Dix Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 http://www.skoda-auto-dryml.cz/modely-aut/octavia-iii.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 15, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2012 Reportáž z Autosalonu se mi líbila a velmi mě potěšilo, že si vzpoměli i na OI jj tiez ma to potesilo ! Pochybujem, ze este nejaky model skodovky bude mat taky vyznam a tak zaujimavy pribeh ako mala OI. OI 4EVER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Nějaká specifikace a parametry Sound systému Canton ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 15.12. Mladá Boleslav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Nějaká specifikace a parametry Sound systému Canton ? digitalny soundprocessor, stredobasy, vysky, centralny a subwoofer = 550 W hudobny, cca 340 W sinusovy vykon... No a malo by to byt plug & play, keby bolo treba rezervne koleso. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Ty kola vypadaji malinke a klasicky jsou zase utopene a mezi podbehem a gumou mezera jak neco . Hlavne ze pri prezentaci si davaji zalezet, aby auto nebylo moc vysoke, proc to tak neudelaji proboha i pro seriove kusy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 myslia aj na tunerov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Šak si kup 19" viď :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Nemluvim o tom kvuli sobe . Podle me kola, co mely ty O3 na prezentaci, byly bud specialni kusy s jinym ET, nez bude seriove nebo tam byly podlozky. Kola byla temer zarovnana s blatniky totiz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Budu asi první komu se nová Octávia nelíbí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Za mě musím říct že pěkné auto a je dobře že sériové kola jsou tak utopené aspoň se dají dat větší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 I mně se moc líbí. Další povedený kousek do rodiny Škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Budu asi první komu se nová Octávia nelíbí? áno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 utopená kola mají výhody.Odlétující kamínky neobíjí lak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Za mě musím říct že pěkné auto a je dobře že sériové kola jsou tak utopené aspoň se dají dat větší Tak kdyby snad byla vetsi kola z vyroby, s ETckem ktere vypada dobre, tak by asi pak nemel duvod nikdo davat kola, ktera vice polezou (s mensim ET)ne? Respektive by sis dal jen kola v designu dle sveho vkusu a sedelo by to aji dle TP. To Cosby: To sice ano, ale vypada to hnusne az degradativne. U VW treba takove veci moc nepozoruju, ze by auto vyjizdelo na utopenych kolech, urcite ne takova trida aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Šak si kup 19" viď :-) 19" budu siroke 7,5" a ET 51, cize zas az tak to von nepolezie... U VW treba takove veci moc nepozoruju, ze by auto vyjizdelo na utopenych kolech, urcite ne takova trida aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Myslel jsem spise prirovnani k limuzine, jako je treba passat b6/b7, rozmerove se mu oktavka docela priblizi. Tady je to treba zhruba tak, jako o3 na predstaveni. Timto bych to uzavrel, byl to jen muj nazor, zbytecne to tu budem zasirat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Spíš mě udivuje výfuk.Proč ho neudělali jako to má Golf,Passat rovně??U octavky je zase schovanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Skryte koncovky su teraz v mode - zdoraznuje to ekologickost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 K te vybave... V zakladu bez klimy, tonovanejch skel, dalky, loketky, mlhovek a na 15"? To ma byt to "zvyseni" tridy po prichodu Rapida? A pro elektricky okna vzadu, tempomat, parkovak nebo climatronic v zakladu musi byt Elegance? Ach jo :( Zadni LED svetla v Eleganci v zakladu, mnam :) Takze se bude zase dodelavat, co nova elektronika dovoli :) Jsem zvedavej na ceniky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 pokial viem, tak zadne LED su aj pre elegance za priplatok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Nejlépe vybavená Elegance pak oproti Ambition ještě navíc plně automatickou klimatizaci Climatronic, kola z lehké slitiny, palubní počítač MaxiDot, tempomat, zadní parkovací senzory, el. ovládaná okna i vzadu, vyhřívaná přední sedadla, kožený volant, ruční brzdu a madlo ruční brzdy, celkem 8 reproduktorů, bezklíčkové odemykání, zamykání a startování KESSY, difusní osvětlení interiéru, zadní světla s LED diodami, vkládané tkané koberečky a ještě více. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 pokial viem, tak zadne LED su aj pre elegance za priplatok Pro různé trhy se to může lišit. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 woe tak tie svihadla si uz mohli odpustit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Ono se to kazdym MR stejne asi bude stehovat niz, takze to bude ok, ale ted v zakladu bez dalky a klimatizace :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Tohle jsem nasel na Fejsbuku... Tady na tom obrazku to RSko nevypada tak spatne... EDIT: Az ted jsem si ale vsimnul, ze tam chybi zadni dvere... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Pro různé trhy se to může lišit. ;) Presne tak, podľa predbežného predajného programu pre SR Elegance nebude mať sériovo ani Kessy, ani zadné LED svetlá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 Ten "stance" vystavnych Octavii mi neda pokoj... Mali alebo nemali podlozky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 16, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 myslím, že tam byly, oni to dělali aby to lahodilo oku, jak říkali v reportáži, tak dodatečně dotankovávali nadrže aby byla i výška auta OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2012 a nielen to - zapaskovane zadne pruziny - ako na G7 GTI v Parizi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.