Přejít na obsah

Svítí kontrolka žárovek a vše svítí jak má

coplos

Doporučené příspěvky

Mám také MR2007 ale COMBI a to je ten rozdíl, tam dvouvlákna nejsou, teď jsem to četl v manuálu.

doplním já psal o hatchbacku. u COMBI je to jiné. v práci máme kombi a porovnával jsme to :pivo:. nevím přoč výrobce použil jiný systém osvětlení a z toho plynoucí jiné žárovky.

Tak už jsem to zjistil-nejde motorek najlápění LP světla.

tak to je další poznatek, že motorek naklápění světel je napojen na kontrolku žárovek.

kolik stojí nový ?

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec závada pokračuje-objeví se vždy po přepnutí na dálková-jak přepnu na dálku, tak se rozsvítí kontrolka na budíku. Na vagu to vypíše "Clona potkávacího světla V 294" (vlevo i vpravo).

Takže chyba bude někde v kódování.

Pro úplnost - mám OII 07 a místo halogenů implantované xeny na kolečko. Xeny jsou nakódované, normálně vše funguje, problém nastane jak přepnu dálkové-pak to vypíše závadu a rozsvítí kontrolku.

Přidám výpis z VAG. Poradí někdo?

post-946-1297936363_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Všechno svítí jak má, jen ta kontrolka mi svítí do očí...

pokud jsou to origo, tak to nejsou bixenony, takze to musi byt nakodovane bez shutter

ano clonitka maji jen bixen, ale ty se na OII nedelali, proto musis nakodovat bez shutter

...tak prý je to nakódované s clonítky (shutter)????....blbě

Odkaz ke komentáři

Koukam ze to je suptvag dle meho nazoru to v sv nejde korektne nakodovat. skus vag com.. posli mi vypis z jednotky a podivam se na to v dlouhem kodovani...

jinak je to

Kódování: 09- Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 0 zaškrtnout bit 3

Odkaz ke komentáři

I když je to špatně nakódované, tak i přes tu chybu kterou ti to vypisuje by ti neměla kvůli tomu svítit ta kontrolka na vlákna žárovek.

Já když si ty xenony na svém autě nakóduji špatně, tak mě to jen vypisuje chybu (s shutter), ale kontrolka vláken se mi nerozsvítí.

Odkaz ke komentáři
To Coplos... jestli budes v Brne neni problem na to kouknout...

Zítra jsem do 15.00 hod. SZ

I když je to špatně nakódované, tak i přes tu chybu kterou ti to vypisuje by ti neměla kvůli tomu svítit ta kontrolka na vlákna žárovek.

Já když si ty xenony na svém autě nakóduji špatně, tak mě to jen vypisuje chybu (s shutter), ale kontrolka vláken se mi nerozsvítí.

Tak to je zajímavé, mě to svítí...

Jo, ještě dodám, kamarád mi to vždy odmáznul (chybu na vagu) a jakmile jsem přepnul dálkové, tak se to okamžitě rozsvítilo a vypsalo znovu tu chybu-viz. příloha.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...