víkendu pojízdné. Ale možná raději nakonec skončím v té lakovně.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...