mario.tn Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 (upraveno) Na úvod. Volám sa Marián a som z Trenčína. Pred pár dňami som sa stal majiteľom Škody Octavie 1,9 SDI Classic, r.v. 2002, 50kW, farba oranžová metalíza zlatá. Pri kúpe mala najazdených 214600 km. Kúpa bola od známej kamarátky, auto používal jej otec. Výbava pri kúpe predné okná v elektrike a defendlock obuté na 14 pneu. Od tej doby som dal domontovať ZEDER, rádio, zadné repro, ťažné zariadenie, kúpa origo ALU diskov 15 s letnými pneu. V najbližšej dobe sa bude montovať alarm Magicar s pagerom, palubné PC, tempomat, zadné okná do elektriky. Ale toto všetko postupne. Upraveno Leden 25, 2011 uživatelem mario.tn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 tak tady mezi námi vítej přeji ti spoustu šťastný km a co budou se dělat nějaký úpravy nebo to necháš takhle??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 taky Te tady vitam a preji mnoho stastnych kilometru a bezporuchovy provoz tvoji nove octavii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Zdarec, taky tě tady vítám pěkná octa, at dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Vítej chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Ďakujem... čo sa týka úprav sa ešte uvidí čo dovolí rodinný rozpočet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Zdarec pane a vítej. SDI takřka nesmrtelnej motor a pěkná barvička. Mám dotázek,píšeš rv2002 ale máš ještě starou přístrojovku já mám rv 1999 a už mám tu novější,měl jsem za to že tu ,,vlnu" dělali do 2000. Přeji mnoho šťastných km bez nehod a ať ti okta dělá jen a jen radost!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 U SDI to bylo jinak, tam se to podle toho neda brat Mel jsem podobny motor, ale v jinym aute, bylo jedno, jestli jeli 4 lidi nebo ja sam. Jestli byla za autem kara... Proste auto jelo porad stejne, to jsem na tom mel rad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Já měl SDI v seatu a jak říkáš takovej trošku tank myšleno v dobrém. Houmíku díkes za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 (upraveno) Majo vitaj a prajem veľa pohodových kilometrov. Nemáš v pláne poskytnúť členom klubu nejaké zľavy aj keď je pravda,že octávky tak bláznivo po dialnici nejazdia Upraveno Leden 25, 2011 uživatelem Laci L&K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Taky tě vítám mezi náma, octa vypadá moc hezky a zachovale a plánované úpravy jsou super , SDI motor ti bude hoodně dlouho sloužit, protože je to pořádnej držák. Tak ti na závěr přeju hodně šťastných kilometrů a ať ti dělá jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 plany mas hezke, tak se jich hlavne drz a pevne nervy pry vylepsovani :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Majo vitaj a prajem veľa pohodových kilometrov.Nemáš v pláne poskytnúť členom klubu nejaké zľavy aj keď je pravda,že octávky tak bláznivo po dialnici nejazdia :) :P laci laci ty vieš ako ťa mám rád.... ty máš vždy ... Ďakujem všetkým.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 ...a mozno sa na nej raz povozim. Ci? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak dnes sa namontoval alarm Magicar... vypinač.....aby sa to trochu zabezpečilo proti nežiadúcim vodičom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Mám dotázek,píšeš rv2002 ale máš ještě starou přístrojovku já mám rv 1999 a už mám tu novější,měl jsem za to že tu ,,vlnu" dělali do 2000. do zálkadní výbavy LX-Clasic se montovala i po faceliftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 tak a zase som o ničo múdrejší .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 VSemi, to jsi mě řekl novinku, o tom taky nevim Jinak Mario, pěkný autíčko.. co to je za alarm, má to i dálkový start? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 (upraveno) dik ------ je to magicar ... a ma toaj dialkovy start ale nemam to zapojene lebo mam tam zeder aj tajny spinac a to by som nevyuzil a este aj defendlock Upraveno Leden 28, 2011 uživatelem mario.tn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 prosímtě a na co ten dálkovej start je? to jsem nějak nepochopil zatím.. kolik to tak koštuje ten alarm magicar? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 dialkovy start sluzi na to ze si ho mozes spustit cez okno z domu alebo bytu ked chces predtym ako pojdes do auta si ho vykurit alebo zohriat. ide o to ze ked chces pouzivat dialkovy start tak musis splnit nejake pokyny ktore urcuje vyrobca tohto alarmu, len v tom pripade nemozes v tom case pouzivat dalsie zabezpecovacie systemy inak by ti to nefungovalo, ako napr. defendlock, zeder, tajny vypinac a podobne... pri dialkovom starte musis nechat neutral, a podobne veci ale tym sa vystavujes tomu ze moze ti niekto auto corknut ked nie je dobre zabezpecene- preto ho nepouzivam. ... cena u nas v SK vyjde aj z montazou cca. 180e. neviem kolko u vas zalezi aj kto ti to montuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 díky za informaci, hned jsem o něco chytřejší! a je to omezený třeba na benzín/diesel, el. plyn/manuální? nebo to jde frknout kamkoliv? Díky za opověď, toto mě zaujalo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 čo viem tak sa to dá namontovať na ktorý kolvek druh paliva, nafta, benzin, benzin+LPG, ale toto ti budu viac vediet poradit ty co s tym robia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Dobře, díky za ochotu. Něco pohledám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 ja mam magicar M 100 AS a tu je taka mala prezentacia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 vypadá to na pecku člověče! to bych si nechal taky líbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario.tn Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 ja som s ním spokojný... aj keď ten dialkový štart nevyužívam... - dnes bola vykonaná výmena oleja, filtrov....montáž tempomatu, predpríprava na palubný PC, ovládanie spatných zrkadiel....touto cestou by som sa chcel poďakovať juroSDI za odborne vykonanú montáž....dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 díky za informaci, hned jsem o něco chytřejší! :) a je to omezený třeba na benzín/diesel, el. plyn/manuální? nebo to jde frknout kamkoliv? Díky za opověď, toto mě zaujalo v nastaveni alarmu si v riadiacej jednotke programujes ci ide o Diesel, Bemzin alebo LPG. V alarme (teda v mojom urcite) si dalej mozes nastavit dobu zhavenia(D zhavi dlhsie ako TDI), dochladzovanie turba (po vytiahnuti klucika zo spinacky bude motor este napr.30 s bezat), mozes si nastavit teplotu po ktorej prekroceni sa ti auto bude samo prestartovavat kazdych 30sekund a bude vrcat 15 minut (napr. pod -25 sa bude samo prestartovavat), nemusis pouzivat ovladac, ale po priblizeni k auto sa samo odomkne a pri vzdialeni samo zamkne. Co sa tyka dialkoveho startu, tak ak ho chces pouzit, musis zachovat urcitu postupnost krokov pri vypinani a zamykani auta. Potom ho mozes dialkovo nastartovat. Ma to este kopec inych funkcii, ale v navode najdes vsetko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 :) to teda doopravdy koukám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 mam ho uz vyse dvoch rokov a som s tym alarmom velmi spkojny. Nemam rovnaku znacku ako Majo, ale v podstate je to to iste. Hlavna vyhoda je PAGER a vyborny dosah kontroly. Pri optimalnych podmienkach dokazem kontrolovat auto na cca 300 metrov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.