Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

myslis ten pivni pupek? :palec: ty jo, to nez nasbiram :wub: mozna proto skoncila ta soutez s Veronou driv, bali se, aby to pobrala kamera :lol:

jako mne je to jedno, ale rikat tady takovy kraviny, jako ze cviceni se svoji vahou je nejlepsi :D to se proste musi nekdo ozvat, vis jak...

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

tak co sušinky...jak se vám maká:-)

Já po dovče změnil trénink...(měním to tak + - 3 měsíce....)a můžu vám říct že není nad to si odpočinout..pak to jde tak nějak samo:-)

jinak cvičím....1 den:prsa+nohy....

2 den:ramena+záda....

3 den triceps+ biceps....k biceps+triceps jsem se vrátil asi po roce:-)

Cvičil jsem 1.den.Nohy+triceps

2.den.Prsa+záda

3.den.Ramena+biceps

pokaždé k tomu břicho(bohužel na mě není moc vidět)+ jak kdy je čas zápěstí....rád bych cvičil i 4 den jen třeba kolo,stepr atd..ale není čas...kolo dávám na rozcvičení k nohám...

K benči jsem se vrátil po 3 měsících a překvapilo mě že docela jde...končil jsem na sestupným cvičení...4 serie ..12-10-8-8-opakování.....a teď dělám 1 ser. 60kg 15 opak.

2 seri. 80kg 8 opak. 3 seri. to samé co první(zatím) a poslední serie 100kg 8 opak...váhy jsou bez tyče...:-)je to začátek...rád bych se dostal na větší maximálku... než před

4.měsícema...

jediný co mě sere je že nemůžu dělat dřepy...a moc ramena...rameno mě pobolívá + - 5let asi....a kolena začali zlobit před rokem....čím je člověk starší tím je to asi horší....

Jinak cvičím spíš na sílu....nějaký ten špíček mě neva....samo to nesmí být moc:-)

Tak co Romanku...jak to vypadá s tebou:-)Víš jak bych chodil s někým cvičit...ale ten čas...chjo:-)

Odkaz ke komentáři

Tak já se snažím chodit třikrát týdně ale ted mám malinko problém s pravym loktem tak zitra jsem objednaný do FN k ortopedovi.Jinak neni problém-chodím pořád na Slavii tak se tam mužeme domluvit ty kluku jeden ušatej :smich: Kolikpak ted vážiš? :smich: 110-120kg?

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Pešíre : Míru tu přepere 90% lidí i certinka :) :palec: Ale teď vážně....

Miro : Ke kolenům : jsem v píčí, dřepy dělat nemůžu vůbec, proto musím hledat alternativy ( ale zrovna dřep, takovej základ ) Ramena : v úrčitejch úhlech třeba při benči stačí špatnej a ende pro ten den. A ještě mě zlobej lokty. Ach jo, mluvim jak 50letej dědek a dost mě to sere, pač to hodně limituje u některejch cviků. Ale když si dávám bacha jde to... někdy

Jelikož se budu stěhovat ( pak uspořádáme kolaudačku ) tak tam chci udělat i místnost s posilovnou ( pač lavice a činky mám ) a začít chodit s kamarádem pravidelně. Takže zase chci začít cvičit, nevím, jak budou reagovat klouby a doufám, že dobře. A chtěl bych se přes zimu dostat zase na horu ( aspoň 10kg ). Uvidíme, co a jak, ale už se těším.

Přidám i pytel a chci zase začít boxovat a to v rámci kardia... uvidíme, jak všechno půjde rychle. ;)

Upraveno uživatelem John Chipsa
Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dal dneska krásně bicepsík s tripsáčkem:-)

čipsík:jo kolaudačka...hmmm.....jinak lokty ....to je kapitola sama pro sebe....celých 8let co cvičím mě nebolely....až asi před třema měsícema zničeho nic začly....a to jen u tricepsu...takže na nějaký stahování kladky...kliky na bradlech musím zapomenout...dělám cviky jen u kterých to nebolí....a to hodně opatrně....

Jinak po hooodně dlouhý době začínám leg press:-)zkončil jsem ho kvůli kolenům....můj poslední výkon bylneco ke 400kg:-)teď jsem na 200kg.8 opakování...:-)ale asi tak do extrémů nepůjdu:-)

a benč předevčírem 8x 130kg bez nějakého zadýchání:-)tak jsem zvědavý jestli se překonám...poslední rekord byl na jaře 1x 182kg:-)

Hlavně začínej z lehkejma a pomalu si přidávej...a žer od začátku něco na kloub:-)

Odkaz ke komentáři

Taky jsi pěkná stará babka na klouby :-D No neboj, já vím, jak cvičit a o jídle vím toho taky dost.

Základ je jídlo a dobře postavenej trénink + samosebou regenerace... :rolleyes: Dřív jsem do toho hodně dělal, ikdyž třeba necvičil tak jídelníček atp jsem ovládal si myslím hodně dobře, takže sjem radil poměrně hodně lidem, co a jak.

Chcípám, když někdo chodí do fitka 2 měsíce, pak řekne, že stagnuje a koupí kreatin, je rad, že nabere a je spokojenej, pak přestane brát ( pač si neumí udělat dobrej jídelníček ) a diví se, že ta voda z těch svalů nějak odchází a on chudne. No prostě o tomhle se má cenu bavit s lidma, který jsou rozumný. Jinak to je mlácení do zdi. Bohužel takovejhlech "cvičitelů" začátečnickejch je dost.... Smolná to doba.........

Odkaz ke komentáři

Vy teoretici....tak za sebe mužu říct že cvičím 8let..teď na jaře to bude 9...a vlastně pořád...max když je dovča...10-15 dní necvičím....v roce + týden dva do roka vynechávám....jinak jsem nemarodil vůbec ještě...nějaká ta rýmka se nepočítá....ale je pravda že čím dýl cvičím tím mám problém se ukecávat abych šel:-)ale vždy jdu....

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Kuwa tady to žije. Od pondělka po 50té začínám hubnout, snad teď už konečně vydržím. V pondělí proběhlo vážení na Adama a bylo tam krásných 125,4kg.

Aktivity: Pondělí : odpoledne rotoped 35min, ujeto 15,7km na střední zátěž, PULS okolo 125-131

Úterý : lehký tréning s činkami

Jídelníček: snídaně - musli s jogurtem, oběd kuřecí s špenát. těstoviny, svačinaI: jablko, jogurt, 1x sojový rohlik, svačinaII: 5x bílek 4x rýžový chleba,1/2leďáku, večer:protein do (zatím) mlíka 0,5%...

KUWA, musím...

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři

mas to slusne rozjety :huh: hlidat porce, vydrzet a vysledek se urcite dostavi

jinak ja chodim cvicit porad, jen mam ted zkousky, navic jsem vysadil nejaky pripravky, tak jsem si trochu upravil tenink. Vahy s cinkama mi zustaly stejny, ale s vahou jako takovou jdu dolu (ted jsem asi za 2 tydny zhubnul 3-4 kg a snazim se pokracovat). Za 2-3 tydny budu cistej, tak muzu zase zacit s nejakym podporovanim a pak se pustim do rysovani zase a pujde nahoru i zatez :)

Odkaz ke komentáři

ja nemuzu za to, ze mate jeden druh treninku a ten jedete porad dokola :huh: Ja mam sily pro me dostatecne, s tou jit nahoru nepotrebuju, ale potrebuju dat tem svalum nejaky tvar (aby se zacaly ty svaly rysovat). Porad nechapu, cemu na tom nerozumis :)

Mam problem s tim, ze na me ty svaly nejsou tolik videt a nikdy nebudou, proto ty mas porad ty nemisty a trapny poznamky a strach z toho, ze silu muzu mit vetsi :) I kdyz to treba na prvni pohled neni videt.

Kdyz prijde kluk, kterej ma 50 kg, zvedne parkrat cinku, tak mu ty svaly hned vyskoci, je proste jinak stavenej, tohle se mi nestane a ten tvar musim vydrit a udrzovat. Nepujde mi dolu sila, ale objem toho svalu, kdyz nebudu chvili cvicit.

Odkaz ke komentáři

Honzo: ted vážně! Jde o to že člověk který chce rýsovat musi mít nějakou tu hmotu kterou pak chce vytvarovat neboli přiklad: ted vážíš 70kg-přibereš v objemovce na 85 kg a začneš jezdit s menšíma váhama větší počet opakování a samozřejmě upravíš jidelníček který je 65% uspěchu.To asi víš...jinak mužeš třeba v té posilovně "chrápat" ale výsledek bude prostě nula.Rozumime si? Blbý je to že pak na měsic toho vynecháš a mužeš začinat znovu- v tomhle to je blbej sport ale na druhou stranu si to tělo pamatuje a během 14 dnů intenzivního cvičení to je zpátky.

P.S nerejpu bejku jen jsem si fakt řikal že nemáš objem a tim pádem nemáš co rýsovat. :huh:

Odkaz ke komentáři

Ale ja mam porad ten samej objem na sobe, jen jsem upravil jidelnicek a do cviceni jsem ted zaradil i nejaky jiny cviky na poceni, jinak zadny rozdil. Dat dohromady treninky jde, jen musis mit kvalitni prisun potravy atd, to vime oba. Objem jsem myslel pneumatiku na brise (obrazne receno), proto jsem psal, ze vahy mam stejny, abych potom jen mohl ty svaly nejak tvarovat.

Hele, mam kamarady, co jdou pristi rok na zavody v neutralech, jsou hubeny, ale vymakany, to proste neni o tom, ze by na sebe naplacali nejaky nehorazny mnozstvi hmoty a tu pak formulovali, samozrejme se to tak dela, ale neni to pravidlo. To tam mame zase jinyho borce, kterej tohle praktikuje, akorat mu posledni dobou moc nevychazi to rysovani. :) No a ja se to snazim davat nejak dohromady, protoze kdyz pujdu do normalniho objemu, budu vypadat jako lednicka a to si proste nemuzu dovolit, ja potrebuju dostat nejaky tvar. :huh:

Odkaz ke komentáři

:huh: :) no dneska tam byl ve fitku taky borec, mel silu fakt jako kun, ale taky... potreboval by chytit nejakej tvar, jenze ten byl to samy co ja. Proste jsou ruzny lidi, na nekom hned vyskoci boule, nekdo musi makat jak vocas, aby nevypadal jak krabice :)

Muzeme tady schvalne napsat pro porovnani. Moje vaha ted 71-73 kg, zalezi, jak se nadechnu :) vsechno jedu v seriich po 8-10 opakovani, jen namatkou par takovych zakladnich cviku, co jedou skoro vsichni.

Biceps se zetkem: 40 kg

Biceps jednorucky: 20 kg (v sede)

Triceps (obraceny kliky): ja + zavazi 40 kg

Triceps na multipressu: 30 kg (s partnerem 40 kg)

Prsa (tlaky jednorucky): 36 kg (kdyz budu mit partnera, tak 40 kg)

Rozpazovani jednorucky: 20 kg

Ramena predni hlava na multipressu: 40 kg

Trapezy: jednorucky 27 kg

Nohy jezdim predkopavani, zakopavani a nejaky tlaky (nepravidelne) tam si to ted nevybavuju, ale moc ne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...