Guest fesoj.4 Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Ahoj lidi.Snad mi poradíte.Dlouho přemýšlím o koupi navigace Columbus.Proč jsem píšu.Sháním ji na internetu,ale nechci se spálit a naletět.Nikdy jsem nic takového přes internet nekupoval.Neznáte někoho o kom víte, že ta navigace bude 100% v pořádku?Přeci jen to není levná záležitost,abych si to nekoupil a ono mi to po chvíli přestalo fungovat,snad mi rozumíte.Jestli víte čemu se při nákupu vyvarovat atd.Na co bych měl přihlížet atd.Předem děkuji za Váš čas na odpověd.Děkuji.Hezký večer.S pozdravem Pour 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Co se týče Columbuse je to dost ožehavé téma, koupě přes internet naslepo bych se asi vyvaroval, spíš zkusit něhoho ověřeného u nás v bazaru, protože po tom co to začali vyrábět jako kopii pingpongáči bych se bál, že mi dojde domů něco co jsem nechtěl :) Druhá věc je také to, jak dlouho Ti tam případně v autě vydrží nemáš-li garáž a parkuješ s autem venku, holt je to žádané zboží, které se dost "točí". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 To neřeš jestli tam vydrží nebo ne, to by mohl chodit pěšky, prt. tam možná nevydrží ani auto. Buď můžeš koupit třeba od Pražáka, www.autoasp2.cz nebo jak má tu adresu, tam bych se podrazu nebál, ale zase vyšší cena, nebo tady v bazaru od uživatelů, co tu už nějaký čas jsou. Přes aukro nebo ebay bych věc za 20 tisíc nekupoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 jedna věc je koupit a druhá je správně nakodovat a nainstalovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 To neřeš jestli tam vydrží nebo ne, to by mohl chodit pěšky, prt. tam možná nevydrží ani auto. Buď můžeš koupit třeba od Pražáka, www.autoasp2.cz nebo jak má tu adresu, tam bych se podrazu nebál, ale zase vyšší cena, nebo tady v bazaru od uživatelů, co tu už nějaký čas jsou. Přes aukro nebo ebay bych věc za 20 tisíc nekupoval. Ted ma novou adresu www.skoda-parts.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Jj, máš pravdu, zapomněl jsem, ale už jsem jí taky viděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest fesoj.4 Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Děkuji vám za názory :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Zkus Honza72, jestli ji ještě sežene.. Dostal jsem fungovku, žádnou lapku, s odblokem a hlavně luxus cena.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 já jen k tomu jak psal mishicka, abys neřešil to jestli ti zůstane nebo nezůstane- doplňující info- pokud nemáš auto pojištěný víc než povinným ručením, tak se na to vyser. pár čísel- 14dní zpět mi columba vzali z SII, rozbité okýnko, poničená chrom lišta kolem okýnka, poškozená neopravitelná střecha, vodítka okna a samozřejmě columbus- suma sumárum škoda za 91tis Kč. samozřejmě při koupi columbuse jako náhradního dílu, tzn cena 50tis bez daně. z aukra si možná koupíš toho co mi vzali (i když rámeček mi nechali). spousta lidí mě od columbuse odrazuje, protože to je tak nedostatkový zboží, protože pasuje do oktávky, passata, superba a kdovíkam ještě. tohle je bohužel daň za to, že do škodovek lze cokoliv dodělat jako stavebnici, proto to jde všechno i snadno vyndat. vyndání columbuse se vším všudy, tzn i z rozbitým oknem je práce podle mě tak na 2minuty. btw jsem rozhodnutej, že až mi ho vyndaj podruhý, tak tam dám rádio a koupim si tomtoma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 Luke, kde ti ho slohli ty kur**? Praha? Ja o nem take premyslim, pojisteny auto mam, navi jen do 30000 ... Ziju na malem meste, tady se moc vykradacek nevidi ... Diky za info ...DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 praha v garážích pod domem co bydlim. ale myslím, že to není výsadou jen prahy, jen je tady toho víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Protože se sem stahuje svoloč z celý republiky. A ještě k tomu pojištění:aby si nemyslel ten kdo si tam tu navigaci dodá,že když mu ji ukradnou,tak že pojišťovna proplatí,pojišťovna proplatí to co máš ve vin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 Nebo to co máš pojištěné - pokud máš nějakou nadstandardní výbavu, je nutné to uvést při sjednání pojistky, technika to nechat nafotit, popř. dodat faktury, apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 30, 2011 Sdílet Odesláno Duben 30, 2011 nebo to, co si připojistíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Cronnwall Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 Ahoj Škodováci. Taky bych potřeboval poradit s Columbem. Rád bych vyměnil původního Streama za něco lepšího.. Prvotně kvůli handsfree, druhotně pak kvůli navi a další fičury co např. Columbus umí, beru jako +. Ve své OII 2007 před FL mám maxidot a tak bych byl rád kdyby rádio umělo spolupracovat s klimou, parkovacíma senzorama a pod. Snažil jsem se tu o tom něco přečíst, ale je to všechno "vyšší dívčí" alespoň co se týče věcí který se ke Columbu musí připojit. Ad.1 - jak zjistím jakou mám verzy maxidotu? (červenej, žlutej atp. nějak vlastně nevím o co jde a kam koukat :-D ) Ad.2 - BT HF sad je takový množstvý s šíleným označením, že se mi z toho motá hlava, rád bych třeba na týhle krabičce něco ušetřil, ale nevim jak moc je rozumný kupovat z druhé ruky (na netu jsem našel: 7P6 035 730 D, 5NO 035 730 B za pěkný peníz, ale koukal jsem, že každý typ umí něco jinýho a podporuje i jiné telefony tak jsem z toho mírně rozladěnej..) Ad.3 - prý je docela jisté, že Columbus musí mít novější "Gateway" aby nevybíjel baterku, jak zjístím kterou jakou verzi mám? Ad.4 - Kdybych všechny potřebné věci sehnal najde se tu na fóru odborník kterému bych mohl montáž svěřit? nebo někdo kdo by mi s tím pomohl? Myslím, že monžáž bych zmáknul, ale kódování si zcela jistě sám neudělám. Předem díky za odpovědi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 9, 2014 Sdílet Odesláno Červen 9, 2014 (upraveno) 1. maxidot - prostě barva písmen - octávky mají bílé 2. pokud v předFL aby to fungovalo na columbu i maxidotu tak nejlépe 1Z0 035 729B - je jich málo... 3. zjištíš bud přes diagnotisku, nebo fyzickým pohledem... gateway je nad plynovým pedálem vpravo - modrý konektor do ní jde 4. Vaša - Prostějov, Rolbař - Praha Upraveno Červen 9, 2014 uživatelem Hydraulik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Cronnwall Odesláno Červen 10, 2014 Sdílet Odesláno Červen 10, 2014 Díky za odpověď na GW mrknu až bude chvíli čas a nářadí po ruce. O 1Z0 035 729B jsem se snažil něco zjistit, ale koukal jsem, že na některých shopech uvádí, že nepodporuje mfvolant. Je to pravda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 Jak se lisi Columbus, kteremu zacina vyrobni cislo 3T0 od Columba 1T0 ? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 28, 2015 Sdílet Odesláno Leden 28, 2015 1T0 je pro VW 3T0 Škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomin1 Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Ahojte, jedna otázka, robili sa navi Columbus aj bez nápisu na prednej strane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
f86 Odesláno Říjen 23, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 to by mal byť starší trubicovo podsvietený columbus, ten má len škodaauto a na druhej strane mp3. nové ledkové by mali mať už v strede nápis. Myslím že tak to bude. ja mám od výroby auta 2008 tam nápis nebol, ale po odpálení dosky som kúpil použitý ledkový 2011 a tam už nápis bol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Říjen 23, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 A pak zase nebyl;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
georgeOII Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Zdravím, mám OI fl. a columbus mi vybíjí baterku. Gateway mám nějakou starou verzi 7N0907530 (nenašel jsem ani index) a prý bych měl koupit např. 7N0907530H. Vyřeší mi to problém? Je vhodná? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Hele a proč to píšeš do 3 témat? Myslíš, že tím urychlíš odpověď? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
georgeOII Odesláno Duben 1, 2016 Sdílet Odesláno Duben 1, 2016 Tak nějak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.