Maik Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Ahojte, Potrebuju poradit,jak presne sundat tapecy u OII,resp. ty zadni. Mam vybavu ambiente. Povolil jsem vsechny srouby,sundal klicku oken,ale zaboha jsem neprisel na to,jak ten tapec vysunout a sundat. Je uz uplne volny. Vycvakl jsem vrchni dil jakoby z podokna,ale nevim,na kterou stranu s nim otocit,aby se vysunul z tech drazek,ve kterych je nasunuty... Mozna jsem to delal blbem,ale uvital bych nejaky podrobnejsi navod. Mam sice manual a zkousel jsem to podle nej,jenomze tam pisou,ze nakonec se tapec vysune smerem nahoru,ale to nejde. Diky moc za podrobne navody a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Tapec je zacvaklej a musí se odtrhnout k sobě. Většinou se nějaký ten čudl zničí (dají se koupit za pár korun) ale když sem to dělal tak sem v místech kde je to zacvaklý zastrčil umělej šroubovák a tím si pomohl, nezničil sem ani jeden. Foto bohužel nemám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 No,mi se prave pri sundavani predniho podarilo ulomit i jednu drazku primo na tapecu...a taky jsem par cudlu zlomil...tak jsem si prave rikal ze takhle asi ne...Mam strach za to zatahnout,at tam neco nezlomim,ale tak kdyz se to jinak delat neda,tak teda potahnu..:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Ahoj.... Pod madlem jsou 2x velký šroub na torx 30,dole 2xtorx 15 a pod výškáčem u kličky 1x torx 20 to asi ale máš venku ???......pak jen v teplé garáži a dostatečně prohřáté auto !!!!! jinak se ani nepokoušej sundavat ulomíš potom kde co!!!!!a jak psal kolega lehce si pomoci v místech zácvaků.........věčinou když to dáš někam do servisu tak po jejich zásahu nestačíš koukat co vše uloměj........... MRs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 to Martin RS: Diky moc za radu..jj,vsechny srouby jsem mel venku,takze fakt asi potahnout...ale nacham to teda asi az bude tepleji,ptz je fakt,ze ty plasty budou asi tvrde v tech teplotach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 ... a ještě doporučuju předem nakoupit ve Škodovce ty plastové čudlíky, teď už dělají novější typ z jiného materiálu a jiné konstrukce, který se neláme ani nevylamuje uchycení z tapeců. Ty původní se lámaly i v létě v horku, ty nové mám vyzkoušeno v cca teplotách kolem 0°C jde tapec dolů v pohodě bez poškození takže radši preventivně vyměnit a je pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 cislo dilu ? pasuje to OK i na tapecy z MR05 ? kolik jich je treba na komplet 4 tapecy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 JJ ty nové příchytky jsou daleko lepší číslo snad toto (měla už je i fabie po FL) 5J0867276 počet 6ks dveře dle etky :-))) a stojí asi 8kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Super rady! Nakoupim ty cudle a na jare to dam dokupy:) Diky kluci! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 byl jsem minulej vikend u juraje351 co pracuje ve firme kde kompletuji tapeci, rikal ze maji ty cudle trech tvrdosti dva mi dal sebou, jsou stejne jako na O II nebo to ma KIA jinak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 tyto se mi nezdají stejné jako na OII, večer dám foto těch nových OII EDIT: vlevo zelený starý typ, vpravo bíly nový typ, má tvar jakoby šroubovice, a je z měkčího materiálu ... i když jak se tak dívám na ty Olafovy, možná by pasovaly, jen ji chybí ta gumka dokola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.