Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si řekl že vynechám kolo a blb jsem vystoupil o 4 zastávky autobusu dříve a že to hoodne svižným tempem dojdu, ale kombinace polobotků a zimy mne odrovnala, jsem KO nohy bolí jako cyp, dal jsem si 5xbílek a 1x sojovej rohlík a kafe a je to lepčejší, ale mazéééc...

Houmíku na to, že jsi taková moucha, váhy nezvedáš špatný :palec:

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři

A aby jste věděli tak já jsme jak koule sádla a začal jsem před 14ti dny zase asi po třech letech navštěvovat posilovnu... :P Jen to nějak zatím nezvládám víc jak 2x týdně a to mě sere... :D Asi začnu jezdit sám a ono to pak půjde... Jo a když jste řešiuly ty váhy tak vážím cca 145kg :P ;)

Odkaz ke komentáři

chlape, být tebou, vykašlu se na nějaký rýsování a začnu cvičit. Ale cvičit vícekloubový cviky, jen z těch nabereš hmotu - pokus se budeš dostatečně kvalitně stravovat, nebudou zdaleka převažovat špeky.

Tzn. bench, mrtvola, dřepy!

prsa bench a rozpažky (možno i tlaky)

záda mrtvej tah, hrazda a veslování

na biceps je nejlepší objemovka velka činka

na triceps francouzský tlaky, tricepsový zdvihy své váhy se závažím

ramena: velká činka nad hlavou

trapezy - krčení ramen s jednoručkama, nebo velká činka za prdelou - zase krčení ramen

nohy jak jsem řekl dřepy, zakopávání

tímto se řiď a porosteš. Jen se kvalitně stravuj, pokud budeš mít zájem, napíšu ti konkrétně počet opakování a sérií, ale lepší pocitově - toto bych ti napsal a bylo by to vhodný hlavně na začátek.

chlape, být tebou, vykašlu se na nějaký rýsování a začnu cvičit. Ale cvičit vícekloubový cviky, jen z těch nabereš hmotu - pokus se budeš dostatečně kvalitně stravovat, nebudou zdaleka převažovat špeky.

Tzn. bench, mrtvola, dřepy!

prsa bench a rozpažky (možno i tlaky)

záda mrtvej tah, hrazda a veslování

na biceps je nejlepší objemovka velka činka

na triceps francouzský tlaky, tricepsový zdvihy své váhy se závažím

ramena: velká činka nad hlavou

trapezy - krčení ramen s jednoručkama, nebo velká činka za prdelou - zase krčení ramen

nohy jak jsem řekl dřepy, zakopávání

tímto se řiď a porosteš. Jen se kvalitně stravuj, pokud budeš mít zájem, napíšu ti konkrétně počet opakování a sérií, ale lepší pocitově - toto bych ti napsal a bylo by to vhodný hlavně na začátek.

Odkaz ke komentáři

Panove, nemate nekdo zkusenost s veslarskym trenazerem? Mlada chce neco domu - nechce behat potme, na valcich moc jezdit nechce.

Myslim ze vzhledem k typu zatizeni by to mohla byt idelani vec - ale vubec se nevyznam v tom co koupit - tj. hlavne jaka cenova kategorie aby to nebyl uplny shit co se po chvili rozpadne a bude strasne ramosit, ale taky abychom za to neutratili majlant.

Upraveno uživatelem Volovec
Odkaz ke komentáři

Neco takovyho uz jsme resili, ale myslim, ze to bylo jeste na SH... ja bych rek, ze dobra znacka bude Kettler. Ptal jsem se na to tenkrat i u nas v posilovne a sefik rikal, ze maji i hodne slusny servis oproti jinym znackam. ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Neseru na prispevky, protoze tady akorat delas chytryho. Naposledy s tim rozdelanim proteinaku do odtucnenyho mleka. :blink: Precti si nejakou etiketu na ty krabici, co je tam napsany. Ale na to nema ani cenu reagovat...

pesir: samozrejme :blink: ale to ti poradi nejaky trener nekde, to bude asi nejlepsi :) bracha se taky cely leto snazil nabrat nejaky kila, ale bez uspechu, kazdy to ma proste jinak a takhle po netu se neda poradne poradit. Ja se jen nadechnu a mam o 2 kg vic :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...