Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Mas stesti, ze jsi starsi a tem nema cenu delat ostudu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 ty voe vždyť to říkám :) :blink: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 No jestli nekam chodis, tak tam ti poradi, ne? :) Jinak to jsou takovy vseobecny rady potom, jako je kvalitni a pravidelna strava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 já nechodim ani do kostela, ale po novym roce musim začít, ještě mi platí permice z roku 06 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Roman: vsadim pocitac, ze ty to nezvednes :) Škoda že ses lekl kulturisto.Přiště opakuju než něco napíšeš tak přemejšlej.Já to zvednu.Stači? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 (upraveno) Roman: ja prave premyslim :) ale 80 kg na bench neni to samy, jako 2x 40 kg na tlaky... k nam chodi asi jen 2 lidi, co zvednou 46 kg, ale to ty asi taky zvedas, vid. A to jsou kluci, kteri se pripravuji na zavody... Jo, tech 40 kg zvednes, ale budes na to 2 mesice trenovat Upraveno Prosinec 25, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Na benchpress dávám 100kg a s jednoručkama 40kg dávám pět opakování a další dva s dopomoci. Neni problém se domluvit s Mirou(kterej je kousek ode mě) abys tomu uvěřil.P.S prostě mě sere jak dokážeš udělat rychlej závěr. Hledal jsem to s tim mlíkem ale nenašel.Proteinák neboli bilkoviny se s mlíkem nemichaji,jen do vody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 (upraveno) Roman: ach jo... jdu ti to prepsat tu etiketu, me zase sere, jak tady pulka lidi lze ja se bavim o seriich, 3-4 serie po 6-8 opakovani :) edit: davkovani: 1-2 davky denne (jedna davka 25g), 1-2 hod pred treninkem, druha davka po treninku. 12,5 g (vrchovata polevkova lzice) rozmixovat s odtucnenym mlekem nebo s vodou. ---> CFM Whey Protein - Weider Upraveno Prosinec 25, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Píšou tam sice že je to možny michat s mlíkem ale ty bilkoviny se rychleji vstřebávaji s vodou a ty lidi co tomu trošku rozumi tak ti to potvrdi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Kluci, kluci, na tý etiketě je hezky napsaný jakej je to hyper mega izolát a že je vlastně bez LAKTOZY , ale pak ti to doporučí s mlíkem který obsahuje laktozu, dle mýho lehce kontraproduktivní ne? PS Romana se ROZHODNĚ nezastávám.... PS II na druhou stranu pokud to člověku více chutná s mlékem tak doporučuju toto raději pít něco co mi chutná než s vodou ale s odporem, takže se čase na to vymrdáš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 zdar, mleko - nemleko,mleko je tam len na chut dokonca niektore kvalitne proteinaky degraduje a nemaju taku ucinnost,mlieko spomaluje vstrebavanie co moze byt dobre len na vecer cez den potrebujes rychlo vstrebat.Pracoval som dva roky vo fitku a kazdy den mi nieco do hlavy tlacili treneri :) Staci takyto nestranny nazor aby ste sa nepobili? :D ja miesam s vodou treba pit proteinak co chuti aj s vodou napr.fututre whey alebo scitech nutriton a weider doporucujem cokoladove prichute tie nechutia ako umelina :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 (upraveno) Jenze Roman psal, ze se to s mlekem nedava, ale ono se to i s tim mlekem dava :) To, ze se tim zpomaluje vstrebavani, je vec druha. Takze, smi a nebo nesmi se to davat s mlekem? O nic jinyho nejde. Ano, odpoved zni, SMI se to davat s mlekem. :) Dekuji vsem zucastnenim stranam. Nikdy jsem nerekl, ze si davam ty koktejli s mlekem a nebo ze s mlekem jen ten koktejl pro telo lepsi nez s vodou. Jen jsem ti minule nekde psal, nebo Milesovi jsem to psal, ze je to taky jedna z moznosti, kdyz mu to nechutna s vodou. Coz on ted taky sam potvrdil ("PS II na druhou stranu pokud to člověku více chutná s mlékem tak doporučuju toto raději pít něco co mi chutná než s vodou ale s odporem, takže se čase na to vymrdáš...") Jen ty porad pises o tom, ze mi nekdo potvrdi, ze s vodou je to lepsi. :D Ale to ja preci vim. Jen jsem napsal mleko jako alternativu, jestli je horsi nebo lepsi, to uz nebylo soucasti debaty. To, ze je to mozno pit i s mlekem, mas jasne napsano na ty etikete. A znovu to samy... Ani na ty etikete nerozebiraji, ktera z tech dvou variant je lepsi, jsou to jen moznosti. Takze stejne nakonec vsichni vime to samy, at nekdo pracoval v posilovne nebo ne, protoze to, ze mleko zpomaluje metabolismus, je normalni a znama vec. Ale znovu rikam, ze o to tady vubec nejde. Proto se treba vecer ji ten tvaroh, ktery se uvolnuje postupne. Upraveno Prosinec 26, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 Honzo: neprožívej to prosím :D Stejně tě přeperu :) Máme jet do Vídně tak jestli to v dohledne době dopadne tak si pujdeme spolu zabouchat :) P.S skoro nic neberu - jsou to vyhozeny prachy do hajzlu když to neděláš závodně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 no hele, jestli pojedes do Vidne, tak do toho fitka, kam tam chodim, je prvni vstup zdarma :) a dokonce i prvni sprcha je zdarma, tak doufam, ze me vezmes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 :) :D :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 (upraveno) :) :) musime vychytat spravnej cas, chodi tam pekny holky :D teda, ne do tech sprch, ty jsou oddeleny :D Upraveno Prosinec 26, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 vy jste blázni :-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 stejně jste amatéři.... voda ani mlíko vám nepomůže :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 tak se hlásim mezi svalovce, doufám, že mě ta posilovna nepřestane bavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Pecka tohle video 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 chlape, být tebou, vykašlu se na nějaký rýsování a začnu cvičit. Ale cvičit vícekloubový cviky, jen z těch nabereš hmotu - pokus se budeš dostatečně kvalitně stravovat, nebudou zdaleka převažovat špeky.Tzn. bench, mrtvola, dřepy! prsa bench a rozpažky (možno i tlaky) záda mrtvej tah, hrazda a veslování na biceps je nejlepší objemovka velka činka na triceps francouzský tlaky, tricepsový zdvihy své váhy se závažím ramena: velká činka nad hlavou trapezy - krčení ramen s jednoručkama, nebo velká činka za prdelou - zase krčení ramen nohy jak jsem řekl dřepy, zakopávání tímto se řiď a porosteš. Jen se kvalitně stravuj, pokud budeš mít zájem, napíšu ti konkrétně počet opakování a sérií, ale lepší pocitově - toto bych ti napsal a bylo by to vhodný hlavně na začátek. chlape, být tebou, vykašlu se na nějaký rýsování a začnu cvičit. Ale cvičit vícekloubový cviky, jen z těch nabereš hmotu - pokus se budeš dostatečně kvalitně stravovat, nebudou zdaleka převažovat špeky. Tzn. bench, mrtvola, dřepy! prsa bench a rozpažky (možno i tlaky) záda mrtvej tah, hrazda a veslování na biceps je nejlepší objemovka velka činka na triceps francouzský tlaky, tricepsový zdvihy své váhy se závažím ramena: velká činka nad hlavou trapezy - krčení ramen s jednoručkama, nebo velká činka za prdelou - zase krčení ramen nohy jak jsem řekl dřepy, zakopávání tímto se řiď a porosteš. Jen se kvalitně stravuj, pokud budeš mít zájem, napíšu ti konkrétně počet opakování a sérií, ale lepší pocitově - toto bych ti napsal a bylo by to vhodný hlavně na začátek. Tento příspěvek byl pro Houmíka, protože mi jeho techniky a způsoby připadají víc než úsměvný. A houmíku - jak to máš ve zvyku než se začneš hádat, závodil jsem i v klasické kulturistice, r. 2008 v Bolaticích. Jen než začneš zase kopat, jak je tento příspěvek strašně mimo. Tady jdsou vypsaný ty nejobecnejší a nejoběmovejší tréninky. Mít 70 kilo bych se styděl, a neříkej mi, že to nejde - sám jsem se s těmito slovy před pěti lety taky oháněl. Píšou tam sice že je to možny michat s mlíkem ale ty bilkoviny se rychleji vstřebávaji s vodou a ty lidi co tomu trošku rozumi tak ti to potvrdi ;) ano, máš pravdu, že lepší vstřebatelnost je, když namíchaš protein s vodou. Ovšem tady se to dává do mlíka právě z důvodu pomalýho vstřebávání. V mléku je totiž kasein (mléčná bílkovina) která se tráví přinejlepším průměrně 4 hodiny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 (upraveno) Tady jsem daval jen ty nejbeznejsi cviky, ktery cvicim. Na neco jsem urcite zapomnel, ale tohle jsem ze sebe ted vyplodil u pocitace. Jsou taky na strance 32. Nov 24.: Biceps se zetkem Biceps jednorucky v sede Skotovka lavice + nasledny dojeti na kladce Triceps (obraceny kliky) Triceps na multipressu Kladka + bradla ---> superserie Prsa (tlaky jednorucky) Rozpazovani jednorucky Kladky Motyl Ramena predni hlava na multipressu + dalsi cvik Dal ramena: jednorucky rozpazovani + kladka ---> superserie Trapezy: jednorucky nebo velka cinka Zada: hrazda + kladka ---> superserie Veslovani Pritah jednorucky v klece na lavici (nevim, jak to mam popsat) Nohy jezdim predkopavani, zakopavani a nejaky tlaky (nepravidelne), tam si to ted nevybavuju, ale moc ne. Jeste jsem zapomnel napsat bricho 2-3x tydne. Tvoje reakce byla nasledujici: Dec 11. hlape, být tebou, vykašlu se na nějaký rýsování a začnu cvičit. Ale cvičit vícekloubový cviky, jen z těch nabereš hmotu Tzn. bench, mrtvola, dřepy! prsa bench a rozpažky (možno i tlaky) záda mrtvej tah, hrazda a veslování na biceps je nejlepší objemovka velka činka na triceps francouzský tlaky, tricepsový zdvihy své váhy se závažím ramena: velká činka nad hlavou trapezy - krčení ramen s jednoručkama, nebo velká činka za prdelou - zase krčení ramen nohy jak jsem řekl dřepy, zakopávání Ted mi prosim napis, co jsem napsal jinyho, nez si psal ty... Ja vidim hoooodne podobny cviky, nebo dokonce ty samy. At se snazim sebevic, tak opravdu nenachazim zadny rozdil. Mozna sis spatne vylozil nejaky predesly prispevek a necetl ten, co jsem vypisoval, ale schvalne srovnej ty cviky a uvidis sam, ze jsou stejny. 70 kg ti prijde hodne? Nebo jak si to myslel? :D Po cviceni jezdim 10-20 minut kolo nebo chodim na stepper. A z toho duvodu, ze jsou ty cviky skoro totozny, jsem usoudil, ze byl ten tvuj prispevek mimo. Jinak ti samozrejme neberu, ze mas zkusenosti z profesionalni kulturistiky. Taky by me to bavilo, ale bohuzel na to nemam postavu (geny) a hlavne cas. Jen upresnim, ze rysovanim jsem myslel samozrejme objem, prehodil jsem ty dva terminy, moje chyba, sem tam s tim mam problem kvuli studiu. Pri spravny strave by se mohlo dostavit i nejaky to vyrysovani, aby clovek nebyl jen hrouda. Nebo ja nevim, jak to mam napsat, abychom si zase spatne nerozumeli. ;) Myslim, ze spis doslo k omylu. :P Stejne jako s Romanem, se kterym jsme si nerozumneli ohledne tech proteinu. Slo jen o to, jestli se smi davat do mleka, ale Roman mel samozrejme pravdu v tom, ze voda je lepsi. To je proste dan za forum jako takovy, aspon mi to tak prijde. Nekdy mi pripada, ze hodne veci mysli vetsina lidi tady stejne nebo podobne, jen to podani a popsani se nepovede vzdycky tak, jak si to predstavuje ten druhy a uz je problem nebo spis nedorozumeni. Ale i tak jsem rad, ze se tady clovek muze do jiste miry vzdelavat dal a zase poznavat novy veci. Upraveno Leden 8, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Milan: skvělé video ;) To je děsny hovado!!! :D Neřikám že přesně takhle ale nějak "podobně" by měl vypadat každý policista venku.Bomba. Tak silně mě to namotivovalo že i přesto že jsem měl dnes mít volný den tak si půjdu "nafoukat" raminka a tricáčky... :P Mišel: a co si myslíš o těch cvikách jak mě zkritizovali s vlastní váhou? Já tvrdím že cvikama jako jsou shyby na hrazdě-na záda,kliky na bradlech nebo shyby podhmatem(biceps) si uděláš perfektní základ na dobrou postavu.Já těma cvikama s vlastní váhou šel hodně nahoru když jsem vážil 48 kg před 10-12 lety. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 (upraveno) Roman: Jako jo, pro zacinajiciho je to super, kdyz zveda vlastni vahu, ale v nejaky pokrocily kulturistice uz ti to proste nestaci. To bylo asi to, co jsme mysleli. Ja to bral tak, ze pro tebe, co uz cvicis delsi dobu, je lepsi si ke svy vaze pridavat, stejne to urcite tak delas, bejku ;) A Misel to tady i vypisoval... "tricepsový zdvihy své váhy se závažím" Upraveno Leden 8, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 no ten borec ve videu sní tak 200 knedlíků a bude vipadat jako já ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Romčo ty vícekloubový cviky je nutnost cvičit, jak píšeš. Naprostej základ. ¨Jedině tak zapojíš víc svalů a nezvičíš izolovaně - jako např biceps s jednoručkama s vytáčením - tam evidentně zabírají především bicáky ale když si vezmeš VČ a s tím odjedeš, dáváš solidně pokouřit ramenům, tricepsům při deload fázi, jedou i prsa, záda s trapézem.. prostě kompletní cvik. A po takovým scviku je vhodný zařadit právě i izolovaný zvik, který podřízne trochu tvar svalu. Ostatněshodujeme se s víc názorama, jaký píšeš v tomto topicu - máš vážně slušnej přehled na kondičáka. Houmi: Ano, nečetl jsem ten příspěvek, nechápu jak jsem jej mohl přehlídnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Díky,díky obou za reakce .Musel jsem izolovaný cvik na bicepsy vyřadit :P začal jsem cvičit s "ezetou" v sedě izolovaně biceps a jak jsem to tahal vyloženě jen těma pažema tak jsem si udělal zánět jako prase.Dělal jsem to v sedě a lokty měl opřené o šikmou jakoby podložku.Měl jsem oštěpařský loket-tři měsice vyřazenej z provozu.Pomohl obstřik a pak tři týdny rehabilitace.Ted si dávám na to dost velký pozor a docela je šetřím.Mám svou sportovní doktorku a ta je skvělá.Kdyby někdo potřeboval rehábka z okoli H.K tak dám výborné doporučení.Tělo je docela unavené...ono se to nezdá ale i při kondičním cvičení po vice jak deseti letech to neni sranda.Málo kdo vydrží s tím cvičením....každý chce mit hned všechno ale bohužel to je dlouhodobá záležitost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 to je pravda a u posilování to platí víc jak dvojnásob jinak k tvýmu zranění - fuj, vše takový zlo od nás pryč, alespoň od těch, kteří mají rádi starý dobrý oktávky :P Záněty a utržený úpony jsou největší svinstvo v tomto sportu a vyřadí to člověka na slušnou dobu z rutiny, fakt všechno takový zlo pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 Tak a máme asi po předsevzetich Dnes posilka okolo 18hodiny uplně prázdná Minulý týden mraky nových lidiček ale už to opadá :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Leden 11, 2011 Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 o předsevzetích mě vykládej, zase jsem si řekl že přestanu kouřit a začnu cvičit a jak myslíš že to dopadlo=samozřejmě vše při starém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.