Martyp Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 To nevim panacku.. :-/ ..ale.. jsou tam rucicky z Golfa GTI..Sis je tam nechal dat schvalne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 No hele vidíš, já si toho vůbec nevšiml....nenechal jsem si je dát schválně:-(....ty budíky mají být nový....to mě trochu kazí radost..a začínám pochybovat o tom, že nebyly použitý. Nevíš jestli ty ručičky jdou nějak bezprobémů přehodit ze budíků které mám teď v autě? EDIT: tak vypadá, že opravdu bude vše ok...prodejce velmi bleskově komunikuje a je ochotný poradit....stačí když prý sundám přední plexi a ručičku pootočím proti směru hodinových ručiček nepatrně pod nulu (při potočení klíčkem se ručička dostaví do nulové polohy). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Tak aspon,ze tak..Jasne,sundat plexi je to nejmensi.. Jinak taky bych asi mel problem verit,ze jsou budiky uplne nove..I kdyz,pokud k nim mas pin,je to jedno,jestli jsou,nebo ne.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Tak konečně se mám zase na co těšit.....dneska mi přišly budíky s maxidotem....Jen bych měl otázku, je normální, že ručička tachoměru není na nule? Srovná se to po napojení na kabel? Gratuluji k budikum rucicky jsou z Passata CC a nastavit rucicky je je to lehke ;) jen jaky mas podsvit rucicek ? cerveny ? pokud jo tak to mas super a maxi -dot musi nakodovat pres vag+pin novych budiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 libor.kratas: diky:) ...tak konečně je tam mám:)....nemůžu se vynadívat:) Tímto bych chtěl poděkovat MartinoviRS za skvěle odvedenou práci a příjemný pokec.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Narozdíl od tebe já jsem tu octávku nikdy nenabořil :P Nedobrzdil to za mnou pán s passatem. Tak tu nešiř dezinformace. Jinak gratuluji k budíkům. Jen je mi divné že fungl nové budíky mají jiné ručičky, ale pokud vše funguje jak má tak gratuluji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Hele já to napsal jen pro to, že jsem věděl, že se hned chytneš:).....Díky za gratulaci.....ručičky byly sice jiné, jinak ale funglovka....každopádně jsem se nakonec rozhodl dát tam ty původní ručičky (přítelkyni se ty z toho passata od začátku nelíbily)...a vypadá to líp. Navíc tyhle budíky víc září....jsou jasnější, což se mi líbí (z fotky to ale není poznat).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Tak nárazník sundán....bude se lakovat, tak jsem zvědav na výsledek..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 (upraveno) No není to úplně dokonalý no.... :lool: Taky jsem se pustil od mřížky pro lepší chlazení intercooleru....tohle je výsledek....celá radost z tohoto úsilý ovšem trvala jen pár minut, jelikož jsem neměl podběh po straně přidělám k nárazníku a dole k plastovému krytu motoru.....takže mi náporem vzduchu samozřejmě drhnuly oba podběhy o penumatiku a oba se prošoupaly naskrz....tušil jsem, že to tak dopadne....Takže oba podběhy budu měnit a opět si budu hrát s mřížkou:-/ Upraveno Duben 26, 2011 uživatelem Michael99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 To vypada dost divne s tim naraznikem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 (upraveno) To víš, už mě omrzel RS Upraveno Duben 26, 2011 uživatelem Michael99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 Jasny, dneska uz to ma kazdej vocas, chce to neco originalnejsiho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 (upraveno) Tak konečně mám na autě opravený nárazník...vypadá moc pěkně...(dle informací od známého lakýrníka, který mi to dával do kupy na něm bylo snad 10-15 vrstev různých tmelů, laků,..)...nárazník byl díky tomu neskutečně těžký....velká část toho všeho šla dolů a konečně zase vypadá jak má (bohužel je fotka dělaná jen mobilem). Upraveno Duben 28, 2011 uživatelem Michael99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janko Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Tak konečně je Pepík zase v cajku a ještě bude o pár kilo lehčí, tudíž rychlejší :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 tam máš ostřikovače ze 120ky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Duben 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Tak konečně je Pepík zase v cajku a ještě bude o pár kilo lehčí, tudíž rychlejší :-))) No jo, je z toho teď úplná raketa :lool: tam máš ostřikovače ze 120ky? :) Hele možná to tak vypadá, ale nejsou tam zatím žádný.....ty černý konce jsou hadičky nakonci omotaný elektrikářskou izolačkou, aby mi nezapadly do nárazníku :D ....jeden z ostřikovačů byl totiž uvnitř uštíplej a prasklej tak čekám až mi dorazí z Aukra jinej a pak tam šoupnu oba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Ahoj Pane tak také gratuluji k vozu i když jsem ti to řekl osobně při montáži maxidotu a propojení s radiem :-))) Ta uprava nadkolí pro IC je bomba toto jsem dával ještě na staré forum (cca 2006 co jsem dal agregát RS) vymodeloval jsem to na origo nadkolí bez žádného vkládání něčeho hotového přesně jak to máš ty :-)))) díl je na autě jako origo udělal jsem takto pár kousků pro příznivce octavíí a vše dodnes funguje :-)))) Mě tato myšlenka napadla když mě upravovali ECU tak to doporučoval chlapík že tam dávají nadkolí z A3 atd ale s dost velkou upravou řezat staré a dávat půlku na půlku a to jsem mu řekl hele to né já to tam udělám do toho dílu origo:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Květen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 (upraveno) Zdravíčko, díky za gratulaci....myslím, že tě zase brzo navštívím..je furt co dělat:) Úprava podběhu nebyla žádná extra složitá věc a vypadalo to i docela pěkně a funkčně....to vše do doby, kdy jsem díky jinému nárazníku (viz strana 5), který jsem měl přechodně na autě, nepřidělal ve spodní části a postraně podběh a ten se mi vlivem náporu vzduchu při jízdě přimáčkl na penumatiku a prodřel se. Takže mě úprava podběhu čeká znovu:-/ Upraveno Květen 1, 2011 uživatelem Michael99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 kde máš přidělanou tu spz?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Květen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 No to sem si spletl dírky a přišrouboval jí níž než má být:)....pak jsem to opravil, ale fotku mám ještě s tím blbým umístěním... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Aktuální foto Pepajze s drobnými změnami zevnějšku:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Nazdaaaar. Tak jak jste dorazili? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Moc pěkný stroj !!! Držím palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Nazdaaaar. Tak jak jste dorazili? Ahoj:)....dorazili jsme v pořádku..cesta bez problémů....spotřeba 7,6l:) Společnou fotku jsem sice sám nepořídil, ale stačilo mrknout na net a mám ji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 super hod mi odkaz, kde si ty fotky nasel, taky bych se mrknul Tak to si mel spotrebu dobrou. Rano uz tam ocumovali policajti. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Aktuální foto Pepajze s drobnými změnami zevnějšku:) Jakypak zmeny?Ze by novy polepy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Květen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 (upraveno) Jakypak zmeny?Ze by novy polepy? ;) Jj, správně, pruhy na předním a zadním nárazníku a nápis skodaauto... Dneska při cestě po Průmyslové kolem mě projela zelená OI a zablikala na mě......takže to byl určitě někdo z fóra , bohužel jsem nepoznal kdo to byl...protože mě předjel a já navíc sjížděl na Černokosteleckou....kdo z vás to byl?:P EDIT: takže to nebyl nikdo z fóra, ale kamarád, který mě vůbec nenapadl.. Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem Michael99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Červen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 (upraveno) Takže jsem se rozhodl vyřešit bouchání pravého předního kola a zajel do jiného servisu. Tam jim řekl, že už auto v servisu bylo, měnili mi silentbloky na tlumičích, ložiska a ono bouchání dělá dle servisu hřbenová tyč řízení, která má vůli....Cca hodinu a půl po mém odjezdu mi ze servisu volají, že je skoro vyteklý pravý přední tlumič a levý už také teče. Pro mě opravdu překvapení.....na to, že to původně bylo něco zcela jiného....tak si říkám, zda výměna ložisek a silentbloků byla vůbec nutná:-/ Budou se tedy měnit tlumiče na předku....za stejné - KW. Upraveno Červen 13, 2011 uživatelem Michael99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 Hele o silentblokách na tlumičích jsem nikdy neslyšel. Nemyslel si dorazy?, protože to by dávalo v kombinaci s ložisky (horní uložení) smysl. Když je měnily to si nevšimli že tlumič teče? Seš si jistej tím že sou v tom servisu kompetentní, dle mého moc ne. Bouchání dle mého způsobují tyčky stabilizátoru, buď jsou kaput, nebo dlouhé kuli podvozku tak mlátí stabík. Ta tyč řízení se mi moc nezdá. Každopádně pokud je v prdeli tlumič, vždy je lepší vyměnit i horní uložení (aspoň já to tak dělám) takže zbytečné to není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael99 Odesláno Červen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Hele o silentblokách na tlumičích jsem nikdy neslyšel. Nemyslel si dorazy?, protože to by dávalo v kombinaci s ložisky (horní uložení) smysl. Když je měnily to si nevšimli že tlumič teče? Seš si jistej tím že sou v tom servisu kompetentní, dle mého moc ne. Bouchání dle mého způsobují tyčky stabilizátoru, buď jsou kaput, nebo dlouhé kuli podvozku tak mlátí stabík. Ta tyč řízení se mi moc nezdá. Každopádně pokud je v prdeli tlumič, vždy je lepší vyměnit i horní uložení (aspoň já to tak dělám) takže zbytečné to není. No hele teď si nejsem jistej,...je možný, že jsem se spletl...ale silentbloky tlumičů existují...Každopádně toho že tečou (nebo začínají téct) si nevšimli...nevím zda za těch cca 350km, který jsem s tím ještě ujel se to mohlo od té návštěvy v servise tak zásadně projevit, že by to předtím nebylo vůbec vidět. Každopádně dneska budu moudřejší....jedu si to vyzvednout na dobu než tlumiče dorazí...a pak to tam hodím na výměnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.