Libor F. Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Návod jsem se snažil udělat podrobný, ale kdybyste něčemu nerozumněli, tak se klidně zeptejte. U toho zkušebního jsem taky řezal v černém plastu, ale to lepidlo potom stejně nešlo dát pryč, takže řezat plexi je snadnější. A ono to ve finále stejně není na autě vidět. Tady ještě dvě fotky z lepších úhlů a s méně sněhem. 0 Quote Link to comment
drastys Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Ještě jednou klobouk dolu Libore, perfektní práce, perfetkní vzhled ...!!! 0 Quote Link to comment
p2p Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Libore krasny navod, ale pro jistotu... po odleptani chromu zustane black plast??? a tim padem neni potreba cerne casti znovu strikat?? 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Zůstane krásný černý plast, psal jsem to výše. Bylo mi ho škoda stříkat, tak jsem to risknul a doufám, že nezmění vzhled působením slunce a tepla a možných zbytků HCl. V nejhorším případě budu řezat znovu :) 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Uplne jine auto ted. Ten vyraz. Fakt super. 0 Quote Link to comment
vevca Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Kurna ta podoba těch světel s OIII je tedka z dálky docel velká. Super práce, jen jsem si říkal, jestli to opravdu ty blinkry a parkovačky nenahradit nějakýma neon trubicema nebo nějakým světelným vláknem, když už by to bylo venku 0 Quote Link to comment
SirMike Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Opět musím říct, že to vypadá naprosto perfektně i na autě! Skoro by se člověku chtělo říct "Sakra proč to takhle nevyrábí rovnou?!" :) S tím stříkáním/nestříkáním plastu po sundání chromu - možná by stálo za to zjistit jak to má řešený Fabia Monte Carlo? Předpokládám, že tam nějaká vrstva něčeho přes plast bude, ale spíš z jakýho důvodu- vzhled nebo výdrž/funkce. Tuším, že ty díly pro tuhle edici dělá Benet, možná se zeptat tam pokud by to haprovalo nebo to někoho zajímalo. Vypadá to fakt skvěle! 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Hooodne pecka ta posledni fotka tam to vypada hodne podobne jako O3 ta maska cerny svetla supr ;) 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Zkusím vám tedy popsat průběh úpravy světel. Libore muzeme to zkopirovat do sekce navody ? 0 Quote Link to comment
ViktorMPI Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Paráda, tvoje úpravy nemaj chybu 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Kluci díky všem, já jsem teď taky spokojený, nečekal jsem, že to tak moc změní auto. Dnes jsem zastavil na parkovišti a udělal jedno foto pro porovnání. 0 Quote Link to comment
lumi Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 kraaasna az na tie mracitka tie mi tam moc nesedia po uprave svetiel ale hold sto ludi sto chuti 0 Quote Link to comment
lojzahlina Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 no ta vpravo je hezčí:)......né dělám si prdel je to 100 a 1. Tvoje samozřejmě úplně o něčem jiným 0 Quote Link to comment
marekczek Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 lumiku, k jeho upravam se hodí 100% :) jinak zastávám názor že se mě taky moc nepáčí... 0 Quote Link to comment
Hydraulik Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Asi jinej gang !!! :palec: 0 Quote Link to comment
bruno128 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Luxusní leštěnky, vypadají obě moc pěkně. 0 Quote Link to comment
Postman007 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 To porovnání je naprosto brutální !!! Celej tvůj projekt nemá chybu Libore, precizní detailová práce Jen tak dál 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 Mračítka byla první úprava na autě, naplánoval jsem si ji už před koupí. I teď mi tam pasují, protože navazují na zamračenou masku. Já málokdy dělám věci bez rozmyslu, a když si to neumím přesně představit, tak to naštěstí umím ve Photoshopu snadno zrealizovat. 0 Quote Link to comment
lumi Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 lumiku, k jeho upravam se hodí 100% :) jinak zastávám názor že se mě taky moc nepáčí... jj k tej maske sa hodia vyzera to zaujimavo ale mne osobne sa pacia FL svetla tak ako su. no zalezi na kazdom ako sa rozhodne a co je jeho vkus. inak Libor velky palec hore za tu makacku co to vsetko ziadalo a za to aky je konecny vysledok 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 Mě se právě moc světla bez úpravy nelibila, přijdou mi strašně obludná, prostě moc velká a mračítka je snadno vylepšila a zagresivněla. Ale jasně, každý má jiný vkus. Třeba můj taťka mi řekl, že jsem blázen, že je to teď hnusné auto, že ta světla byla krásná a teď nejsou vidět. :) Olafe, návod tam klidně dej, ještě jsem ho upravil. Nebude mi vadit, když nebudu sám, kdo má stejná světla, navíc existuje plno variant, jak světla uvnitř vyladit podle sebe, důležité je, že už víme, jak je rozdělat. Ale stejně to chce trochu odvahy se do toho řezání pustit. :) 0 Quote Link to comment
princes Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 dik za inspiraci pane!A pekna prace opravdu!Udelam to taky ;-) časem ;-) dojed k te kice pristi tyden prosim ;-) 0 Quote Link to comment
Tonyoctavia Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Ahoj,dobrá spz,jinak šik auti 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Na sraz příští týden přijedu. Vypadá to i s počasím dobře, takže na letních. Sice na starých Neptunech, ale i tak se na ně těším. A taky se těším na vaše kola. SPZ není taková, jaká je na obrázku, to je upravené v počítači, mám méně hezkou :) Stejně tak to auto vedle mě na porovnávací fotce. 0 Quote Link to comment
Michal K. Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Tak to se budu tesit Libore, dlouho jsem te nepotkal ;) Ja uz budu taky na letnich 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 No já taky, jak na tebe, tak na Audi, zrovna A6 v kombíku by se mi taky líbila. 0 Quote Link to comment
martink52 Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Tak ty světla jsou fakt pecka. Dneska jsem to viděl na živo a nemá to chybu. Teda jednu to mělo, chtělo by to umýt Libore. :P 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Přísahám, že na neděli auto umyju, teď to stejně nemá ještě cenu, všude je plno kaluží. V neděli auta postavíme vedle sebe, hezky čistá, a uděláme společné foto. ;) 0 Quote Link to comment
martink52 Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Dnešní fotky jsem hodil zde >> http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13929&view=findpost&p=1352973 :palec: 0 Quote Link to comment
jar_da Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Libore, pěkná práce a hlavně !!!! všechny tvé úpravy jsou originální, včetně nápadu a myšlenky, super, kdyby jsi ještě někdy sundával chrom, tak když do litru kyseliny přileješ půl litru peroxidu, tak máš chrom dole v řádu hodin :D , já budu "vařit" o víkendu 0 Quote Link to comment
Libor F. Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 Díky za pochvalu, ale úplně originální to není, inspiroval jsem se u těch Rusů a taky jsem viděl celá černá světla na německém fóru. Peroxid jsem měl, ale smrdělo to ještě více a testy jsem dělal v garáži, takže mě to odradilo. Nakonec jsem to stejně dělal venku v přístřešku, ale když už mi to fungovalo jen s kyselinou, tak jsem dál neexperimentoval. Ono by se to lépe dělalo, kdyby to šlo celé ponořit, ale to bych musel mít tak 5 litrů kyseliny a 2,5 peroxidu :) Taky budeš dělat světla? 0 Quote Link to comment
Recommended Posts