mmm92 Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 nikto nema ? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mmm92 Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 To nikto nevie odpisat ? ale co dalte sa vypchat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 http://www.skodaoctavia.cz/clanek/diry-pro-ostrikovace-svetel koukni se tady... :D snad ti to pomůže... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Chcel som ti poslat sablonu z mojho auta, kedze trysky som demontoval, ale ako si pisal, mam sablonu vypchatu a nezmesti sa do skenera :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mmm92 Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Premna zamna neposli mne je to tak jedno ci posles alebo nie uz to mam daaaavno na haku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Ale ale paaaani, pokoj. mmm92: ludia, ktori tu radia nie su stale len na fore, su to nadsenci do skodoviek. Tak sa upokoj a uvedom si, ze odpoved nemusi prijst hned, hlavne pri takom specifickom probleme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 taky bych uvítal nějaký fotky zapojení apod... od někoho kdo třeba dodělával 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Potreboval bych pomoct mam ostrikovace svetel z Octavie II a nevim jak je napasovat na I nejaky napady popripade foto??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Tak vyjižděcí otřiky jsem řešíl,ale z O2 jsou hodně na ležato .Musel jsem použít z Fabie ty jsou víc na stojato ale i tak jsem musel vyřezat výztuhu narazníku.Pohledej v mém tématu na OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krtek Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Tak vyjižděcí otřiky jsem řešíl,ale z O2 jsou hodně na ležato .Musel jsem použít z Fabie ty jsou víc na stojato ale i tak jsem musel vyřezat výztuhu narazníku.Pohledej v mém tématu na OI To jsem koukal taky ze budu muset vyriznout vyztuhu a jak se jmenuje tvoje to tema??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Moje zelená Jaruška ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Jediné fotky jsou v tématu na straně 17 nic jiného už nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 zdravim ma niekto sablonu dier do naraznik na octaviu predfacelift ? chcel by som dorobit ostrekovace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nixon Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 mam dotaz.. na prednim narazniku mam diry od odstrikovacu na svetla (uz sem to takle koupil a i bez odstrikovacu).. odstrikovace nechci, ale chtel bych nejaky krytky co zacpou ty dirky po tom.. existuje neco takovyho? pripadne naka rada cim, nebo jak to zadelat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 mam dotaz.. na prednim narazniku mam diry od odstrikovacu na svetla (uz sem to takle koupil a i bez odstrikovacu).. odstrikovace nechci, ale chtel bych nejaky krytky co zacpou ty dirky po tom.. existuje neco takovyho? pripadne naka rada cim, nebo jak to zadelat? Jakou radu chceš? Žádná krytka neni, jediný co to zakryje je ostřikovač světel. Asi si to auto koupil po nehodě a předchozí majitel sehnal nárazník v barvě jen s ostřiky světel, který se mu nechtělo zapojovat. Jediný co mě napadá je koupit krytku ostřiků jako má třeba Octavia 2 a nalepit jí přes ty díry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nixon Odesláno Květen 1, 2013 Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Jakou radu chceš? Žádná krytka neni, jediný co to zakryje je ostřikovač světel. Asi si to auto koupil po nehodě a předchozí majitel sehnal nárazník v barvě jen s ostřiky světel, který se mu nechtělo zapojovat. Jediný co mě napadá je koupit krytku ostřiků jako má třeba Octavia 2 a nalepit jí přes ty díry. myslis tuhle? (http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/karosarske-dily/5235-krytka-ostrikovace-octavia-ii-2004-2009.html) tu uz sem mel v ruce a je to hrozne velky a nepasuje to do toho.. ale asi nic jiného nezbyde, nez ze u tydle krytky urezat ty spodky a na hulváta to tam nalepit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červen 2, 2014 Sdílet Odesláno Červen 2, 2014 možná off topic, ale nemáte někdo na prodej ostřikovač? na straně spolujezdce? kompletní jen bez hadiček? děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Zdravím.Mám Octavii sedan s ostrikovači jak předního skla,tak i zadního včetně ostřiku předních světel.Na nádobce mám pouze jeden motorek s 2 vývody.Ostřik předního skla a zadního funguje,ale ostřik předních světel ne.Mají přední světla svůj motorek ? Nebo jak je zapnout.Při delším přidržení ostřiku jak jsem četl se nic neděje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikloush Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Jo, ostřik světel má svůj motorek, musíš tam mít relé 389 a to ovládá spešl relé přímo na spouštění toho motorku na světla. Mělo by aspoň cvaknout že se sepne. Máš tam 5,5l nádobku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Strawberry Odesláno Prosinec 25, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Ahoj kluci mám nádobku na 5,5l z motorku mě vede jedna hadička někam do přední výztuhy jak zjistí kam vede dál popřípadě jak dodělam ostřik světlometu díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.