jiri26 Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Rzsvítila se mi kontrolka brzd a výstražně mi to houká (pípá). Brzdy (přední jsou nové), kotouče i destičky. Auto brzdí pořád stejně dobře. Ručka funguje. Čím to je....co to je? Díky jirka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 nemáš nějaký zaoxidovaný konektory? nebo jinak poškozenej drát? No musíš se podívat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 A která kontrolka ti svítí ? Ta co je na ruční brzdu ? Nebo ta na sjeté obložení ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lucky.jack Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Spíš si myslím, že na ručku. Takže spínač pod ručkou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri26 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Nebudete mi věřit, ale chyběla brzdová kapalina. Vůbec nebylo vidět, že je pod minimálkou. A to jsem na to 2x koukal, no čelovka je čelovka. ..takže po důkladném průzkumu vozu ...kontrola podvozku - trubičky (zda není někde únik brzdovky), kontrola lanovodů, bubnů...atd. ...vše ok. Po dolití brzdovky nic nesvítí ani nepípá. Divnej svět :-) J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 Kdyz se to da resit takhle, tak je to to nejmensi. Jsme radi, ze to byla takova kravina, at ti auto lita bez problemu ted. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.