Jump to content

Liborova 1.8 TSI

Recommended Posts

Bylo to přes známého, asi by to jinak neprošlo. Ale komentoval to i tak. Měl bych problém se světly, pružinami, podložkami pod kola, fóliemi na předních oknech, pruhem na čelním okně...

téměř nové auto a takových závad :lool:

Já mám ty pružiny červené, tak to hned viděl. Možná bych to při normální STK uhrál na ten origo snížený podvozek. Protokol TÜV nestačí, ten jsem měl s sebou, ale je v němčině a pro zápis na úřadě to nestačí. Moc jsem po tom nepátral, když těch "závad" mám více a dá se to vyřešit "dohodou".

Běžné silniční kontrole bude asi vadit ten pruh na čelním skle a tmavá přední okna, ale při dvou kontrolách mi to zatím prošlo, prostě mě pustili dál, protože jsem byl jinak hodný. :) Mračítka se mu nelíbila, ale ukázal jsem mu, že místo parkovaček mi to svítí dole v ledkách. Kola ani snížení tehdy neřešili. Podložek pod koly si ani nevšimli.

Za ty 4 roky jsem to auto dost změnil, designově i funkčně k lepšímu, tedy mám pocit, ale některé věci nejsou oficiálně ok, i když jsou vlastně prakticky neškodné. Škoda, že je tolik omezení a nařízení a papírování...

to ještě musím dořešit, dnes tam zase půjdu

minule mi vyměnili jen těsnění u turba, jak to tam teklo (ještě to musím zkontrolovat, jestli je to už ok) a to hučení klimy se neprojevilo, ale teď už mě tlačí čas (záruka do 3.7.), tak na ně musím být tvrdší a donutit je, aby to opravili

Utíká to hrozně. Když se na to tak zpětně podívám, tak je tam těch změn hodně, ale snažil jsem se, aby všechno ladilo a navazovalo na předchozí změny. Teď už mě nic nenapadá. Kdyby bylo peněz nazbyt, dal bych jiná kola, aspoň pro nějakou změnu, ale asi zase 18" a něco z koncernového designu. Ale kdyby měl někdo navíc za rozumný peníz přední černé sloupky z RSa, tak ty bych ještě chtěl, tak nabídněte. Jinak je už všechno podle mých představ.

Me ten hucici kompresor minuly tydne menili nakonec v zaruce (v den konce zaruky!), pri vyplachu poskodili zavit nekde na potrubi vyparniku, takze menili nakonec i cely vyparnik ( jejich rezii), a kdyz mechanik ten vyparnik vyndaval, tak me rozbil predni SunSafe sklo, takze to mam take nove :lool:

Musela jit nakonec ven cela pristrojovka, toho jsem se bal, ale vse OK. 3 dny auto mimo provoz.

Vse v den konce prodlouzene zaruky, to je jako v nejakem filmu...

já jsem se pobavil, když mi technik říkal, že na TDI to není,protože to prostě není slyšet ..... :rolleyes: :D, od včera nový klikompresor a vysoušeč, na záruku , to moje auto už ale stálo VW prachů :wallbash:

Edited by jar_da

Kluci, je to v RTToraxu u Martinak52. Včera mi bylo řečeno, že poslali nahrávku toho zvuku do Škodovky a čekají na vyjádření, to by mělo být dnes. Doufám, že tam něco vymění a bude pokoj. Dnes mi končí záruka, ale auto už tam mají od 30.6., takže by to měli uznat. Nevíte, jak je to s náhradním autem? Mám sice manželčinu OI, ale kdyby mi půjčili zdarma OIII 1.8 TSI na zkoušku, tak by mi to nevadilo. :)

Ahoj, mě půjčil aut. servis náhradní vozidlo zdarma tehdy, když jsem u nich reklamoval jejich chybu - měli něco odstranit a odstranili to blbě a chybou vznikl další problém. Jednalo se o výměnu těsnění dveří na záruku + lakování prahů. Blbě mi sesadily dveře a do auta teklo. :wallbash:

Volal jsem tam teď, prý mají zkontrolovat nastavení vaček a nějaká těsnění a vůle nebo co, no nevím, myslím, že se jim to hučení asi neprojevilo tak, jak se to projevovalo mě, takže opravují úplně jinou závadu... Asi tam zajedu osobně.