krozo Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 To vážne nemajú toľko laku na sklade aby nastriekali aj spätné zrkadlá a kľučky zrcátka v černé na jinobarevným autě jsou "sporty" :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Presne tak, za par let to bude priplatkova verze ... viz Junior a nasledne Scout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 To vážne nemajú toľko laku na sklade aby nastriekali aj spätné zrkadlá a kľučky jestli mají zrcátka, lišty v laku Někomu se celobarevný auto nelíbí, někdo si řekne že to tak má každej jouzek atd. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 k tomu RSu... info se dnes objevilo i na německém autobildu http://www.autobild.de/artikel/skoda-octavia-rs-erlkoenig-3753041.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Ve Světě motorů maj vyfocenou social verzi-plecháče s poklicema,halogeny,černé kliky a zrcátka. Ještě pohled zezadu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Nejak jej chyba "Skoda" a "Octavia" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Asi nějakej tuning,přece fůra lidí si ty nápisy sundavá. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Bez označenia motorizácie (0NA) bude v cenníku, ale na tom obrázku motoriazácia označená je, chýba tam označenie typu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Nejak jej chyba "Skoda" a "Octavia" to označenie Škoda mi príde trápne, ktorá automobilka tam dáva ešte svoj názov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Myslis, ze nejakym Indom alebo Cinanom hovori nieco okridleny sip? A robia to aj ine, slavnejsie automobilky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 :lool: To neřešte,beztak je to nějaký předprodukční kousek. No a jelikož jsme v čechách,tak bych se nedivil,že jim to někdo sloupnul. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 No ono to nema ani vejfuk, se mi zda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 to je (eko) image B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 jj,čmoudit to bude pod auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Trosku OT... Octavia II Greenline mela taky vyfuk schovanej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Když se na ni podíváš na webu škodovky,tak ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 to označenie Škoda mi príde trápne, ktorá automobilka tam dáva ešte svoj názov Sorry, ale mně zas poslední dobou přijdou tvoje příspěvky trapné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 18, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2012 Myslis, ze nejakym Indom alebo Cinanom hovori nieco okridleny sip? VW a Audi to tiež nedáva, aj tak všetci tu na fóre dávate dolu už aj ten nápis octavia. Sorry, ale mně zas poslední dobou přijdou tvoje příspěvky trapné. Tak ich nečítaj :) mne sa tiež nepáči že obhajuješ striebornú, hovoríš o Škodovke akoby to bola nejaká super automobilka a nič ti k tomu nepíšem - každý má svoj názor a nie som jediný ktorý ho zastáva preto sme na DISKUSNOM fóre, treba priznať kritiku aj na to že nerobia všetky veci dobre a nemusia ísť so stádom. V reále som nemal s tebou nejaký problém tak neviem čo ti vadí :) možno že som Slovák ale to som si zvykol. Ešte aj tu sa rozčuľovať tak ťa o chvíľu neminie infarkt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Audi a VW to nedává, protože je všichni znají. Škoda to dřív nedělala, protože nemusela. Název Škoda byl na znaku. Teď je znak nový tak to musejí dát zvlášť. Pochybuji, že by někde v cizině poznali název automobilky podle znaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Macaak Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Lehčí defekt s pravým světlem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 hmm, to vyzera na zelenu Arctic..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Tak ich nečítaj :) mne sa tiež nepáči že obhajuješ striebornú, hovoríš o Škodovke akoby to bola nejaká super automobilka a nič ti k tomu nepíšem - každý má svoj názor a nie som jediný ktorý ho zastáva preto sme na DISKUSNOM fóre, treba priznať kritiku aj na to že nerobia všetky veci dobre a nemusia ísť so stádom. V reále som nemal s tebou nejaký problém tak neviem čo ti vadí :) možno že som Slovák ale to som si zvykol. Ešte aj tu sa rozčuľovať tak ťa o chvíľu neminie infarkt :) Ne, opravdu se nerozčiluju, taky jsem s Tebou osobně neměl problém a proti Slovákům nic nemám, pokud se chovají normálně a neohrnují mezi sebou nad Čechama nos, když už tu přijeli studovat nebo pracovat. Nevím, kde píšu, že automobilka Škoda je super, ale ano, fandím jí, prodejní čísla hovoří za vše a podle mě Octavia III nemohla být lepší, ale také mi vadí některé věci, psal jsem, že FII, SII lim., OII FL se mi designově nezdají vyvážené, vadí mi především přístup servisu k zákazníkům, takže dokážu přijmout kritiku, ale musí být opodstatněná a ne jen výkřiky, že je něco trapné, hnusné apod. Cjoctavian tu například přinesl mnoho věcných informací a názory mají hlavu a patu. Ty napíšeš jen, že LED za příplatek je trapas od Škodovky, ale nenapíšeš proč. Podívej se na Audi, VW, Opel atd. Všichni to tak mají a přijde mi to jako dobrý marketingový tah, mnoho lidí si za ně připlatí třeba hlavně kvůli vzhledu a pak si někteří dokupují laciné, nekvalitní tuningové lampy z Číny, dříve jsi za nemalý příplatek dostal pouze xenony, dnes krásné "designovky". Nadáváš na nelakované díly karoserie, mně se to taky nelíbí, ale mnoha lidem to nevadí, komu ano, může si připlatit, ve firmách je jim to jedno a při tom počtu vyrobených aut ušetří automobilka mnoho nákladů. Další trapnost je podle Tebe označení "Škoda", už Ti na to někdo odpověděl, má to Porsche, Lamborghini, Volvo a další značky, název taky zmizel přímo z loga. Píšeš, že stříbrná je hnusná, proč ji dávají na premiéru. Ve stříbrný byla Octavka představovaná vždycky, někomu se líbí, někomu ne, ale faktem je, že se dobře fotí, jsou na ní vidět tvary karoserie, což o černé neplatí. Právě, že jsme na fóru a ne na chatu, proto by měly mít příspěvky alespoň nějakou vypovídající hodnotu, když si je někdo s časovou prodlevou čte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SuNryoIYLYI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Podle této fotky,když je Lane Assist,tak nejde vyhřívané čelní sklo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor460 Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Myslíte si někdo, že udělají z Octávky takový bestseler jako Golf a bude milion generací??? Nedávno sem nad tím tak trochu přemýšlel a myslím si, že by to byla tak trochu škoda... Popravdě se mi Golf jako auto nelíbí jen starý krásný Golf I a II, ale tehdy už to měli asi utnout. Co si myslíte vy?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Myslim ze golf je porad mooooc krasne auto! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 taky myslím , komu se nelíbí kufr a zadní převis u Octávky, koupí Golfa, navíc za lepší peníze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 Co si myslíte vy?? Já radši nemyslím ale u O III bych skončil protože Doba ledová IV se už synkovy taky nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Prosinec 19, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2012 O III vyzera uzasne klobuk dole ale ako pise sulda aby to neprehnali do buducna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.