Mr.Freezer Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 nazdar chlapy... chcem vymenit vsetky zamky na octe... sadu uz mam kupenu... VAG mam... len som si nie isty ako sprarovat nove kluce... staci ked prehodim spinacku a potom z novym PINkodom sparujem kluce, alebo budem potrebovat aj stary pin??? popripade viete mi niekto krok po kroku popisat ako to mam spravit?? co som nastudoval bolo, ako sparovat nove kluce... len neviem ci to tak bude fungovat, ked vymenim spinacku a dam nove kluce... stary PIN nemam, takze ak ho bude treba tak zase opletacky cez dilera... no dufam ze mi pomoze dakto... diki PS: surne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 klíče nemají PIN poteřbuješ PIN auta (imobilizéru co je ted namontován v autě) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 A proč neprohodit tyčinku immo ze starých klíčů do nových a spárovat jen dálku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 dal som si vycitat pin... aj ked to stalo tretinu z toho ako keby som kupil kabel a spravil si to sam, ale nemal som cas... predavac v obchode mi povedal ze tam na stitku je pin klucov.. preto som si nebol isty... diki moc.. zajtra to idem robit... popripade neviete mi niekto poradit ako vybrat zamok zo soferovych dveri, ked mi donho nechce vojst kluc?? diki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 tak chlapy... vsetko spravene... za jedno doobedie... dvere, kufor, spinacka, kastlik... zamok v soferovych dverach som musel odvrtat... keby niekto chcel s niecim okolo tohto poradit.. nie je problem.. a tak ako som to vsetko rozoberal a skladal prisiel som na to, kolko malo treba aby mi niekto ukradol octaviu... ach boze... nekludne spavam odvtedy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Tak by som potreboval radu,chceli mi ukradnut auto a rozbili mi spinacku(zamok) Ak zoberiem spinacku z inej octavie, na spinacke je cievka ktora je sucastou imma v kluci,teda potrebujem novy kluc s novou immo tickou a potom to prisposobit pomocou VAGu? (PIN viem),alebo mi pojde stare immo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 ak menis len spinacku a immo prehodis zo stareho kluca do noveho, pojde vsetko "po starom". Inak by si musel novy kluc (immo) prisposobit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Květen 18, 2012 Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 No,dnes som zobral spinacku z fabie a neslo to,ked som napijil k tej spinacke staru cievku a pouzil stary kluc z rozbiej spinacky tak to slo ale bohuzial cievka ja zlomena na kusky ,sice ta civka je v celku ale ten cierny obal nieje.Takze budem musiet asi zohnal fungel novy komplet ale tu v UK to stoji kopec prachov,vie niekdo kolko to stoji v SK? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 já to po kapku oživím měl bych dotaz nemáte prosím někdo postup jak nedestruktivně sundat immo cívku ze spínačky dnes sem na to koukal a nák sem nepřišel na to jak to dostat dolů kdyby byla i fota bylo by to supr děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.