Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

no praveze to byla dost siroka cesta lavo tociva a jel sem jen 100kou.... stihel sem uhnut ale skocila mi do lavej strany auta zebral sem ju svetlem nastesti prasknute nebylo nikde videt, naraznikem a potom vletela pod kola na lavej strane.. ve tme sem videl len jak mi vyletela lišta z narazniku ale isla zarazit a drzi... jinak sama krev cely predek uvidim rano ci neni neco napraskle... ty narazniky su nejake pevne :smich:

Odkaz ke komentáři
MAJO TA KONCOVKA VYPADÁ PARÁDNĚ :smich: A CO SRNKA ? BYL GULÁŠEK ;) :( TY MÁŠ NA TY ZVÍŘATA SMŮLU ;) NEDÁVNO TO BYL ZAJÍC ZAPASOVANÝ V CHLADIČI

Diky razty a na zivo to vypada este lepsi nevim proc ty fotaky tak zkresluju :palec: srnka skocila v prikopu ale kamos uz zhanal kuchara :smich: :o ... musim sa temu vyhybat alebo si kupim radlicu na sneh na predek :smich:

Odkaz ke komentáři
Vypadá to jako celek fakt pěkně, ale asi bych sundal ty všechny samolepky...

A se srnkou štěstí ;) já kdysi trefil malý prase a byl jsem rád, že to odnesl jenom nárazník, kryty pod motorem a mlhovka...

mam tam len z tuning zrazu samolepky a na kufry nasu clubovu nalepku co mame tu... ale ted sa pujde lista robit nad spz a construct nalepka pujde prec...

no to si mnel dobre ze len naraznik a pri tem to bylo prase.. mne vletel zajic pred rokem a chladice prelomene, vetraky spalene, naraznik zlomeny, mrizka narazniku taky.. ale to bylo ve 160ke

Odkaz ke komentáři

my sme nesedeli v aute, kamos zrazil lišku a zacal brzdit na prvem aute, my sme zastavili za nim a vsetci ven z auta nic nejelo vystrazne byli zapnute, a stali sme medzi autama a zrazu kamion za nama a uz si pamatame len svetla a potom jak nas nabrala kapota auta a leteli sme do prikopy stesti jako prase.

a to sem chcel jet ja na octe ale pil sem tak jel kamos na svojem aute na ryby take keby si rozbil krasneho passatka tak by ho jeblo...

DIKY jinak :)

Odkaz ke komentáři
Dúfam že budeš čoskoro v poriadku...

Nebolo to v nedeľu nad ránom na tej rovinke pred Holíčom za odbočkou na Prietržku??

ano ano Lubo tam to bylo to sme byli my.. isel si tama??.. od pul 2 do 6 sa to tam riesilo, aj rasta tam byl ten ma tez koleno v riti mnel dlahu a dneska mu dali dole a ma bandaž... ja uz poskakujem lepsi aj bez barle konecne ... diky :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...