vittorio Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 ja mam ozkousenych 530kg ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Jak se Ti Olaf a Palo vešli do kufru zároveň ;)? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 :D ty si ale zly ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 no uvidime jestli to vydrzi tvoje zada, Petr by mohl povidat, ale jak chces rekl sis o to sam .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Hádanka - čo to je v prílohe :) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Je to moc pekny, upraveny BMW5? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Nie, nie je to fotomontáž (zmazal som jedine logo automobilky), je to reálne auto, ktoré bude čoskoro v predaji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 ten mezimodel Fabia / Octavia ? edit: koukam ze se pohybujeme v tematu O III kurec doufam ze to neni o III 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Vypadá to jak Kia nebo jinej šit z východu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Našťastie to nie je OIII, ale sakra sa to podobá na nejakú Škodu. Je to Made In China a volá sa to Brilliance FSV, na obrázku po facelifte pre rok 2012 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 čínska kópia škodofky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 no spis bych to videl na to bawo a neco malo k tomu, skodovku v tom nevidim moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 jj, je to Brilliance, ale fakt to vypadá jako čínská kopie OIII, čínané jsou už tak rychlí v kopírování, že předstihli i originál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Podle mě vypadá móóóc dobře. Prý se bude dělat i třídvéřová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Našťastie to nie je OIII, ale sakra sa to podobá na nejakú Škodu. Je to Made In China a volá sa to Brilliance FSV, na obrázku po facelifte pre rok 2012 :(vidím tam to BMW5 + opela insignii + nějakou tu kii ... takovej slepenec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 No ja jsem zvedav jak to dopadne,ta co je na fotkach zamaskovana tak nejde s tech fotek vubedc poznat realne auto ,jak bude vypadat aspon podle me,no nechame se prekvapit,snad bude skvela :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 vidím tam to BMW5 + opela insignii + nějakou tu kii ... takovej slepenec :( Šak vedia čo zákazník chce! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 (upraveno) toto mi poslal dvorní dodavatel škodovek , se slovy Tak konečně se někde vylouply fotky novinek ŠKODA, které byly prezentovány na konferenci v 02 aréně: v pořadí: Skoda Youngster, Skoda Popular, a 3x OIII Upraveno Červen 23, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Já v tom vidím jasnej photoshopovej remake stávajících oficiálních fotek, který vydala škodovka a na kterých jsou současný modely, kdbych se chvíli snažil tak bych nejspíš našel i ty konkrétní fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 tak je jasn ze jsou to koncepty novinaru a grafiku navazujici na koncept ze zenevy a k tomu pridanych par info od dealeru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 U OIII směs aktuálního designu VW s tradičními škodováckými prvky a pak trochu typicky low endových prvků u popularu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Musím se smát... zase jeden hodnotnej článek to, že má vybraný dodavatele na všechny komponenty ještě neznamená, že je auto hotový.. kdo zas tohle vymyslel.. další perlička - nynější Octavia Tour vychází z modelu A5 před faceliftem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 jj taky jsem se smál a to že je hotová, tak jasně prototyp už tak půl roku si myslím, protože z tajných zdrojů jsem zaslechl už před půl rokem že tvar lisu na bočnici je hotovej, ale právě se hledali dodavatelé dilů. Tak teď už je to nejspíš komplet a co nevidět si myslím budou nějaký spy fotos z testování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Matyasz Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Musím se smát... zase jeden hodnotnej článek :D to, že má vybraný dodavatele na všechny komponenty ještě neznamená, že je auto hotový.. kdo zas tohle vymyslel.. další perlička - nynější Octavia Tour vychází z modelu A5 před faceliftem ;) No moc se nesměj sice nedělám na OIII ale než sem odcházel z Automotive Lighting do MB tak sem dělal nějakej předvývoj světel na OIII a co mám poslední info z AL tak už maji první prototyp lampy za sebou... vzhled OIII se dost blíží tomu co tu je... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 další perlička - nynější Octavia Tour vychází z modelu A5 před faceliftem ;) Škoda Octavia Mk2 (1Z) Also called Škoda Octavia II, Škoda Octavia5, Škoda Octavia A5, Škoda Laura, Škoda Octavia Tour (pre-facelift version, from 2010) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest senky Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 No moc se nesměj sice nedělám na OIII ale než sem odcházel z Automotive Lighting do MB tak sem dělal nějakej předvývoj světel na OIII a co mám poslední info z AL tak už maji první prototyp lampy za sebou... vzhled OIII se dost blíží tomu co tu je... tys ho asi spatne pochopil on se smeje tomu komercnimu clanku na novinkach, co tam pisou za nazory, ne tem fotkam co josu tu jako posledni vlozeny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 14, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2011 jsem zvědavej s čim nakonec vyjedou, sice jsou zadaný výrobci na jendotlivé komponenty, ale zatím jen na první prototypy, takže kdo ví, co z toho vzejde po otestování a korekcích. Za rok už bude jasno a určo se někde začne objevovat zamaskovaná, to budou zase zně :P Jsem spíš zvědavej na FL SII kterej by měl vyjet příští rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Dodavatelé dílů jsou asi pořád více méně stejní, nebo je na veškeré díly taková konkurence, že si škodovka může vybírat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.