Miles Odesláno Listopad 25, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2010 (upraveno) Dnes jsem si řekl že vynechám kolo a blb jsem vystoupil o 4 zastávky autobusu dříve a že to hoodne svižným tempem dojdu, ale kombinace polobotků a zimy mne odrovnala, jsem KO nohy bolí jako cyp, dal jsem si 5xbílek a 1x sojovej rohlík a kafe a je to lepčejší, ale mazéééc... Houmíku na to, že jsi taková moucha, váhy nezvedáš špatný Upraveno Listopad 25, 2010 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 A aby jste věděli tak já jsme jak koule sádla a začal jsem před 14ti dny zase asi po třech letech navštěvovat posilovnu... :P Jen to nějak zatím nezvládám víc jak 2x týdně a to mě sere... :D Asi začnu jezdit sám a ono to pak půjde... Jo a když jste řešiuly ty váhy tak vážím cca 145kg :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 já ze stresu začal dělat kraviny, tak jsem zhubnul 6kg :-) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Fota mojí současné NEformy, aspoň uvidíte jak vypadá neřízená rsp. chaotická objemová příprava, 180cm/124,5kg..., 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Tak kdo další se objeví v zrcadle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Já se v zrcadle objevit nemůžu pač by vám popraskali monitory... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 4, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2010 (upraveno) Ráno 122,4kg... Upraveno Prosinec 4, 2010 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 chlape, být tebou, vykašlu se na nějaký rýsování a začnu cvičit. Ale cvičit vícekloubový cviky, jen z těch nabereš hmotu - pokus se budeš dostatečně kvalitně stravovat, nebudou zdaleka převažovat špeky. Tzn. bench, mrtvola, dřepy! prsa bench a rozpažky (možno i tlaky) záda mrtvej tah, hrazda a veslování na biceps je nejlepší objemovka velka činka na triceps francouzský tlaky, tricepsový zdvihy své váhy se závažím ramena: velká činka nad hlavou trapezy - krčení ramen s jednoručkama, nebo velká činka za prdelou - zase krčení ramen nohy jak jsem řekl dřepy, zakopávání tímto se řiď a porosteš. Jen se kvalitně stravuj, pokud budeš mít zájem, napíšu ti konkrétně počet opakování a sérií, ale lepší pocitově - toto bych ti napsal a bylo by to vhodný hlavně na začátek. chlape, být tebou, vykašlu se na nějaký rýsování a začnu cvičit. Ale cvičit vícekloubový cviky, jen z těch nabereš hmotu - pokus se budeš dostatečně kvalitně stravovat, nebudou zdaleka převažovat špeky. Tzn. bench, mrtvola, dřepy! prsa bench a rozpažky (možno i tlaky) záda mrtvej tah, hrazda a veslování na biceps je nejlepší objemovka velka činka na triceps francouzský tlaky, tricepsový zdvihy své váhy se závažím ramena: velká činka nad hlavou trapezy - krčení ramen s jednoručkama, nebo velká činka za prdelou - zase krčení ramen nohy jak jsem řekl dřepy, zakopávání tímto se řiď a porosteš. Jen se kvalitně stravuj, pokud budeš mít zájem, napíšu ti konkrétně počet opakování a sérií, ale lepší pocitově - toto bych ti napsal a bylo by to vhodný hlavně na začátek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 tj na koho? :-) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Asi na Houmika ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 (upraveno) jestli ano, tak byl ten prispevek ale hodne mimo :) :D Upraveno Prosinec 12, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Volovec Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 (upraveno) Panove, nemate nekdo zkusenost s veslarskym trenazerem? Mlada chce neco domu - nechce behat potme, na valcich moc jezdit nechce. Myslim ze vzhledem k typu zatizeni by to mohla byt idelani vec - ale vubec se nevyznam v tom co koupit - tj. hlavne jaka cenova kategorie aby to nebyl uplny shit co se po chvili rozpadne a bude strasne ramosit, ale taky abychom za to neutratili majlant. Upraveno Prosinec 15, 2010 uživatelem Volovec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Neco takovyho uz jsme resili, ale myslim, ze to bylo jeste na SH... ja bych rek, ze dobra znacka bude Kettler. Ptal jsem se na to tenkrat i u nas v posilovne a sefik rikal, ze maji i hodne slusny servis oproti jinym znackam. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak jsem si po delsi dobe zase zvednul na kozy na tlaky 40 kg v jedny ruce a sef mi to zakazal :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak dojed zacvicit k nam. Tam se nic nezakazuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak u nas taky ne, bylo to spis doporuceni, uz je to dost... pri spatnym rozcviceni to muze klidne utrhnout sval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Ten Honza ale má sílu :blink: :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Roman: vsadim pocitac, ze ty to nezvednes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 tak do Nového roku si dám předsevzetí přibrat cca 20 Kg :) nějaký rady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 MUTANT Mass Geiner :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Roman: vsadim pocitac, ze ty to nezvednes Tak jo! Beru! Já sázim svůj noutas a Ty počitač.Doufám že to myslíš vážně a neháziš slova do větru.Já do toho jdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 (upraveno) rikal jsem ti to uz minule ale asi sis zapomnel vzit veci... 40 kg cinka, dohromady 80 kg na prsni tlaky :) jdi se na to do posilovny podivat, potezkat Upraveno Prosinec 25, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Otázka: jdeš do té sázky nebo ne? :) Já jsem se pro ní zahořel ANO či NE? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Mne je to jedno, ale ty se tady smejes, jenze ja proste neverim, ze neco zvedas. Nekde si tady najdi, jak si obhajoval cviceni se svoji vahou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Kecy v kleci! :) Jednoduchá odpověd a nedokážeš se k tomu postavit čelem.To me prostě dokáže nasrat když někdo házi ramenama a já navrhnu sázku a ty couvneš Na přispěvky ser. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 MUTANT Mass Geiner :) a šlo by to i bez chemie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 (upraveno) Neseru na prispevky, protoze tady akorat delas chytryho. Naposledy s tim rozdelanim proteinaku do odtucnenyho mleka. Precti si nejakou etiketu na ty krabici, co je tam napsany. Ale na to nema ani cenu reagovat... pesir: samozrejme ale to ti poradi nejaky trener nekde, to bude asi nejlepsi :) bracha se taky cely leto snazil nabrat nejaky kila, ale bez uspechu, kazdy to ma proste jinak a takhle po netu se neda poradne poradit. Ja se jen nadechnu a mam o 2 kg vic :) Upraveno Prosinec 25, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Přesně tak...nemá cenu reagovat.Přiště až něco napíšeš přemejšlej hrdino co zvedá 40kg činky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 tady je to lepší, než v hospodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.