empi Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Jestli si budes hrat s tou folii na masce, tak mozna zkus i nechat jen ten chromovany vrsek se znakem a ucko zacerni tak, jak to ma Fabia nebo Yeti. Jinak s Nikitou nesouhlasim, myslim, ze hlavne diky pruhu na okne se auto opticky snizilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Ja som si všimol,že je znížené až keď som si to prečítal,ale je fakt,že to niečo pomohlo,ale v podstate tvar tých svetiel je taký,že karosériu ťahajú nahor a navyše auto hore rozširujú a potom nárazník vyzerá užší,preto som aj písal,že možno by pomohlo tou šedou dať všetky spodné mriežky,aby to vrch prevážilo ,ale inak každopádne pomohlo.Nakoniec by asi bolo najlepšie zohnať tú masku RSP,prípadne vyskúšaj ju tam "prilepiť"aspoň virtuálne. Tak to si dovolim oponovat... Ja si vsiml, ze je snizena uz v nahledu.. Asi mas spatny cich na tyhl veci :) Libore, masku nech. Budes se aspon lisit, aute to dodalo na agresivite a ten pruh na okne je taky supr. Mozna bych jeste zkusil dat spis mracitka od milotecu, at je to takove celistvejsi... prece jen ta folie, je moc placata :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
empi Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Mozna muzes zkusit ten "nos" zbrousit do ztracena (at v miste kde konci maska uz neni ta boule) nebo do spicky (at neni na konci tak siroky). Viz treba tento pred facelift nebo tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Tak to si dovolim oponovat... Ja si vsiml, ze je snizena uz v nahledu.. Asi mas spatny cich na tyhl veci :D Ty máš postreh ako ten típek,čo počítal ovce z TGV expresu pri 300km/h a keď sa ho opýtali,ako na to došiel,že je tam 725 oviec,tak povedal,že si spočítal nohy a vydelil štyrmi :) :) :) Auto pôsobí znížené a písal som to dokonca 2x,že mu to pomohlo,ale nie nejak výrazne ,nakoľko spodná časť pôsobí úzko a vysoko,to je môj subjektívny názor.Samozrejme ak na niekoho pôsobí dostatočne široko,tak mu to neberiem,veď v podstate o nič nejde Empi tú masku som videl na čiernej OII v BA,ale teda vôbec sa mi nepáčila,skôr naopak,pred tým vyzerala oveľa lepšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
empi Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Ty máš postreh ako ten típek,čo počítal ovce z TGV expresu pri 300km/h a keď sa ho opýtali,ako na to došiel,že je tam 725 oviec,tak povedal,že si spočítal nohy a vydelil štyrmi :) Empi tú masku som videl na čiernej OII v BA,ale teda vôbec sa mi nepáčila,skôr naopak,pred tým vyzerala oveľa lepšie Neslo mi tak o tu masku jako celek jako spis o to, jak ten clovek (nebo firma, co to navrhla) zbrousil do ztracena tu bouli po znaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Pokud o víkendu najdu čas a budu mít ještě chuť, tak to ještě nějak pořeším. O tom zbroušení "nosu" jsem uvažoval, myslím, že podle těch fotek to je o dost lepší. S fóliemi si taky vyhraju a uvidím, co se mi bude líbit nejvíce. Myslím, že to snížení je vidět hodně, taky ta kola jsem vytáhl a je to lepší, navíc ten pruh taky pomáhá. Nikita, nemáš na monitoru špatné rozlišení? Nějaké, co ten obraz rotahuje nahoru (třeba 1280x1024 na 4:3 monitoru)? Mě to totiž až tak úzké nepřijde. Mračítka od Milotecu musím nejdříve vidět naživo, pak si je možná dám, ale zatím mi ty fólie vyhovují a nevadí mi, že jsou placaté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Nie Libore,to by mi potom ukazoval aj iné autá úzke :) Ale musím to poopraviť,nakoľko som ju videl dnes naživo v čiernej s chromom a skutočnosti úzka nevyzerá,tak možno to je uhlom fotenia,že vyzerá užšia. Jasne empi,to je urobené pekne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 O víkendu jsem zase chvilku upravoval tu masku. Zbrousil jsem "nos" a stříkl to plničem, abych viděl případné nedokonalosti. Dnes budu mít večer čas, tak to ještě doladím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
empi Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Mi se ten "nos" zda jeste porad dost zretelny - asi je to pekna fuska, ale zbrousil bych jeste vice. Nejlepe podle cervene cary nebo aspon podle te zelene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Kdybys věděl, jaká je to fuška, tak bys to takhle nenakreslil. :D Ještě trochu to zbrousím, ale podle zelené, červená by vypadala už blbě, musí to navazovat i na tu kapotu. Navíc to na fotce z tohoto úhlu vypadá hůře než ve skutečnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
empi Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Ze je to fuska, to verim, uz jsem par veci brousil a pokud se toho musi odbrousit vic, je vzdy jednodussi to urezat (tady nevim, jak bych to delal) a doladit pilnikem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Zdar kluci, ráno jsem přišel k autu, odemkl jsem zpátečku, zmáčkl spojku, nastartoval, chtěl jsem hodit za 1 a nic. Prostě nejde dát pryč zpátečka. Čekal jsem 5 minut a ani tak to nešlo. Myslíte, že je tam jen něco zamrzlé, nebo je něco s převodovkou? Včera jsem domů přijel v cca 18:00 a bylo to ještě v pohodě. Dnes jsem musel potupně do práce tramvají. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Ja myslim ze to mas zamrzle ... uz jsem se s tim setkal u jinych aut ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Taky doufám, že je to jen zamrzlé. Snad to odpoledne půjde, jinak se nechám odtáhnout (nebo tam couvnu těch cca 2km) do garáží v shopping parku a tam by to už snad mělo rozmrznout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Nemuže to být zamykáním zpátečky? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 To jsem si taky myslel, ale když je zamknutá, tak s řadičkou jde pohnout jen cca 0,5cm, ale po odemknutí jde cca 4 cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 tj drsný.... to se mi ještě nestalo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 jj, drsný, u nás je teď zima jako na Sibiři, palubní počítač ukazoval -19°C A to jsem ráno musel ještě k doktorovi na 7:30, pak jsem to musel stihnout na 9 do práce, odpoledne mám plno zařizování a ještě jsem měl dnes večer slavit narozky, které mám právě dnes. Hezky ten den začal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak vše nejlepší k Tvým narozeninám :) Snad to bude nějaká prkotina a budeš moc zase drandit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 taky preji vse nej a at to je fuckt jen zamrzle! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Díky kluci, snad to odpoledne půjde. Jsem bez auta bezradný, jako bez noh, prostě vyřízený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Ahoj Libore, taky ti preju vsechno nej a at auticko do odpoledne rozmrzne jako pekny darecek. Podle me to tim bude. Na te moji nahradni to vcera taky nebylo zezactku moc ochotne radit. Mej se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tiež sa pripájam ku gratuláciám Libore, všetko naj... :) Dúfam že to bude len tým zmrznutím, tých -19 už je na aute celkom poznať a nai nemusí dlho stáť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 také mě dnes přimrzla zpátečka, né a né vyřadit, tak jsem kousíček couvnul a hned šla vyřadit jinak vše nej pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Díky za gratulace! No musím doufat, že rozmrzne, ale podle pohledu na teploměr a na předpověď, to už tak optimisticky nevidím. Couval jsem cca 5 metrů, ale nepomohlo to. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Ahoj Libore, vše nej nej k narozkám a navrch at Ti dnes povolí ta zpátečka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 taky ti přeju všechno nejlepší k narozkám :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Happy Biiiiirthdaaaayyy to Libor :) S tím autem to určo naštve, vím o čem mluvíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 mě by teda neštvalo to auto jako to, že mám narozky v lednu, kdy je kosa a nedá se udělat zahradní párty :D jinak samozřejmě všeckno nééééélepšíííí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Tak pánové, auto bylo pravděpodobně zamrzlé. Když jsem domů přijel autobusem, tak jsem z něj hned skočil do auta a zkusil hodit za jedna a ono to bez problémů šlo. Ale bojím se, co bude zítra ráno a nebo ve středu, kdy hlásí teploty pod -20°C. Raději nechám zařazenou jedničku, abych dojel ty 4 km do práce na ní a po cestě to snad rozmrzne. :) Co se týká data narozenin, tak to budu muset sprdnout rodiče, že když si na jaře užívali, tak nemysleli na to, jaké to bude mít v zimě důsledky. :D Alespoň že mám svátek v červenci.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.