Vladan Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 ja makal a ucil :D a tedka jenom ucim a nemakam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 no co no. holt uz to neni zadny nejmladsi auto jinak gratulacka, me to ceka za 14 nid :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 a dalsi no a drzim palce no ja sa uz neucim a este nemakam, spravim si prazdniny a potom uvidim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 no mne kdyz to spatne vyjde, tak nastupuju do prace od cervence :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 No ja si premyslim udelat este jeden rok :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 kubiik: tak sa snaz lebo leto zacat robotou, to neni ono vladan: uvidim ako bude cez leto, mozno si to predlzim o dalsie 3 roky a spravim PhD. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 tak to nezalezi uz na mne. to zalezi jak mi dopadnou pohovory co jsem na nich byl. taky bych mel rad jeste posledni prazdniny. ale zase kvuli dvoum volnym mesicum nepustim dobrou praci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 No ta skola je proste takova :D ja myslel ze nigdy neudelam:D na konec si asi dam este rok a potom mozna este jeden ale v praze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 (upraveno) Dneska ma OI kdejakej "cikan". :D Zadny terno to neni. Az budu jako student jezdit v novy Audi RS3 a nebo A6 Avant S-line, tak si pak budu myslet, ze mam neco lepsiho. Zase netreba tu OI nejak precenovat. Upraveno Červen 2, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 a ved uvidite co bude cez leto houmik: tak v tych audinach by to bolo uz ine zvezenie, nielen do skoly ale teraz uz spat k octe dnes som s nou bol na STK a EK, vsetko v pohode, takze dalsie 2 roky pokoj, navyse buduci tyzden ficim do ostravy, tak sa nemusim bat ziadnych problemov :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Giancarlo: no tak to tiez gratulujem :) a pokracujes dalej na Inga? dik :D ! Jo jasne, pokracujem ;) ! Hosi - OI pre mna bude vzdy nieco specialneho (na motore nezalezi).Aj ked sa bude predavat za 500€, mne je jedno. Jednoducho mam to auto rad :D ! Takze STK a Ek spravena? Mas pokoj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Emiiilio doufam ze kdyz frcis pristi tyden do Ostravy tak to je na ten sraz ve Frenstate :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Giancarlo: tak nech sa dari na Ing., nech to v pohode dokoncis :D tatko sa trocha bal STK, hlavne kvoli dennym svetlam, tak som ho zobral zo sebou, nech je pri tom a auto v pohode preslo :) Kube: kamarat ide na hadzanarsky turnaj do Polanky, tusim nejaka cast Ostravy, no tak idem aj ja, trocha sa zresetovat :D ale zas teoreticky by som mohol prist aj na ten zraz ked uz tam budem :D ale zatial nic neslubujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Červen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2011 dnes som sa dockal mdf kruzkov pod zadne repro, tak som ich tam nahodil aj s novymi repro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Červenec 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 kto ste robil zdvojenie zadnych svetiel, tak poradte ako na to, viem ze treba napojit dvojvlaknovu ziarovku, ale netusim ako, tak kto viete, tak poradte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Září 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2011 mensi upgrade, vymena zadnych bubnov za kotuce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 dobrá práce , ale když už máš tu nápravu tak pěkně natřenou, tak jsi mohl natřít i ty třmeny, pak už by to nemělo chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Září 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2011 sak aj to je v plane len najprv vymysliet akou farbou, lebo davat to do nejakej cervenej, alebo RS zelenej co ma kazdy sa mi nechce, chcem nejaku farbu co bude bit do oci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 myslím, že např. světle růžová by byla dostatečně vidět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Září 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2011 napriklad taka alebo este nejaka fialova by mohla byt chcem to nejako ozivit, ale zas nie prehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 konecne som spojazdnil tie zdvojene obrysovky, fotky sice nahovno, ale nazivo bomba :D chcelo to dvojvlaknovku, malu dierku pod brzdovu ziarovku a vela trpezlivosti, lebo byvam v panelaku a furt to chodit hore dole skusat ci to funguje trvalo asi najdlhsie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 paráda , mám v plánu si toto taky udělat a asi si s tím trochu pospíším, ať můžu taky tak svítit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 jo to taky znam. kor kdyz si clovek zapomene jeste ke vsemu nejaky naradi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 dik :) a este ked clovek zisti, ze to naopak zapoji a polovicku veci necha v kufri a zisti to az v byte 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 to potom naštve :) , jinak pro takový případy je lepší mít na zkoušky nějaký 12V zdroj (např. starý zdroj z počítače), s tím se kolikrát hodně věcí při domácím kutění usnadní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 sak stary zdroj z PC by aj bol ;) len vypatrat v tych kabloch kde je vypinac, lebo furt nemam uzavrety obvod :) no a skusal som to na 4,5V baterii, trocha to pomohlo ale to bolo o drzku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 to není problém abych ti to nafotil kterými větvemi se spíná + kde je jaký napětí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Říjen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 no tak to by pomohlo, takze ked sa ti chce, mozes ;) inak dobre ze si o tom zacal, zajtra to zoberem do skoly a kuknem to, mozno to trafim, kde je to +, ak ne, tak to mozno trafi mna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 sak stary zdroj z PC by aj bol ;) len vypatrat v tych kabloch kde je vypinac, lebo furt nemam uzavrety obvod :) no a skusal som to na 4,5V baterii, trocha to pomohlo ale to bolo o drzku :) ja kdyz jsem delal pozicky, tak jsem mel ty baterky hezky tri a jak to svitilo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 tak jsem ti to vyblejsknul (snad to bude stačit) ;) , používám asi 6 let starý 300W zdroj EuroCase a vůbec si nestěžuju a zjistil jsem, že je i úplně blbuvzdorný (i když skratuju + a -, tak se vypne, po opětovném zapnutí zase jede :P ) Spouštěcí kontakty zdroje Napětí ve větvích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.