cosby Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 není na fantomu 5V? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 teoreticky by tam něco podobného mělo být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Tak jsem to změřil a do anteny jde asi něco kolem 12 V. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 napájení je 12V, ale v koaxu jsem neměřil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 No ja v koaxu právě naměřil 12 V, tak asi chyba ve fantomu nebude. A co zesilovač, dá se zjistit zda je funkční? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Díky Jardovi za akutní pomoc a výměnu podvolantovky poté, co se včera pustil do "opravování" iniciativní mekánik v autorizáku VASem a nemohl vrátit zpátky změny... (je teda fakt, že jsem ho taky nevaroval, aby se tam nevrtal :P ) JARDO, DÍKY MOC! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomik007 Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Tak se taky podelim...V utery jse koupil OII, nasledne se zaregistroval zde, nasledne zjistil problem s xenony, kontaktoval Rolbare, ktery ochotne a operativne muj problem vyresil za cca 30 min + nastavil spousty dalsich veci a ja spokojene odjel!!! Fakt me bavi, kdyz lidi delaji to co umi a to u Rolbare plati na 150%. Diky! Tomik007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apo Odesláno Květen 31, 2013 Sdílet Odesláno Květen 31, 2013 Zdravim, taky se musim podelit ze zkusenostma;) byl jsem 2 mesice v italii pracovne a dodatecne chci podekovat Rolbarovi za extremne vynikajici praci, denni sviceni na mlhovky uzasny, pak vypinani klimatizace jednim tlacitkem take luxus a dalsi upravy a hlavne zjistil na diagnostice problem se sepinanim tempomatu, ihned vse rozebral vycistil smazal chybu a krasne jsem najel 4000 km s tempomatem a ani jednou neprestal reagovat, no proste tento clovek je opravdu genialni!!! A jeste dekuji za aktivovani automatickeho zamykani dveri, jeden ozrala v Milane se mi chtel podivat do auta a nastesti me tvoje uprava zachranila ;). Moc ti dekuji a nekdy pristi tyden skocim na doplneni klimatizace;) kdyztak hod SZ kdy se ti to hodi, moc diky Apo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Preji Jardovi vsechno nej nej nej, hlavne zdravi a at se mu v praci porad tak skvele dari a hromadu spokojenych zakazniku :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Preji Jardovi vsechno nej nej nej, hlavne zdravi a at se mu v praci porad tak skvele dari a hromadu spokojenych zakazniku :pivo: Taky já se připojím k řadě gratulantů :o , Jardo tak všechno jen to nej nej a ať se ti dáří plnit tvé sny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Všechno nejlepší, Jardo!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Všem děkuji za přání :) Jinak narozeniny trávím opět prací :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Taky přeji všechno nej a oslava prací ? .... :D , ten kapitalismus, ten nám dává , takže si to užij po práci, hlavně zdraví a ... sluníčko na střechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Milemu Jardovi, nasemu elektrikarskemu vseumelovi vse nej nej k narozkám. At je prace a jde od ruky. Jo at jezdi Uaz, porsche i cervena ctyrkolka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 (upraveno) Dík Marku, Aro ještě douho jezdit nebude, jak se znám :D s červeňákem se chystám do Brna na "Vzhůru Farinovou zatáčkou" 15.6.v amaterské kategorii pro veřejnost, tak vřele všechny zvu na tuto akci pod záštitou p. Vonky Upraveno Červen 1, 2013 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Tož Jardo taky všecko nej přeji příteli na telefon :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Vse nejlepsi k narozkam Jardo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Taky se přidávám ke gratulacím... Vše nejlepší! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomik315 Odesláno Červen 3, 2013 Sdílet Odesláno Červen 3, 2013 Ještě jednou děkuji Rolbařovi za dnes precizně odvedenou práci, když mu moc nepřekážíte tak je vše opraveno rychlostí blesku :-) Určitě to není moje poslední návštěva.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Apo Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Dekuji Rolbarovi, to fakt nejde jinak nez podekovat, na vse odpovi a poradi a za super ceny!!!! Dnes servis klimatizace a vse provedeno rychle precizne a pozor ZA ME UCASTI!!! Ne jako ostatni servisy, ktery Vas nechteji mit v dilne!!! Jeste jednou DIKY!!!! Snad se brzy opet uvidime;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 4, 2013 Sdílet Odesláno Červen 4, 2013 Rolbař se totiž za svoji práci nemusí stydět narozdíl od autorizáků. :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Já ještě jednou moc děkuji Jardovi za včerejší taxi po Praze a dezinfekci a naplnění klimy a nakódování vystřelovacího klíče + okna na dálku Jardo, jsem velkým dlužníkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 (upraveno) Kuci,jde nejak nakodovat aby auto startovalo az když je zmacknuta spojka ? Pry v nejakch FL to je . Upraveno Červen 9, 2013 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 není to jen o nakódování, je jiný spínač spojky a samo i zapojení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Jardo velke dakujem a klobuk dolu prod tvojou pracou.Radost ta sledovat.Rychlost kvalita a super cena.Este raz dik Zlate ceske rucicky.U teba to plati na 100% :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 není to jen o nakódování, je jiný spínač spojky a samo i zapojení Takze teoreticky by to slo i do predFL. Jiny spojkovy spinac,zapojeni toho spinace (třeba tahat jiné draty nebo jen se prepoji ) a k tomu kodovani ? Zadna jednotak se nemusi menit ? jaky je info odhad ceny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 k čemu ti to bude, taková kokotina ..... teda jednu funkci vím, ale ne tady .... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 ja to nechci a ani nechtel, jen tak se znamym v praci jsem laborovali zda by to slo nebo neslo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Jardo, kde su tie fotky? :D Ked tak, hod mi ich pls do SZ, alebo mailu. Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.