Lancelot Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 No jsem taky začal, zatím tedy doma, kliky a sedlehy a od příštího semestru posilka a bazén. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 2, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2009 Dneska stehna navečer ale vůbec se mi nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 a je nutny pri posilovani do sebe cpat tu stravu v tech pikslach? ja bych chtel telo jen z pevnit a ne byt kulturista a zkratka radej si dam klobasky a tlacenku nez tu jejich stravu Není to vůbec potřeba, jde to i bez toho, nic takovýho taky do sebe nedávám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 Není to vůbec potřeba, jde to i bez toho, nic takovýho taky do sebe nedávám. Ježiši...ten ale kecá a cos měl ráno? Jsem Tě nachytal jak si dáváš nějakou ijekci do žily!!! Neeeee...pan moderátor má pravdu jde to i bez toho.Ted jsem nebyl 2 měsice ve fitu...spadnul jsem o 6 kg ale už to poamličku nabírám a objem taky nešel zas o tolik dolu...tělo si to pamatuje a když se dobře stravuješ(čistě) tak pak to je otázka 2až 3 týdnu a je to zpátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 3, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2009 To já se ani nějak zvláště správně nestravuju, jako jím jogurty, ovoce, zeleninu a z masa hlavně kuřecí a občas vepř panenku, ale jinak to zhusta neřeším, k snídani většinou 5+ rohlíků s máslem (tím nenormálnějším, žádnej margarín apod sračky) a medem, ze sladkýho hlavně haribo medvídci + sušený ovoce a müsli sračičky, prostě nic spešl s jídelníčkem nedělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 18, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2009 tak panove, zavidte sefik z fitka pro nas zitra od 10:00 pripravil vanocni cviceni a pak ma kupony na 50% z celkovy ceny v nejvyhlasenejsi restauraci v CK, do ktery pujdeme po cviceni spolecne ukoncit rok 2009 :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 20, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2009 Tak dnes po dvou měsicich jsem opět sáhnul na železo.Ty krávoooo!!! To bude bolet!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak co je tady??? Flákači!!! Jedu za chvilku protáhnout špeky jelikož na oběd se chystá husa Kdo jede se mnou???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak co je tady??? Flákači!!! :D Jedu za chvilku protáhnout špeky jelikož na oběd se chystá husa Kdo jede se mnou???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Já nemůžu peču kačenu, se zelím a bramborovým knedlíkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 25, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2009 Já nemůžu peču kačenu, se zelím a bramborovým knedlíkem Taky máme něco podobného na oběd který bude probíhat za chviličku...tečou mi sliny jako blázen!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 seš prd Romane, já šel i na Štědrej den 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Pac Te doma nechteli,abys nevycmuchal darky,tak Te vyhnali! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 žabího muže se nikdo na nic neptal, jdi si přispívat do tématu o baletu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 žabího muže se nikdo na nic neptal, jdi si přispívat do tématu o baletu :lool: ;) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak lidičky od včerejška nežeru, a začínám jít do sebe, proč od včerejška ,, protože všichni začnete 1.1.2010, a já budu mít 4 dny náskok :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak lidičky od včerejška nežeru, a začínám jít do sebe, proč od včerejška ,, protože všichni začnete 1.1.2010, a já budu mít 4 dny náskok :-)) Milo: nemáš nějaký novější vtip? ;) to už je starýýý...to už poslouchám rok! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak já včera spinning, dneska posilka, zítra zase spinning - taky se hodlám zase trochu pohnout z místa. Před vánocema toho bylo hodně, nestíhal jsem pořádně ani chodit cvičit, tak teď mám měsíc a půl, abych tomu pořádně dal co proto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 A hlavně to neni o tom celej den "nežrat" To je uplně nejhorší co mužeš udělat pro svoje tělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 A hlavně to neni o tom celej den "nežrat" To je uplně nejhorší co mužeš udělat pro svoje tělo ;) ROmane vím, nepřijel jsem do Prahy na babetě, říkám přestal jsem žrát, to znamená začal jsem jíst 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Milo: nemáš nějaký novější vtip? ;) to už je starýýý...to už poslouchám rok! ;) Budeš čučet, jak se starej páprda ještě zmůže... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 Budeš čučet, jak se starej páprda ještě zmůže... :lool: ;) :lool: ;) ;) Kupuju si první řadu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 ;) :lool: ;) ;) Kupuju si první řadu :lool: Nic si nekupuj lístek dostaneš zdarma :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 (upraveno) Dnes jsem protáhnul špeky a hned se cítim dobře po psychické stránce Upraveno Prosinec 29, 2009 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ahoj všici bodybuildeři a fitnesáci at nám to železo "chutná" i v roce 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ahoj všici bodybuildeři a fitnesáci at nám to železo "chutná" i v roce 2010 Ahoj Mílo.Tak jaké že to je Tvoje předsevzeti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ahoj Romčo viz můj podpis, dnes naposledy je na oběd pečené vepřové koleno, nebot se nesmí drůbež, ale prostě chlapi musím, kurnik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ahoj Romčo viz můj podpis, dnes naposledy je na oběd pečené vepřové koleno, nebot se nesmí drůbež, ale prostě chlapi musím, kurnik... :D já jdu dnes k rodičům na husu s knedličkem :D jak píšeš ...když musiš tak musiš :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 :D já jdu dnes k rodičům na husu s knedličkem :D jak píšeš ...když musiš tak musiš :P Ty woe nesmí se dnes drůbež uletí ti štěstí :D :o :o :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Ty woe nesmí se dnes drůbež uletí ti štěstí :P :D :D :D :o Fakt? Ty krávooo...jdu to hned zavolat mamce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Fakt? Ty krávooo...jdu to hned zavolat mamce Nesmíš mít pověšený prádlo a nejíst drůbež a polévka by měla bejt čočková... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.