Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Ahoj, píšu s prospou o radu. Předem se omlouvám, jestli otravuju. Dnes jsem dával nový alternátor z Octavie II (Bosch 140A) do Octavie I TDI ASV r.v.2001. Starý byl Bosch 120A. Vše je ok, až na to, že se mi pokaždé po ujetí 8km rozsvítí kontrolka ASR a nezhasne, dokut nevypnu motor a znovu nenastartuji. Před výměnou se mi to nestalo nikdy. Nesetkali jste se s tím někdy? Může to způsobovat právě nový alternátor a dá se to případně nějak řešit? Předem děkuju :-)

Odkaz ke komentáři

Na diag sem zatím nebyl. Na netu jsem se dočetl, pokud svítí pouze ASR, tak je chyba v řízení motoru - chyba regulace předvstřiku. Což by mohlo i být, pač sem v srpnu měnil rozvody a předvstřik už kontrolován/nastavován nebyl. Ale je mi divný, že se to rozsvěcí až po výměně altíku. No zajedu na diagnostiku a pak se uvidí :-)

Odkaz ke komentáři

Ešte raz DÍKY Vašovi za jeho bleskovu pracu pri montazi tempomatu + dvouton. klaksonov + 5,5l nadržky ostriku se snimacem hladiny. Nikdy by som si nemyslel ze uvidim fachmana ako shani po dilne priborovou vidlicku . V prvej chvili ma napadlo ze bude svačina. Ale kdyz vidim u Rolbara na fotke priborovy nuz tak mi je to jasny... :lool:

Odkaz ke komentáři

Jo tu priborovou vidlicku jsem dneska s udivem taky nasel v aute a krome toho i dalsi naradi z Vasovi garage... Nase dvojcata umy udelat a roztahat vsechno... Jinak Vaso moc dik za instalaci Maxiku ... ta posledni varianta byla fakt suprova, ale moc si ji neveril ze jo??? Ale hlavne ze to jede... Jinak moc dik ... a jestli jeste neco najdu v aute u holcicek dodam .. hehehee :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...