wrccko Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Myslim si, ze na trhu to bude iba sedy priemer (za to dobry marketing ako pri rapide). Nic vynimocne, ocakaval som viac vyrazny design a ta kamera na predu to zaklincovala. Klasický konzervatívny design, ktorý je aj po niekoľkých rokoch príťažlivý a neurazí. Keď to porovnám s Mercedesom ten po pár rokoch nevyzerá veľmi reprezentatívne (podľa mňa) - starne. Myslím, že trafili do čierneho poslednými 2 modelmi predstavenými za sebou. Rapid - auto pre chalupára, v sobotu do obchodu, kostola na dedine pre tých čo doteraz mali OI, OII Tour, frajeri na dedine. Octavia 3 - reprezentatívnejšie auto, pre tých čo chcú mať slušné auto (nemyslím tým v štýle tak si potom kúpim BMW a pod.) v klasických podmienkach strednej vrstvy a nepotrebujú ukazovať že majú peniaze (poznáme československú závisť už aj pri OI/OII nie to pri Audi). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Nevypada to uplne jako USB, zda se mi to moc siroke... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Zase bude potřeba nějaká redukce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Za 700 s logem Skoda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Nebo za 50Kc z cinskyho ebay... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Tady na te fotce je treba jack (AUX) a USB,ale na tom obrazku USB urco neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 A mne by se libila OIII RS 4x4 DSG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 A mne by se libila OIII RS 4x4 DSG Tak na to můžeš zapomenut . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Leda si to prestavet z Golfa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 me se to teda celkove libi a nemam s tim nejakych vyraznych problemu. Po dlouhe dobe, co se me auto od Skody libi hned od zacatku .-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 No když to tak zkoumám na těch fotkách, tak občas něco najdu, třeba nechápu, proč už konečně nedají plynovou vzpěru na otvírání kapoty??? V tomhle směru je to pořád zpátky do minulosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 protože OIII bude tak spolehlivá že se přední kapota nebude téměř vůbec otevírat ;) ...oproti vozům vybaveným plynovou vzpěrou které jsou poruchové v takové míře že se plynová vzpěra na těch vozech vyplatí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 I já jsem spokojenej, ať už se v dřívější době jednalo o předek dvojkový fabie, roomster, zadní část yetiho či superba II, vždycky se mi něco víceméně nelíbilo a musel jsem si na to zvykat. Nová Octule je ale jiná a není na ní vec, která by mi vadila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 4x4 combi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Tady je to USB z lepšího úhlu.Redukce nebude potřeba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Budú dve možnosti napájania: 1. USB + AUX - ( to by malo byť štandardne od výbavy ACTIVE) 2. MITSUMI (Apple connectivity) - obrázok MEDIA IN ( príplatková výbava pre AMBITION, ELEGANCE, ale len s rádiom BOLERO, navi AMUNDSEN, COLUMBUS) Predpokladám, niečo podobné ako doterajšie MDI, ale asi viac vylepšené mierené pre Apple 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Lepší je varianta 1.Jak velký USB flash disk to zvládne a jaká je to verze USB-2.0 nebo 3.0 ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 na přehrávání MP3 nepotřebuješ USB3 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 To ne no,ale mě to zajímá,co tam dali. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 To až tak detailné info ešte neviem. Ale páni, všimli ste si jednu podstanú zmenu ? 1. Nezávislé vykurovanie pôjde objednať spolu s 2.vyhrievaným predným sklom Konečne, doteraz u O2 samozrejme len nezávislé a v SUP a Yeti budˇ 1. alebo 2. A to mi chýba, lebo nie vždy sa dá využiť nezáv. vykurovanie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Tak predsa USB? Tak super no. Golf VII ho nema? Ci ano? Som z toho auta cim dalej tym viac nadseny ! Zatial to nevyzera na nejake drasticke skrtenie technickych vychytavok od VW (ako sa to hovorilo po porazke passatu od superba), ci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 To až tak detailné info ešte neviem. Ale páni, všimli ste si jednu podstanú zmenu ? 1. Nezávislé vykurovanie pôjde objednať spolu s 2.vyhrievaným predným sklom Konečne, doteraz u O2 samozrejme len nezávislé a v SUP a Yeti budˇ 1. alebo 2. A to mi chýba, lebo nie vždy sa dá využiť nezáv. vykurovanie. tak to je hezké, že škodovka přišla na to, že existuje i vyhřívané přední sklo , jinak si myslím, že tato kombinace celkem zbytečná, stačí nezávislé topení, sklo namrzá, když stojíš venku a tam jde bufík zapnout, osobně mi tedy stačí topení, sklo pak akorát zdražuje jeho pojistku, protože není zrovna levné na výměnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistacik Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 4x4 combi? Pozerám, že línia zadných dverí nesedí na líniu zadného skla rovnako ako u tých fotiek z ameriky. Na tej fotke odzadu to strašne bije do očí. Hm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 a mame tu video z Chile :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 To vypada na budouci reklamu coz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Nový tvar klíče: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 13, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Pri keyless je rovnaký kľúč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2012 Nechapem preco ma niekto potrebu vyrabat videa z fotiek...na to staci PowerPoint :) BTW: O3 RS? Zadok vyzera realne - difuzor a koncovky, dokonca aj kridlo sme uz videli na tej cervenej... Ale ten predny naraznik sa mi nezda - naco by potrebovala LED SPDS dole, ked uz ma v hlavnych svetlach? A co hmlovky? A disky mi tiez vobec nesedia, su rovnake ako na beznej O3 :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.