Jump to content

Fitcentrum

Guest houmik

Recommended Posts

Proto jsem psal ten glukopur = hroznovy cukr :)

Nez stravis banan nebo hrozna mas po treninku. Glukopur jde do krve hned a nemusis nic jest. Ale jak rikas, je na kazdym, jakou zvoli taktiku boje. Ja volim nejjednodussi a nejefektivnejsi :-)

Co rikate tomu vedru a posilovne? V nasi mistni cinkarne nejsou vetraky ani klima a je to pod strechou. Okna zavreny, max 2-3 otevreny aby nebyl pruvan (i kdyz o vikendu nefoukalo). Pokud me nemrdne z tohoto, pak uz z niceho

Samej kulturista tady!... :)

Behem cviceni ideal bcca nebo iontak.

Jinak tyden na Zakynthosu kurevsky prasim! :)

To bude tezky navrat k zelezu ale tesim se. Uz 14 dni jsem na zelezo nesahnul ale kdyz vidim ty hnusne obtloustly nemce,holandane,finy a brity tak si rikam ze to je masakr!

Ty vole nesmej se mi!!!!! :)

Uz jsem si zakazal dorty,zakusky,sladke peny,pecivo,prilohy i kdyz to tak krasne vypada a voni :( ale staci se podivat vedle na stul ....a hned se dostava motivace :) Konec praseni jsem si dal uz predevcirem :( ale je to dost tezky ale da se to :)

Kluci prosím o radu. Dneska jsem od rána v práci a mám celkem vyváženou stravu. Večer po práci chci jít cvičit. Běžné hned po cestě z fitka jim jablko a pak si doma dám proteinak. Používám od Myprotei ipact whey isolant. A po cvičení půjdu hned spát. Cca 30-40min po cvičení. Myslíte že je ten proteinak ok nebo co bych měl sníst aby to nebylo špatně? Díky za rady ;)

Kube, co se tyce jablka, tak obecna klasika prijmu sacharidu po cviceni - radsi mensi mnozstvi, abys jen LEHCE doplnil na beznou hladinu energie, hrozi premena na tuky! Obecne ale, zvlast kdyz pak chces jit spat, tak prijemna unava fyz. nevadi, takze potrebujes hlavne regenerovat! Tzn kvalitni bilkovina na stavbu + kvalitni pomala bilkovina na spani.

Klidne bych to jablko vynechal z pohledu regenerace v nem neni prakticky nic a dal si jen napoj (u toho myprotein nemuzu najit slozeni, ale jestli to vychazi z whey, tak bych bral za to, ze to bude v poradku), aspon pak usnes prijemnou unavou, max jeste treba doplnit BCAA, mozna nejakym rybim tukem v kapsli, pokud do toho slapes delsi dobu a tada na kute.

Pokud po posilovne jdes hned spat a nedas alespoň 2 jidla, ver mi, ze stravu resit nemusis :-) prp dobrej pocit bych dal po posilovne whey odmerku a pred spanim tvaroh s mlikem, nebo dalsi odmerku proteinu s mlikem (kvuli kaseinu) pokud mliko dobre travis. Ale tady fakt neni moc co resit

Kluci cvičím necelé tří měsíce. Takže začínám. Jedu jak muscle tak hlavně kardio. Bo už jsem se sám sebe fakt leknul. A s tím fitkem to mám tak že se kvůli práci dostanu jak noty na buben. Jezdím truckem. Takže dnes si odjedu z Uk do B a v noci do fitka. Když nepudjdu dnes tak možná o víkendu a to jen možná.. A spát jít po fitko musím bo ráno už zas jedu. To jabko mi vyhovovalo bo mě zasytilo a dodalo trochu energie. Ale vynechám ho a dám koktejl a pak tvaroh. Já budu rád klidně za rady. Chci ještě shodit a vybudovat postavu. Ale jak říkám začínám a zatím používám spalovač, sirup na iontak a ten Why isolant. Tak samo o víkendu resivam, ze se vzbudím po pár h spanku a chtěl bych jít cvičit. Fitko nemá o víkendu moc dlouho otevřeno a ja mám volno v rozmezí 24-48h a musím toho stihnout hromadu. Cvičíme s kolegou který už cvičí dlouho ale měl pauzy. Teď dojizdime sacharidove vlny a chci přejít na zdravou stravu. Pred nima jsem měl příšerné stravovací návyky včetně extra konzumace piva a chlastu. Pokud se Vám chce já rady moc rád vítám ;) Předem díky za vše ;)

Btw ten protein je 91% bílkovin ;)

post-3498-0-89731400-1433944764_thumb.jpg

Hm, tak to mas tezce napytel. Co se tyce moznosti jit do posilky, jidla (ani ty pitomy krabicky si nemuzes nachystat na dalsi den dopredu) a v neposledni rade odpocinek, kterej proste potrebujes.

ty vole tak ja nevim. S takovou bych se vratil radsi zpet k chlastu :D

Jídlo si nachystat můžu. V kabine mám vaření i lednici. V tom bych až tak problém neviděl. Horší je to s tou frekvenci fitka. Když nemůžu jít tak se snažím cvičit u auta. Drepy, kliky, švihadlo, jednorucky...

A nejhorší je snad to jak funguju. Dva dny přes den. Další den v noci a tak všelijak. Takže jsem se naučil jíst podle toho když vstanu. Snídaně v 18h neni problém a dva dny na to třeba ve 3h... A nebo mám práci jen na 6h tak si dám jen omezený přísun jídla protože jsem vzhůru krátce a musím jít zas spát....

Jestli půjdeš po cvičení hned spát tak si dej protein :palec: jinak si třeba dej tvaroh rozmýchaný s proteinem jestli chceš něco husčího :)

ale tvuj denní harmonogram docela pech :(

kluci je hodně duležité pít v době tréninku ? ja se vždy napiji před a to z BCAAčkama a pak piji až po tréninku .... je to z duvodu jenom z toho že v posilce je zákas nošení vlastního pití ,musí se koupit a za obyč vodu 0,5 nebudu dávat 15kč :wallbash:

Edited by ciimaa

Do takového fitka bych přestal chodit! To jsou jen vyjebani Češi!!! Venku jsem tohle nikdy nezažil! Dokonce mi dochazel iontak tak mi kočka docepovala vodu z kohoutku. A já myslím, ze pití je důležité. A teď jsem dostal práci na zítra začínám až v 11h. Takže z fitka doma kolo půlnoci a v 9 budíček ;)

Kube poradil bych pro tebe nejuconnejsi vec, s celkem solidnim prijmem bilkovin na noc, sachry ne. Skoncis, das syrovátkový protein. Pak dojde domu a sup do sebe ryzi s kurecim a nachystej si sejkr bud s mlikem + protein - po mliku se dobře spi a nebo night protein, je v nem hodne kaseinu. A toto vypij cca 3h po jidle, dej si normalne budik. Zazvoni, vypijes a spis dal :-)

Tak to to je 4hvězdičková posilka a jako by celek budovy http://www.tornadosport.cz/

ja vypiji za den min 3L a to sem furt jak konvička :D .... taky když přijdu z posilky tak piju jak šlak :D

já si tam třeba i koupil pití a pak sem si čepoval svojí vodu a měl jejich flašku ale ta jedna ženska za recepcí to kontroluje jak kdyby to bylo její , ty jiné mladé holky na to dlabou :)

Ciiima a kolik tam stojí členství měsíčně? Já platil 55€ a mohl jsem cokoliv. Dokonce byli jablka gratis. Ted platim 20€ a mužu taky co chci a do kterého Kolinsky jejich fitka v B a údajně i v NL.A to je jich hodně otevřených nonstop přes týden.

Mich tak já to dneska prubnu. Můžu ryzí nahradit kuskusem?

790kč měsíční

nonstop posilka - vyhoda půjdeš ve 3 ráno tak tam možná budeš sám :lol:

to záleží na tobě co budeš papat ale nahradit můžeš ....mě třeba nejede šmakoun :( ale když je v nečem nebo s ničím tak si to dám ale samotnýho neee