Vojta Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Ahoj všichni. Mám problém s komfortkou 1J0 959 799 Q. Zajímalo by mě jestli musím sehnat stejnou nebo jestli je možnost jí vyměnit za jinou a potom tedy jakou a jak by to bylo náročné? Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Aky problem? Rozpis sa viac, takto nik nevie, co Ti poradit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Q nebo AH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Mám Q, ale jde hlavně o to,že je prostě napůl funkční a já ji chci vyměnit za jinou, ale nevím jakou a co by to obnášelo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 A co s ní je? může ji nahradit AH - bude mít i přijímač pro dálku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 napiš co ti to dělá, možná není chyba v komfortce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 napiš co ti to dělá, možná není chyba v komfortce Hele měl jsem auto u Chipmena protože mi nefuguje interiérové světlo když otevřu dveře řidiče, ale u ostatních ano. A taky mi nesvítí na přístrojovce signalizace otevřených dveřích a nepíská při rozsvícených dveřích. Tak jsme vyměnili celej zámek u řidiče a kabely ale stejně to nefunguje a tak se kouknul na tu komfortku a zjistil že je celá přepájená a pěkně nahovno.Takže bych jí chtěl vyměnit jestli to nebude třeba fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 nemáš polámaný kábly ve dveřích? tyto problémy asi nevymizí po výměně za jinou komfortku ps: na 2,5g je normální, že nefunguje signalizace otevř. dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 nemáš polámaný kábly ve dveřích?tyto problémy asi nevymizí po výměně za jinou komfortku ps: na 2,5g je normální, že nefunguje signalizace otevř. dveří Hele tak kabely jsem měnil ve dveřích řidiče,takže by to mělo fungovat alespoň to interierové světlo. Ale nefunguje.A nechápu proč by neměla fugovat signalizace rozsvicených světel u 2,5 generace. To by přeci mělo fugovat né. A hlavně nefunguje ani zamknuti zevnitř vozu. Zamknou se všechny kromě těch řidiče a nevěřím, že by to byl i ten druhý zámek špatný, který jsem tam měnil, když je z Octy 2004 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 myslel jsem signalizaci otevř. dveří ten druhý zámek je špatný, na to vem jed :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 myslel jsem signalizaci otevř. dveří ten druhý zámek je špatný, na to vem jed ;) Hele k té signalizaci otevřených dveřích, můj kámoš má oktávku snad 1998 a normálně mu to na přístrojovce ukazuje autíčko s otevřenýma dvěřma a i mu to píská při rozsvícených světlech. Tak jak mi to vysvětlíš? Nic s tím nedělal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 ad otevřené dveře a autíčko na palubce Míšek měl na mysli budíky s maxidotem první OI myslím měi kontroku na dveře, pak je ještě možnost maxidot na 2,5g co měli L&K, ale těch bylo málinko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 ad otevřené dveře a autíčko na palubceMíšek měl na mysli budíky s maxidotem první OI myslím měi kontroku na dveře, pak je ještě možnost maxidot na 2,5g co měli L&K, ale těch bylo málinko No to jsem měl namysli. Prostě mi ta kontrolka toho autíčka nesvítí. Takže to je problém který mi vadí + že mi nereaguje interierový světlo na dveře řidiče. Jinak pořád sháním jinou komfortku 799Q pokud někdo má tak koupím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 (upraveno) Vašíku, potom jsem zase namyslel jednu blbost, až budeš zrekreovaný napíšu o co by mělo jít Vojto, poptávku dej spíš do sekce Bazar - koupím díly Upraveno Únor 14, 2011 uživatelem Mišel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Vašíku, potom jsem zase namyslel jednu blbost, až budeš zrekreovaný napíšu o co by mělo jít Vojto, poptávku dej spíš do sekce Bazar - koupím díly už na tu komfortku mám políčeno na aukru, ale jenom dotaz. Když tedy budu předpokládat, že ten zámek co jsem dával je taky v haji a budu chtít koupit novej zámek. Tak podle čeho bych ho měl vybrat aby komunikoval s moji komfortkou? Jako jestli je to jedno nebo prostě k té komfortce 799Q jsou přiřazený typy zámků? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 nene, zámky jsou stejný - resp ten konektror na zámku je shodný jak na Q, tak AH, tak 3 gen. Bral jsem zámek u Marty_vw má odzkoušený a kvalití zboží, můžu doporučit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 Tak dneska mi přišla komfortka 799Q z Aukra a vypadá jak nová. Tak jsem zvědavej jestli se po montáži něco změní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas_TDI Odesláno Únor 26, 2011 Sdílet Odesláno Únor 26, 2011 Ahoj, potřebuji dostat z auta signál (někde najít plus 12V) při odemčení a při zamčení ... nevíte najdu na komfortce nebo až na zámku?? Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 je na vsetkych oct kontrolka otvorenych dveri? rozsvieti sa aj pri pootoceni klucikom s ostatnymi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carloskh Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 prosim vas, kde v aute najdu tu komfortni jednotku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Před řidičem v prostoru nad pedály. Musiš sundat ten levý plast s přihrádkou pod volantem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carloskh Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 takže mám sundat celý spodní plast pod volantem nebo stačí sundat je tu mřížku nad pedály. mřížku jsem měl dole, ale komfortku nevidím nebo se k ní nemohu dostat. není náhodou jakoby vlevo u pojistek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Celý ten plast. Je tam uchycena, poznáš ji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Prosinec 20, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2011 chcel by som si zapojit druhy konektor do komfortky 799AH a mam taky mensi problem s pinom 15 (na konektore T15a hnedy) kam ho napojit? predchadzajuca komfortka nepodporovala alarm, tak pridavnu poistku na releboxe nemam, tak kam napojit ten cerveno-cierny vodic? bude stacit klasicka 15A poistka dakujem za odpoved ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
greenzz Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Ahoj mám problém a nevím co stým vyměnil sem budíky na O1 za polodot a po nakodování vše funguje jak má jen mi nejdou stahovat el okna , el. nastavení zrcátek a nebliká ledka na dveřích při zamknutí nevím co stým je, ani do programu motordiag přes kabel se mi nejde připojit píše to komfortka nenalezena , konfortku mám 1C0959799B P4Komfortgerát HLO 0003 poradte prosím :( při namontování starých budíku vše funguje jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 proč to tu dáváš do tolika témat??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
greenzz Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 asi proto aby si toho všiml někdo kdo ví co s tím může být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
misut22 Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 ad otevřené dveře a autíčko na palubce Míšek měl na mysli budíky s maxidotem první OI myslím měi kontroku na dveře, pak je ještě možnost maxidot na 2,5g co měli L&K, ale těch bylo málinko To je nejaka specialni verze budiku s maxidotem na L&K s 2,5gen komf. nebo kdyz dam jakekoliv jine budiky s maxikem z jiny oktavky na L&K s 2,5 gen tak bude take vse funkcni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.