coplos Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Pro doplnění maxík nic nepíše... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Hele, a neprasklo Ti jen jedno vlákno z té dvouvláknovky, co svítí jen při brždění, takže se zdánlivě zdá, že vše svítí jak má? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Ja ve své O2 žádnou dvovláknovku nemám, brzdy/koncové světlo mám 21W akorát je asi různě napájená. Vy máte dvouvlákna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 (upraveno) V lifte sú v brzdách a hmlovkách 2-vlákna.. ale keď mi prasklo brzdové vlákno tak to vypísalo na maxíku a nesvietila ani parkovačka, teda vyplo celú žiarovku.. Upraveno Únor 13, 2011 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Já mám přdface MR2007 a mám dvouvlákna světla/brzdovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 jj v OII jsou 2 vlákna, 21w/4w a jsou tam 2 ks na každé straně, nesouměrná patice, pozor na to při nákupu. nedávno jsem koupil špatnou žárovku 21w/5w a tu tam nedostanete. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Jdu se na to mrknout. Synek bude brzdit, já pozorovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Mám také MR2007 ale COMBI a to je ten rozdíl, tam dvouvlákna nejsou, teď jsem to četl v manuálu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Kitrab: také jsem koupil špatně, ale dá se to tam dostat, ale je to porod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 A zkoušel jsi mlhovky ? Ale maxik by to měl vypsat. Samozřejmě musíš mít napřed zaplé pásy (aby to nepsalo, že se máš připoutat) a pak zapnout zapnout zapalování .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Jak píše Alessi - pri zapnutí Ti to maxik na chvilku vypíše která to je. Že je prasklá žárovka obecně hlásí i o těch několika malých co dělají to škodovácké cé v zadních lampách, ale to to neumí specifikovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Tak už jsem to zjistil-nejde motorek najlápění LP světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Mám také MR2007 ale COMBI a to je ten rozdíl, tam dvouvlákna nejsou, teď jsem to četl v manuálu. doplním já psal o hatchbacku. u COMBI je to jiné. v práci máme kombi a porovnával jsme to . nevím přoč výrobce použil jiný systém osvětlení a z toho plynoucí jiné žárovky. Tak už jsem to zjistil-nejde motorek najlápění LP světla. tak to je další poznatek, že motorek naklápění světel je napojen na kontrolku žárovek. kolik stojí nový ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 300,-Kč http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_...iginal-503ps034 Je stejný pro OI a OII . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 300,-Kč http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_...iginal-503ps034 Je stejný pro OI a OII . uff tak to jde to mě potěšilo pro případ, že bych jej potřeboval jinak mě na OII odešel levý blinkr v zrcátku (jsou tam LEDky) a kontrolka "žárovek" se nerozsvítila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Tak nakonec závada pokračuje-objeví se vždy po přepnutí na dálková-jak přepnu na dálku, tak se rozsvítí kontrolka na budíku. Na vagu to vypíše "Clona potkávacího světla V 294" (vlevo i vpravo). Takže chyba bude někde v kódování. Pro úplnost - mám OII 07 a místo halogenů implantované xeny na kolečko. Xeny jsou nakódované, normálně vše funguje, problém nastane jak přepnu dálkové-pak to vypíše závadu a rozsvítí kontrolku. Přidám výpis z VAG. Poradí někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 zkus napsat Vasovy ted je sice v Krkonosich ale i tak ho mas asi nejbliz z klubovejch servisu treba poradi, na forum denne a ted kdyz ma dovolenou tak obcas. A ty zarovky v dalkach zhasnou nebo sviti dal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Všechno svítí jak má, jen ta kontrolka mi svítí do očí... pokud jsou to origo, tak to nejsou bixenony, takze to musi byt nakodovane bez shutter ano clonitka maji jen bixen, ale ty se na OII nedelali, proto musis nakodovat bez shutter ...tak prý je to nakódované s clonítky (shutter)????....blbě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 bixenony me napadli ale ze by to nekdo nakodoval na bixeny to mi nedoslo. Zkus p2p mel by znat spavne kodovani na xeny na kolecko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Napsal jsem mu SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Koukam ze to je suptvag dle meho nazoru to v sv nejde korektne nakodovat. skus vag com.. posli mi vypis z jednotky a podivam se na to v dlouhem kodovani... jinak je to Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 To mi kódoval kamarád, já vag nemám ani s tím neumím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 I když je to špatně nakódované, tak i přes tu chybu kterou ti to vypisuje by ti neměla kvůli tomu svítit ta kontrolka na vlákna žárovek. Já když si ty xenony na svém autě nakóduji špatně, tak mě to jen vypisuje chybu (s shutter), ale kontrolka vláken se mi nerozsvítí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 To Coplos... jestli budes v Brne neni problem na to kouknout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 To Coplos... jestli budes v Brne neni problem na to kouknout... Zítra jsem do 15.00 hod. SZ I když je to špatně nakódované, tak i přes tu chybu kterou ti to vypisuje by ti neměla kvůli tomu svítit ta kontrolka na vlákna žárovek.Já když si ty xenony na svém autě nakóduji špatně, tak mě to jen vypisuje chybu (s shutter), ale kontrolka vláken se mi nerozsvítí. Tak to je zajímavé, mě to svítí... Jo, ještě dodám, kamarád mi to vždy odmáznul (chybu na vagu) a jakmile jsem přepnul dálkové, tak se to okamžitě rozsvítilo a vypsalo znovu tu chybu-viz. příloha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 JJ to je jasný mazat tu chybu nemá cenu, neboť se tam pochopitelně po přepnutí na dálkové zapíše znovu. Je třeba to jen správně nakódovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 JJ to je jasný mazat tu chybu nemá cenu, neboť se tam pochopitelně po přepnutí na dálkové zapíše znovu.Je třeba to jen správně nakódovat. Jj, dík, zkusím uhnat p2p, aby se mi na to juknul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 17, 2011 Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 (upraveno) ... když se ti ho nepodaří odchytnout, tak se cestou dom můžeš stavit ke mě :) stejně pojedeš kolem ... (měl bych být po 15h. doma) Upraveno Únor 17, 2011 uživatelem Alessi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2011 Dík za nabídku, ale jse už domluven s p2p. Ale kdyby to neklaplo, tak se ozvu. Pošli mi tlf. SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Únor 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 Dneska bleskově a profesionálně opraveno "p2p" :D ;) :D :D :D . Ještě jednou díkec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.