Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Jo je to pěkný, kdybych vypadal takhle a zvládal co oni, tak si pískám palec.gif ale musíme to vzít i z druhý strany, některým lidem prostě vlastní váha na vybudování svalový hmoty nestačí, tohle jsou ti šťastnější a taky už u nás moc nejsou takovýhle prolejzačky, co bysme za to dali, makat pěkně zadarmo na sluníčku, co? Jak Psal Michal, ty z Ameriky jsem taky viděl a to byli ještě větší hovada, ale tam na to maj ty venkovní překážky apod.

Taky se mi ty úplný kulturistický extrémy už nelíbí, neni to úplně přirozený, ale tak maj to jako sport a životní styl, tak proč ne...

Jinak zase jsem to začal brát vážně a mám i dobrýho "kouče", tak doufám, že z toho něco vymlátim taky laugh.gif

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mě se taky ty extrémy nelíbí, pak když má takový člověk tričko tak vypadá, že je tlustej.

Chce to takovou tu aktivní hmotu. Žádný zbytečný maso, ruce kozy vánočku . :lool:

Já stále chodím snažím se 2x týdně a další den si dávám doma s činkama pár sad + kliky...

Tak jsem zvědavej jestli do léta budu namakanej. :lol:

No celkem jsem zhubnul, trička v kterých jsem měl vidět břicho tak už můžu nosit, ale ještě by to chtělo na břiše zapracovat.

A docela mě to baví, v posilce jsou i docela pěkné baby takže je i na co koukat, ještě kdyby tam nechodila jedna bukvice v elasťákách tak by to bylo uplně super.

Máte nějaké rady pro začátečníka? :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem tam vždy tak cca hodinu a čtvrt. Rozehřejeme se na kole a pak různé cviky na horní polovinu těla kozy ruce a břicho záda... Dáváme vždy 3 sérky po 12 na každý cvik.

Nechci být Arnold to se mi nelíbí. Spíš tak jako lehce takže "břicho pryc a komplet definovat" :lool: Taky bych měl asi jinak jíst. :)

Ještě se snažím o víkendu si doma trošku zacvičit, kliky činky box pytel. Teď si ke mě dal kámoš multifunkční stroj takže o víkendu můžu zabrat více.

Když zatnu svaly, tak je břicho v poho, ale uvolněné to mám svěšené. :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

A co a jak jíst? :lool: Já jsem hodně omezil Chipsy ty dám teď max tak jednou týdně a sladké nápoje, ty už nepiju vůbec.

S břichem mám taky problém. Váhu mám tak cca furt stejnou okolo 90Kg od té doby co cvičím tak jsem zhubl jen pár kg, ale zase to je asi dobře protože svaly jsou těžší než tuk tak snad se něco přeměnilo. :lool:

Odkaz ke komentáři

Tak tie chipsy by som zaradil len raz do mesiaca, ak ich mas velmi rad.. Sladke napoje chvalim, ze nepijes :palec: Tak je to cela veda, co jest na ranajky, na obed na veceru potom medzi jedlami, co jest pred treningom, co pit po treningu, co potom jest po treningu, co jest tesne pred spanim, nezda sa to ale je to dost veda, telo je mechanizmus tak ako auto, a este zlozitejsi :huh:

Odkaz ke komentáři

Nutrition je veda hrozna...

Ja uz ted nejakou tu dobu dodrzuju nejaky to vyvazeni jidlo.

Rano vzdy sacharidy v forme vekou mysku Müsli s mlekem

Svacinka jablko/banan

Obed, normalni jidlo ale mnsi porci

Pak pomalu pred trainingem pecivo s nejakou tou uzeninou nebo jen tak...

Nechavam ca. 1 hodku travit tesne pred traininge banana, a hodne pit, ja piju ca. 2,5 litru za training (pouze posilovani)a to za zhruba 100 minut.

Po trainingu Whey Protein a asi zacnu zase s cre-alkalynem (podobne ceatinu)

Doma pouze uz jen malickosti

No a pred spankem tzv. Gainer, myslim ze zase sacharidy.

Training (posilko) mam min. 4x tydne a 2-3x se snazim delat neco pro cardio. Bud kolo nebo posledni dobou i behat...

No vysledek citim se lepe nez pred tim kdyz byl sice podobny plan ale nedaval jsem tak bacha na jidlo... Sila sla nahoru ale rust nepoznavam.....

Je to vse tak nejak zacarovany ;)

Odkaz ke komentáři

Tak napíšu jak cca jím.

1)Ráno 2rohlíky se šunkou nebo sýrem, ale většinou šunka.

2)Oběd různé většinou maso + příloha brabor .

3) Svačinka takový ten 400g jogurtový nápoj + pečivo

4) večere většinou zase pečivo šunka nebo sýr párkrát teplá večere maso + příloha

Brambůrky omezím ještě více a pak mám další hřích, jednou týdně si dávám pizzu :lool: .

Myslíte, že ten jogurtový nápoj je dobrý jako svačina?

Odkaz ke komentáři

Luigi ked si pozriem tvoj jedalnicek, bezny clovek povie ze v pohode, ale mas tam skoro same sacharidy, mal by si mat aspon 1,5g bielkovin na 1kg tvojej vahy na den. Cize ked vazis 100kg tak 150g bielkovin denne. Zdroje bielkovin ja pouzivam hlavne cottage cheese, tvaroh-odtucneny, mozzarella, tuniak, losos, alijasska treska - resp ine druhy ryb. + ten whey protein po treningu. Gainer vecer by som nedaval kedze obsahuje dost sacharidov, ti to pojde do tukov. Sacharidov sa netreba bat ak su zlozene, cize celozrnny chlieb/pecivo, hneda ryza, biele rozky a biele pecivo, biely chleba to vsetko ide do sadla.

zabiak s takymto systemom jedenia neschudnes, poviem ti uprimne. Nie je to o jogurtovom napoji (aj ked ten obsahuje dost jednoduchych cukrov ako pise Miles), ide o to ze tam mas plno peciva predpokladam ze bieleho. Pizzu raz tyzdenne to by nebol taky problem pokial by si vsetko ostatne dodrziaval. Ale pizzu ak tak na obed, neskor urcite nie.

Miles ak mas problemy s kolenom skus plavanie.

Odkaz ke komentáři

Luigi ked si pozriem tvoj jedalnicek, bezny clovek povie ze v pohode, ale mas tam skoro same sacharidy, mal by si mat aspon 1,5g bielkovin na 1kg tvojej vahy na den. Cize ked vazis 100kg tak 150g bielkovin denne. Zdroje bielkovin ja pouzivam hlavne cottage cheese, tvaroh-odtucneny, mozzarella, tuniak, losos, alijasska treska - resp ine druhy ryb. + ten whey protein po treningu. Gainer vecer by som nedaval kedze obsahuje dost sacharidov, ti to pojde do tukov. Sacharidov sa netreba bat ak su zlozene, cize celozrnny chlieb/pecivo, hneda ryza, biele rozky a biele pecivo, biely chleba to vsetko ide do sadla.

zabiak s takymto systemom jedenia neschudnes, poviem ti uprimne. Nie je to o jogurtovom napoji (aj ked ten obsahuje dost jednoduchych cukrov ako pise Miles), ide o to ze tam mas plno peciva predpokladam ze bieleho. Pizzu raz tyzdenne to by nebol taky problem pokial by si vsetko ostatne dodrziaval. Ale pizzu ak tak na obed, neskor urcite nie.

Miles ak mas problemy s kolenom skus plavanie.

Ale neboj jim spoustu bilkovin vecere je tunak a vajicka apod.

Ten chemickej jidelnicek mam jen ve dny trainingu. :-D

Tech sacharidu jsem jedl hlavne na zacatku abych zase dostal nejkou vahu, ted uz to hodne omezuji neboj. :rolleyes:

Jinak si nejaky studovany co se tyce vyzivi?? :blink:

Odkaz ke komentáři

Tak ten jogurtovej nápoj jsem jedl s tím, že jím něco zdravého a voho zase asi hovno. Teď koukám na složení a 86%jogurtu, cukrk, jahody 3% atd..... takže to znamená, že curku je tam víc jak 3% protože složení se píše sestupně.

Pečivo se snažím jíst tmavé, jenženení celozrné to nejde sehnat je prostě pšeničnožitné vícezrnné, takže těžko říct jestli je to zdravé nebo ne?? Celozrné čerstvé fakt neseženu nikde a ještě je to to mražené.

Ještě jsem se teď někde dočetl, že ráno je lepší sýr než šunka.

Odkaz ke komentáři

Plavat můžu jen kraul a ten neumím :-) prsa prej nesmím vytáčet nohu, je to pech...

já když sem měl po operaci kolene tak mi doktor řikal že pokud budu plavat prsa tak abych nohama kopal jako při kraulu.

Zkusil sem to, vypadalo to asi podivně, ale šlo to, asi bych Ti doporučil to samé.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 5 týdnů později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...