Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

... umístění toho radaru v předním nárazníku je teda dost tragický :( stačí ťůkanec a ......

stejný systém jako u G7 ;) a pokud se to podaří, tak se tento senzor v příštím roce nahradí jiným, který sice taky bude vpředu uprostřed, ale nebude jako pěst na oko a uchycení bude trošku jiný (tak to bude alespoň u golfa 7, co vím ;) )

Odkaz ke komentáři

No pokud neudělaj pořádnej facelift SII tak si myslim,že protí OIII nemá šanci

trochu jablko a hruška nemyslíš? ;)

.... no hlavně OIII je první octa co nemá v před fl verzi černý spodky nárazníků, tak jsem zvědav co teď budou faceliftovat :lol:

to právě udělali obráceně, aby zmátli, facelift bude mít černý spodky :D

Odkaz ke komentáři

Zdroj Autoweb:

Co se výbavy týče, hodně se mluví o bezpečnostních asistentech, které známe už třeba z Volkswagenu Golf. Celý koncern teď tyhle "hračky" přesouvá do nižších tříd, takže tu můžete mít přednárazový systém, který nejen varuje, ale i sám zabrzdí. Dále je tu asistent pro udržení v jízdním pruhu, hlídání slepého úhlu v zrcátkách či adaptivní tempomat. Přibyl i systém monitorování únavy řidiče, rovněž plně automatický parkovací asistent a také systém rozpoznání dopravních značek.

Odkaz ke komentáři

Tak hezké auto to je.. Ale, že bych si z ní sedl na zadek, to zase ne. Ale co se mi nelíbí, je tvar předních světel. Tedy ty vnitřní spodní rohy. Mezi spodkem masky a světlem je podle mě moc nevyužité plochy jako u SII. Protáhl bych to světlo ještě více do středu a dolů a ne že se ve dvou třetinách začne zvedat ke kapotě.. Snad jsem to vysvětlil dobře..

Odkaz ke komentáři

Tak hezké auto to je.. Ale, že bych si z ní sedl na zadek, to zase ne. Ale co se mi nelíbí, je tvar předních světel. Tedy ty vnitřní spodní rohy. Mezi spodkem masky a světlem je podle mě moc nevyužité plochy jako u SII. Protáhl bych to světlo ještě více do středu a dolů a ne že se ve dvou třetinách začne zvedat ke kapotě.. Snad jsem to vysvětlil dobře..

Hmm, ted kdyz na to koukam, to je fakt, copak je k tomu vedlo :)

Odkaz ke komentáři

nevim proč, ale dosti mi to připomína AUDI, zadní světla jsou podobná A4 Avant (01-08), výplně dveří uspořádáním ovládacích prvků taktéž, ovládání tempomatu, tvar přední kapoty nad světly a maskou.

celkem se mi to líbí :palec:

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

Tak celkově to bude asi dobré, konečný obrázek si udělám, až to uvidím live,

taky mi trochu vadí ten prolis na zadku, ale jak píšu, musím to vidět live, na G7 jsem se taky na fotkách díval rozpačitě a ve skutečnosti bomba ....

Další na co jsem zvědavý je ta mohutná stavba zadku při pohledu z boku, proti krátkému předku, u kombíka to bude asi hezčí ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...