P2M Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 - Leg press 4 sérky po 15-14-13-12 (60-80-100-120kg) nebo dřepy v multipressu s 40-50kg - neudržím furt paty na zemi, musim mít podložky, 4 sérky po 12 - Předkopy vsedě 40 - 50 kg, 5 sérií po 15 - 20, jak se cítím na to - Zákopy vleže 40 - 50 kg, 5 sérií po 15 - 20 -//- - Lýtka ve stoje 3 sérky po 20, 80 - 100 - 120kg / Lýtka vsedě 3 sérky po 20, 40 - 50kg - kolo min 15 minut na vyplavení kyseliny Plazení do šatny, sprchy, auta, domů :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 ja na nohy kaslu. Diky florbalu a kolu je mam docela v poho. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 no kolo dělám taky, ale mít v těch nohou nějakou sílu před začátkem sezony se celkem hodí :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 no kolo dělám taky, ale mít v těch nohou nějakou sílu před začátkem sezony se celkem hodí :) Přesně tak. :) miluju pohledy pak na korbiče co maji dobrej vršek ale lejtka jako baletka :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 jsi se prohlížel v zrcadle Romčo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 jsi se prohlížel v zrcadle Romčo ? :) Nééé! Já už jsem starej dědek ale pořád se musim udržovat v kondici...minulý týden jsem málem nedoběhnul trolejbus ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 teda pánové....duplex a jezdí sockou jo :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 teda pánové....duplex a jezdí sockou jo :) ;) Tak hochu...dům to neni žádná sranda :) Octávečka se brzo rozebere a půjde do světa Jinak zrovna se chystám na kozy a do toho dám nějaky ty ručičky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 já dám taky dneska kozy....a budu po nich i pěkně chmatat i ručičkama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 xD necvičim rok ale nějakej kec přidám Reaguju na Blackyho :-) Taky hodně sportuju, jezdím dost na kole a všechno. Proto jsem taky nedělal moc nohy a kašlal jsem na ně. Ten co byl v posce mi poradil ať dělám nohy, kolo je prý spíš aerobní bo co takže to nestačí. A pak šlo všehcno nahoru .-)) Nejlepší byly dřepy, občas aj legpres s těma 200 ... :) Nejlepší byl stejně na záda mrtvej tah 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 tak se po dlouhy dobe pochlubim necim ^_^ pronikl jsem do taju videnskych posiloven Mc Fit jsou to diskontni posilovny na obrovsky plose o dvou patrech v 1. patre jsou vsechny stroje, na ktery si clovek jen vzpomene a v prizemy potom cinky atd :) otevreno je 24 hodin 365 dni v roce, coz je parada. Clovek dostane karticku s chipem a chodi si libovolne, cas navstevy neni omezeny. Extra se plati drinky a sprcha, coz je jasny. A to nejlepsi na zaver... cena za neomezenou mesicenku je 19 euro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Hmm luxusní cenovka, já začínám od pondělka taky lehce blbnout s činkama zatím home, posilovka upravuje sprchy, min týden jsem vyhodil 2kg proteinu byl už prošlej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 To je opravdu slušná cena.U nás trochu "lepší" fitko stoji od 60,-Kč a výš.Ale pořád to je o železe a nějaky ty sroje jsou na prd...železo je železo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 tak ty stroje jsou kvuli izolovani jednotlivyho svalu, ktery chces cvicit... kdyz berec cinky, tak zapojujes zakonite vic svalu, treba uz jen kvuli rovnovaze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 tak ty stroje jsou kvuli izolovani jednotlivyho svalu, ktery chces cvicit... kdyz berec cinky, tak zapojujes zakonite vic svalu, treba uz jen kvuli rovnovaze Izolovany cviky si muže dovolit jen ten kdo už "něco málo na sobě má"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 kdyz rysujes tak jasny, ze musis mit neco nacviceno :) nejlepsi jsou ty mejdla, co nemaji silu a rovnou zacnou rysovat biceps a nakladaji tam nehorazny vahy :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 kdyz rysujes tak jasny, ze musis mit neco nacviceno :) nejlepsi jsou ty mejdla, co nemaji silu a rovnou zacnou rysovat biceps a nakladaji tam nehorazny vahy Aspon je sranda ne?...já když vidím že 50% lidi tam cviči uplně špatně tak si řikám že kdyby zustali doma a louskali ořechy tak udělaji líp... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Izolovany cviky si muže dovolit jen ten kdo už "něco málo na sobě má"... Jako já , já ted můžu krásně rýsovat bricho něco na něm mám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Břícho je fajn a nejlepší cvik na panděro je zvedání nohou na šikmé lavici-tomu řikám cvik pravdy :o Když uděláš 3 série po 20 opakováních tak jseš KING :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Jak se to dělá? Btw nedokážu si představit tu lavici :D Já to dělával že jsem se pověsil rukama na hrazdu a měl natažené nohy a zdvihal do pravého úhle... nebo jsem ty nohy dával pak nějakým způsobem až nahoru k té hrazdě ( zdvih vznesmo tak tomu říkají mylsím ve škole ) Na té lavici bych to zkusil ... ale nevím jak ta lavice má vypadat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 Normální lavice s hákama která je pověšená na ribstole (snad jsem to napsal správně) a má to uhel 45 stupnu.Zvedáš nohy nataženy a nesmiš je pokládat na lavičku-aby ten sval byl pořád v napěti-když dáš 20 krát po třech sériich tak jseš v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 ta hrazda je taky dobra, ani nemusis menit za tu lavicku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 6, 2010 Sdílet Odesláno Duben 6, 2010 ta hrazda je taky dobra, ani nemusis menit za tu lavicku Ano ale je potřeba to měnit kvůli uhlu - je to dobrá makačka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 21, 2010 Sdílet Odesláno Duben 21, 2010 Jinak pokud neznáte dobré stránky: http://www.f-sport.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 udelal jsem si ted na mesic radost :) http://www.nutrend.cz/bodybuilding/produkt...ss-volcano.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 Dobytku Slezou ti vlasy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 pak uz jsou pry jen anabolika tak pak dam vedet, jak to zabralo :) placnul jsem se pres kapsu jako dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 pak uz jsou pry jen anabolika tak pak dam vedet, jak to zabralo :) placnul jsem se pres kapsu jako dost Honzo. to je ruskej přípravek??? jak se to bere a jak dlouho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 24, 2010 Sdílet Odesláno Duben 24, 2010 vyrabi se to pod hlavickou Nutrendu :) je to tak na 30 dni, berou se 2 kapsle pred treninkem (a nebo rano) a dve po treninku (nebo vecer) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 Já začnu od května makat...to už snad domeček bude pohromadě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.