Libor F. Odesláno Říjen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 My chlapi jsme stejně děcka celý život, tak i kdyby to pubertální bylo, tak to tak prostě je. Celkově tak nějak nerad vyčnívám, ale zrovna právě kvůli tomu autu jsem docela nápadný, tak proč nebýt ještě více s tím pruhem, že? Dám tomu 3 týdny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Nahodou,pubertalni to neni! Vypada to vkusne na fotce otazka je jak to vypada nazivo treba to je jine... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 ne to jsem koukal paket na spatne cesty jsem nemel,standart podvozek,ale zajimave je ze jak jsem byl na stk se poptat tak na pruziny mi nic nerek,jen okna a mracitka Pružiny musí být zapsané protože mění údaj výšku vozidla. Zapsat to nejde, leda ve zkušebně. Měl jsem s tím problém a musel jsem je na STK nechat sundat a dát sériové. Vyřešit to nešlo. http://www.skodaoctavia.cz/magazin/sportovni-pruziny-jejich-zapis-do-tp Takže pokud máte sportovní pružiny doporučuji před montáží je stříknou na černo. Jinak tahle Octavia je hodně luxusní ten předek bomba Akorát by to chtělo lepší kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2013 Mě to auto stejně neprojde kvůli oken, takže na STK jezdím tam, kde se dá domluvit. Ale stříknout bych je mohl, ať neprovokuju zbytečně. Dík za pochvalu. No a lepší kola by se mi líbila, ale těžko vybrat jaká, pár adeptů je, ale nechce se mi vrážet 20t do o 30% lepšího vzhledu. Tato kola se k autu hodí, jsou sice RSová, takže prakticky obyčejná, ale s Octavií ladí. Zatím jsem s autem a jeho vzhledem spokojený, ladím jen detaily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Díky všem za chválu. Pruh zatím na autě je, ale spíše se pomalu kloním k jeho sundání, ještě mu dám týden :) Od pátku do neděle jsem brázdil cesty Malé Fatry. Je tam nádherně. Kvalita silnic je taková zvláštní, většina cest je katastrofa, ale je tam i plno pěkných nových úseků. Fotka je z tiesňav mezi Terchovou a Vrátnou. Jééé, tam jezdím cca 4x ročně Je tam fakt nádherně :) Pruh bych asi shodil, nějak mi tam neladí ;) Jo a pružiny určitě do černý, já je nechal dát ze žlutý do černýho komaxitu a nikdo si ničeho nevšimnul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 23, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Hele tak jsem poprvé viděl tvou OII cestou z Avionu dnes :D Byla sice tma, ale pruh byl super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Říjen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Ahoj, jj, byl jsem tam včera v IKEA kupovat nějaké závěsy. Právě v noci ten pruh tak nějak více září, je to šedý karbon a z určitých úhlů se světlo různě odráží. Chtělo by to nějaké poznávací znamení pro všechny z fóra, jinak není šance se poznat, pokud není někdo nápadný tak, jako jsem já s pruhem. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 24, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2013 Já jel za tebou a pak vedle s tou bílou OII, okukoval jsem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2013 Kluci, mám na prodej páku na zkrácení řazení u 6-kvaltu (viz http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=167). Je to číslo dílu 8J0711046E. Je to nové, ale mě to nepasuje do auta. Před koupí se mi nechtělo to nejdříve rozebírat, abych se ujistil, že to bude pasovat a včera jsem to rozebral, že to teda namontuju a já ten původní díl mám úplně jiný. Jen pro info. Mám 1.8TSI 6/2009 MR2010. Kdo tedy bude chtít, tak to mám na prodej. Cena nákupní byla 807,-, je to nové, rád bych to prodal za stejnou částku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Dlouho jsem nic na autě nedělal. Na jaře jsem dal nový volant MF kombinace RSIII a elektrika Yeti FL. Doporučuji všem, nestojí to moc a mám teď pocit nového auta. A teď přes svátky jsem si hrál s osvětlením. Kdysi jsem měl po přelepení parkovaček mračítky přesunuté parkovačky do prostoru blinkrů, ale po montáži RS nárazníku jsem je odpojil a pořád jsem je chtěl zase nějak zprovoznit. Napadlo mě, že by se mohly rozsvěcovat po otevření auta, tak jsem to zkusil udělat. Je to napojené na stropní lampičku. Nešlo však přitáhnout jen +, protože u lampičky se po nastartování nebo zamknutí auta odpojuje -. Musel jsem tedy natáhnout 2 kabely + i -. Do světel jsem to dostal přes konektor, byl tam jeden pin volný, na ten jsem dal -, a na ten původní, co je odpojený kvůli LED denním v nárazníku, jsem dal +. V prostoru blinkrů mám takový držáček a na něm LEDku. Držáček jsem protáhl prostorem pro blinkrovou žárovku. Manželka říká, že je to blbost k ničemu, já říkám, že je to blbostička pro radost. :) https://www.youtube.com/watch?v=R2PpGKl4u-w&feature=youtu.be 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Ten volant zavidim :) jinak hezkej napad s tema parkovackama :) tak uz jen radicku z O3 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 ten volant je proste pecka! smim se zeptat na kolik vysel komplet volant + zprovozneni mf? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Tie parkovacky su super napad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 Volant s MF stál 4350,- s dokladem s DPH (Mihocar) Airbag 2500,- podvolantová jednotka 2500,- i s prací (Váša) Starý volant (3-ramínko) jsem i s airbagem prodal za 4000,-, takže ta sranda mě stála cca 5350,-, ale radost mi to udělalo velikou. Dá se to sehnat i bez MF bez zkosení celkem cca za 5300,-, montáž se pak dá zvládnout doma. (volant za 2800,- http://www.mihocar.cz/volant-skoda-yeti-lift-5e0419091ad/d-94679/) S řadičkou jsem spokojený, takže tu si nechám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 6, 2016 Sdílet Odesláno Leden 6, 2016 nestál si včera v ostravě na Horní kousekd od finančáku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 jj, stávám tam, když jdu na poštu. Převážně se pohybuju po Jihu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 a vyřešil si ten short shiftere na řadící páce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Ten špatně koupený jsem prodal a pak jsem neměl čas a pak jsem už na to zapomněl, ale možná se do toho ještě pustím, jen bych nechtěl udělat stejnou chybu a objednat zase něco špatně. Neznáš číslo dílu, který by mi tam pasoval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bendy156 Odesláno Leden 7, 2016 Sdílet Odesláno Leden 7, 2016 Ahoj,uplne si me rozbil s tvym autem. Nutne potrebuju ty svetla ;) . Kde se daji sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bendy156 Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Ahoj,uplne si me rozbil s tvym autem. Nutne potrebuju ty svetla ;) . Kde se daji sehnat? A jak to mas prosim te udelany,kdyz ti parkovacky svitej ve svetlech,ldy ti sviti diody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Proc citujes sam sebe??? Necituj pls porusujes pravidal tohoto fora... dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bendy156 Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Proc citujes sam sebe??? Necituj pls porusujes pravidal tohoto fora... dekuji Omlouvam se. Neumim jeste s touto apkou. Myslel jsem ze komentuji fotku nekoho jineho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Leden 8, 2016 Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 A znovu citujes, pls nauc se to nebo te budu muset resit... NECITUJ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 8, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2016 Světla si musíš udělat sám, můžeš podle mého návodu zde http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18126 Parkovačky mi svítí jen dole v nárazníku v LED denních tak, jak to má origo RS. Žárovky pro parkovačky ve světlech z původního umístění jsem dal pryč, protože po zapojení RS nárazníku by stejně nesvítily a navíc by byly pod mračítky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 12, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Auto má 7 let, najeto 87000 km. Celkem bez problémů. V servise je 1x ročně na kontrolu a pak tam bylo 2x navíc. Jednou se měnil napínák a ložisková stěna - v záruce ve 3,5 letech. Teď před měsícem bylo podruhé, protože žralo olej a to dost - dle váhové zkoušky 1,3l na 1000 km. Nutná výměna pístních kroužků = celé písty a ojnice a nějaké další díly k tomu. Oprava za 50.000,-Kč. Škodovka na kulanci dala 50% na cenu dílů, takže jsem platil 30.000,-. Je to dost, ale zase za 7 bezproblémových let se to dá skousnout. Teď jen doufám, že se mi neobjeví "Zkontrolujte hladinu oleje". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Problém je že cena v případě kulance je jak píšeš 50000 Kč... když ale kulance není cena je o mnoho vyšší... asi tak 2x.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 tak to ti ještě dopadlo docela dobře na dnešní dobu, ale je to smutné jakej šunt Škoda prodávala, že to nevydrží ani 100 000km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 12, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2016 Použil si špatný čas... prodávala??? Škoda a nejen Škoda prodává sunty furt... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 I přesto jsem se Škodovkou spokojený. Stát se může cokoliv, ale v mém případě se na nic nevymlouvali a i po 7 letech přispěli na opravu, což oceňuji. Jediná podmínka byla, že jsem musel 1x ročně jezdit na kontroly a to i po záruce, což jsem splnil. Škodu bych si koupil klidně znovu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 sami od sebe uhradili tu spoluúčast, bez žádného tlaku? to se divím, ale alespoň dobrá zpráva no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.