lunoš Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Ahoj, mám otázku, u mojí oktávy r.v. 1998 jsou 4 polohy foukání: Okno, hnáty, ksicht a hnáty, ksicht:) Problém mám v tom, že když chci něco vidět, tak musim mít zaplý foukání na okno, ale to mi zas mrznou hnáty, když přepnu do polohy ,,ksicht a hnáty", tak po dvaceti vtrřinách nic nevidim, a musim zase přepnout do polohy ,,okno" a hle, zase mi mrznou hnáty:) Je normální že se to okno tak mlží? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Skontroluj si kabinovy filter, ci nie je vlhky, koberceky a tak. Ked nemas v aute vlhko (a nedychcis rovno na sklo), tak sa nema preco tak rychlo zahmlit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lunoš Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Filtr jsem vyměnil a vlhko v autě taky nejni:-/ ale řikám, když chci abych něco viděl, musim to mít puštěný jen na okno, za cenu zmrzlejch nohou:) to auto bylo nabořený, může to mít spojitost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 co takhle dát spínač mezi okno a hnáty? na 3 alespon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Řeším to pootevřeným okýnkem,protiprůvanové plexi není jen pro parádu docela i praktická věc .Jinak jak jsem zjistil moje Octa byla taky zbořená ale s tím to asi nemá nic společnýho,hodně lidí si stěžuje na mlžení předního okna do určitýho roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lunoš Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 co takhle dát spínač mezi okno a hnáty? na 3 alespon Záhada vyřešena:) sem blbej a nenapadlo mě zkusit i ty mezipolohy:) díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pokec Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Taky mě toto štve...Proč to tak pokadily ty polohy..Ve felicii je poloha foukání na okno + nohy..a krásně to fučí..nevím to jistě..ale možná tam maj i na okno + interier..A na octě to tak podělali.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 kluci, ale na octě to fouká dle mýho líp než na felicii, a kdysž to vyřešíš mezipolohou, nebývá problém pootevřou se obě klapky a fertich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Asi tak, myslím, že s mezipolohama je lepší možnost regulace než jen natvrdo se 4 či 5 polohama. Jinak tedy musím říct nadpis a popis tématu jak víno - větrák je při topení pořád ve stejné poloze, ovladač jí možná mění a hnáty je taky super slovo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 to foukání je v Octavii vyřešeno lépe :) jinak hnáty a ksicht .. no chlamal jsem se i s přítelkyní dost dlouho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.