Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

No vidíte. Já přez Vánoce nebyl skoro doma, takže jsem nechodil a teď asi čekám až ty předsevzetí opadnou, protože už se druhej tejden mlátím v nějakej chřipce či angíně a do fitka nemá cenu jezdit se na ty činky koukat...

Jinak mám problémy z ramenem. Vyloženě s kloubem bych řekl. Nemá někdo něco co by mě mohlo pomoci? Nějaký zaručený masti a tak? Stejně nechci jet žádnou brutální objemovku a silovku,ale i tak mě to štve...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Rameno je svinstvo no....... :-(((( Taky trpim a celkem prostě na klouby, pomůže mě se rozcvičit a zahřát a třeba bench musim hodně pomalu si najít úhel, pač jinak hnedka končim, ale všechno se dá :-)

PS: Strašně jsem se smál u mlíka X nemlíko :-D

Nerozumuju, jen si pamatuju, že když jsem cvičil a bral občas protein tak všude bylo jinak. Někde s mlíkem někde bez.... Osobně jsem to pil, jak mě chutnalo... Něco s mlíkem bylo težký tak jsem to pil s vodou. Oni se ty protejny neztratěj :-).. Jinak letos se též chystám začít, bohužel rameno po nehodě pořád bolí a mám problém udělat klik :-( No.....začneme pomalu...

Pešír: Přibrat jde, každej to dokáže, a pokud jsi nikdy předtím necvičil, tak máš dobrou šanci nabrat, tělo nezná takovou zátěž a bude reágovat... Jen je důležitý, aby jsi se naučil techniku ( aby jsi si nezkurv+l klouby, zádá atp.... ) Někoho si tam najdi, pokud bude normální tak rád pomůže :-). Vyser se na proteiny, gainery atp.... Základ je JIDLO + TRENINK + REGENERACE ( tohle Ti řekne každej ) Tak hlavně hodně zdaru :-)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
:palec: Tak já se tedy zapojím do diskuse o fitku , chodím pravidělně / po , stř , pá / už rok a půl , s kamarádem a docela nám to jde a jsem za to rád . Před pár lety jsem chodil taky pravidelně asi tři roky , pak bylo více práce , spíše funkce / mistr /a už jsem na to neměl náladu , ale začal jsem a jsem za to rád :)
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

taky se k vam pridam. cvicim asi 5let,ale bohuzel nepravidelne kvuli casu. nejradeji mam bench. nejhorsi je ze se dostanu treba na 140kg pak 2mesice vynecham a je to vsechno pryc a zase znovu. ted jsem zase zacal chodit a snazim se nabrat aspon 5kg. jinak majitel fitka kam chodim je pan Sota mistr sveta a evropy v benchpresu :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Musím říci že mne ten protein od NUTRENDU překvapil výborná chuť, rozpustnost, žádné problémy s trávením či plynatostí, luxuska...

Zkousel jsi Extrifit?Musim rict,ze za rozumny penize a hoooodne hodne dobry..Presne jak pises..chut,rozpustnost,zadny problemy s travnim atd...Treba cokoladova 90% je pecka..nebo jahodova /jakoze tyhle prichute moc nemusim/ 60% je fakt jak z jahod.. :rolleyes:

Mimo jine, delas na PH9? ;)

;) Tak já se tedy zapojím do diskuse o fitku , chodím pravidělně / po , stř , pá / už rok a půl , s kamarádem a docela nám to jde a jsem za to rád . Před pár lety jsem chodil taky pravidelně asi tři roky , pak bylo více práce , spíše funkce / mistr /a už jsem na to neměl náladu , ale začal jsem a jsem za to rád ;)

Kam chodis?K Ludanovi na Uran,nebo dolu do sporky k Breznovi? ;)

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Extrifit nezkoušel, na www.ronnie.cz je na něj taková mediální masáž, až mi to štvalo, tak jsem ho ještě nekupoval, teď mám ten nutrend a dva proteiny od scitec nutrition a taky jsem blbec nakoupil 40ks tyčinek od nutrendu, ač bych v dietě neměl, aly když ony jsou tak dobrý a měly je v akci 85gr/29kč :palec: . PS jj dělám PH9. PPS: nějak mi to cvičení nejde, váha furt nahovno, a to snad za chvíli budu žrát jen kořínky, ale teď jsem se o velikonocích zprasil a zase 5kilo nahoře , no vprdeli...

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři

Mišel: :) :palec: přesně tak! Čím vic na to budeš Mílo myslet tim to bude horší.Prostě žádny stres! Chci shodil kila tak jdu na to postupně a hlavně se denně nevážím nebot budeš permanentně ve stresu.To půjde,uvidiš :)

Já jsem začal rozhejbávat po třech měsicích ten zkurvený golfový loket a zatim to vypadá nadějně :lol: .Seru na váhy a cvičím pro dobrý pocit.Jelikož denně "smrdím" v kanclu a nebo za volantem tak to cvičení je pro mě fakt relax a dělá mi to dobře na psychiku,líp se pak cítim.

Odkaz ke komentáři
Extrifit nezkoušel, na www.ronnie.cz je na něj taková mediální masáž, až mi to štvalo, tak jsem ho ještě nekupoval, teď mám ten nutrend a dva proteiny od scitec nutrition a taky jsem blbec nakoupil 40ks tyčinek od nutrendu, ač bych v dietě neměl, aly když ony jsou tak dobrý a měly je v akci 85gr/29kč :D . PS jj dělám PH9. PPS: nějak mi to cvičení nejde, váha furt nahovno, a to snad za chvíli budu žrát jen kořínky, ale teď jsem se o velikonocích zprasil a zase 5kilo nahoře , no vprdeli...

Jo,to je pravda no,ze je tam ted masaz..Ale jako ty proteiny a i tycinky proteinovy od extrifitu jsou vopravdu dobry.. :D

Ta voe,takovejch tycinek.. :-O Ale cena pekna.. ;)

Kde na PH9 delas? ;)

Odkaz ke komentáři

ad Mišel - na závody nejdu :-), ale před 17ti lety jsem málem šel ještě a střední :SPŠ MV ČR Holešov , ale styděl jsem se, tak jsem tam nešel, a pak to šlo z kopce až do dnešní prasečiny

ad. Romariooo - nesměj se ty dědku, nebo se opravdu do toho obuju :-)

Odkaz ke komentáři

Milane: :P :D :D třeba Tě vyprovokuju!!!

Jinak už 14 dni rozhejbávám v činkárně ten loket a mužu Vám říct že jsem rozežraný jako HOWADO!!!

Už jsem zkoušel bench s 80kg a kliky na bradlech s fixaci lokte a docela to jde...tak snad to vydrží.Doporučuju všem co už chvíli cvičí GELMODEL :palec:

Bere se to ráno a je to dost dobré na prevenci na klouby :D

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...