Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

michalRS2, až budu příště něco potřebovat, tak ti určitě napíšu, dík za nabídku. Dám jenom pružiny, tlumiče měnit nechci, mám origo sportovní podvozek, tak by měly být zvyklé (dělané) na nižší pružiny. Storm má normální tlumiče a tyto pružiny a prý je vše ok. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat a jak se s tím bude jezdit, snad projedu všude po městě, na lesní stezky nejezdím. Teď mě štval hlavně předek, ten byl fakt vysoko, tak doufám, že to bude krásně dole. No a na pohled zezadu se taky moc těším, jak si čupne dolů.

Lukáši, já jsem měl teď mínus cca 30mm a zdálo se mi to málo a měnit to jen kvůli 5mm se mi zdálo jako blbost, tak jsem objednal rovnou tyhle a pevně doufám, že to byla správná volba. Pokud si dáš 18ky a nesnížíš auto, tak to nebude vypadat úplně nejlíp, myslím, že za chvílí budeš kupovat pružiny.

Odkaz ke komentáři

Teď mě štval hlavně předek, ten byl fakt vysoko, tak doufám, že to bude krásně dole. No a na pohled zezadu se taky moc těším, jak si čupne dolů.

nuz aj ja sa obzeram po nejakom decentnom podvozku - a ako tak zistujem, tak vsetko viacej klesa na zadok...

Ale ved ak by to nevyslo, tak stale mozes vzadu nechat povodne pruziny, alebo aspon vybrat rezervu ;)

Testbericht_Sportfahrwerk.pdf

Odkaz ke komentáři

O.v.i., no já jsem taky zvědavý, plus jsem zvedavý i na ta tvá kola, jestli tam pasnou. Já mám ty Neptuny a 1,5cm podložky vzadu a jedno kolo lehce drhne při max. zatížení, ale to mi snad vyřeší geometrie. Neptuny jsou 7,5", tzn. 2,5cm užší, děleno 2 = 1,25cm + 0,8 (ET 48 vs 40) = 2cm, takže by to tobě mělo drhnout skoro 100pro. Navíc se mi moc nelíbí, když lezou přední kola z blatníků, což ti polezou, proto sám mám podložky jen vzadu.

Lukáši, v pohodě, já bych asi stejně ty své pružiny neprodával, co kdybych si náhodou někdy to snížení rozmyslel? Ty H&R -35mm má MichalK, tak se můžeš mrknout, jak to u něj vypadá, je to supr.

Cjoctavian, jj, máš pravdu, toho se bojím, aby to nekleslo více vzadu a vpředu jen trochu, chtěl bych stejné mezery mezi kolem a blatníkem vpředu i vzadu. Při nejhorším vrátím dozadu staré pružiny a nové nechám jen vpředu, jak jsi sám napsal. Na pátek jsem objednaný v servise, takže o víkendu budu níž.

Odkaz ke komentáři

Tak už je auto snížené. A jsem spokojený na více než 100%. V co jsem doufal, to se splnilo. Předek byl strašně vysoko, celých 69cm od země k horní hraně blatníku, a po snížení je 65,2cm. Zadek byl už předtím nízko, níž než předek, rovných 67cm a teď kleskl jen na 66cm. Vypadá to moc dobře. A co se týká jízdních vlastností, tak to jsem spokojený dvojnásob. Je to komfortnější než předtím. Je to zároveň měkčí a jakoby tvrdne postupně při drsnější jízdě. Takže na dálnici a bežných cestách v porovnání s origo sportovním podvozkem je to měkčí (i manželka si to pochvalovala) a když je potřeba, tak v zatáčkách krásně drží. Pokud máte někdo originál sportovní podvozek, tak neváhejte a vyměňte pružiny. Těch pár tisíc stojí za lepší vzhled a hlavně opravdu větší komfort. Zhoršení průjezdnosti nečekám, zadek je skoro stejně a ten předek byl předtím extrémně vysoko, teď je právě akorát. Měl jsem si to koupit už dávno.

Co ještě musím udělat je to, že musím nechat seřídit světla, teď mi svítí moc před auto, jak se snížil ten předek. Ale to je maličkost.

PS: Cjoctaviane, sorry, zapomněl jsem vyfotit ta světla, ale myslím na to a při nejbližší příležitosti vyfotím.

post-507-0-64935400-1332748672_thumb.jpg

post-507-0-15404200-1332748689_thumb.jpg

post-507-0-92312400-1332748695_thumb.jpg

post-507-0-42049900-1332748700_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...