Přejít na obsah

Komfortka

Vojta

Doporučené příspěvky

napiš co ti to dělá, možná není chyba v komfortce

Hele měl jsem auto u Chipmena protože mi nefuguje interiérové světlo když otevřu dveře řidiče, ale u ostatních ano. A taky mi nesvítí na přístrojovce signalizace otevřených dveřích a nepíská při rozsvícených dveřích.

Tak jsme vyměnili celej zámek u řidiče a kabely ale stejně to nefunguje a tak se kouknul na tu komfortku a zjistil že je celá přepájená a pěkně nahovno.Takže bych jí chtěl vyměnit jestli to nebude třeba fungovat

Odkaz ke komentáři
nemáš polámaný kábly ve dveřích?

tyto problémy asi nevymizí po výměně za jinou komfortku

ps: na 2,5g je normální, že nefunguje signalizace otevř. dveří

Hele tak kabely jsem měnil ve dveřích řidiče,takže by to mělo fungovat alespoň to interierové světlo. Ale nefunguje.A nechápu proč by neměla fugovat signalizace rozsvicených světel u 2,5 generace. To by přeci mělo fugovat né. A hlavně nefunguje ani zamknuti zevnitř vozu. Zamknou se všechny kromě těch řidiče a nevěřím, že by to byl i ten druhý zámek špatný, který jsem tam měnil, když je z Octy 2004

Odkaz ke komentáři
myslel jsem signalizaci otevř. dveří :palec:

ten druhý zámek je špatný, na to vem jed ;)

Hele k té signalizaci otevřených dveřích, můj kámoš má oktávku snad 1998 a normálně mu to na přístrojovce ukazuje autíčko s otevřenýma dvěřma a i mu to píská při rozsvícených světlech. Tak jak mi to vysvětlíš? Nic s tím nedělal

Odkaz ke komentáři
ad otevřené dveře a autíčko na palubce

Míšek měl na mysli budíky s maxidotem

první OI myslím měi kontroku na dveře, pak je ještě možnost maxidot na 2,5g co měli L&K, ale těch bylo málinko

No to jsem měl namysli. Prostě mi ta kontrolka toho autíčka nesvítí. Takže to je problém který mi vadí + že mi nereaguje interierový světlo na dveře řidiče. Jinak pořád sháním jinou komfortku 799Q pokud někdo má tak koupím

Odkaz ke komentáři

Vašíku, potom jsem zase namyslel jednu blbost, až budeš zrekreovaný napíšu o co by mělo jít :palec:

Vojto, poptávku dej spíš do sekce Bazar - koupím díly

Upraveno uživatelem Mišel
Odkaz ke komentáři
Vašíku, potom jsem zase namyslel jednu blbost, až budeš zrekreovaný napíšu o co by mělo jít :smich:

Vojto, poptávku dej spíš do sekce Bazar - koupím díly

už na tu komfortku mám políčeno na aukru, ale jenom dotaz. Když tedy budu předpokládat, že ten zámek co jsem dával je taky v haji a budu chtít koupit novej zámek. Tak podle čeho bych ho měl vybrat aby komunikoval s moji komfortkou? Jako jestli je to jedno nebo prostě k té komfortce 799Q jsou přiřazený typy zámků?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 11 měsíců později...

Ahoj mám problém a nevím co stým vyměnil sem budíky na O1 za polodot a po nakodování vše funguje jak má jen mi nejdou stahovat el okna , el. nastavení zrcátek a nebliká ledka na dveřích při zamknutí nevím co stým je, ani do programu motordiag přes kabel se mi nejde připojit píše to komfortka nenalezena , konfortku mám 1C0959799B P4Komfortgerát HLO 0003 poradte prosím :( při namontování starých budíku vše funguje jak má

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

ad otevřené dveře a autíčko na palubce

Míšek měl na mysli budíky s maxidotem

první OI myslím měi kontroku na dveře, pak je ještě možnost maxidot na 2,5g co měli L&K, ale těch bylo málinko

To je nejaka specialni verze budiku s maxidotem na L&K s 2,5gen komf. nebo kdyz dam jakekoliv jine budiky s maxikem z jiny oktavky na L&K s 2,5 gen tak bude take vse funkcni?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...