DavidSK Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 RS. Motory budou 2.0 TSI 162 KW a 2.0 TDI 135 KW. SCOUT identicky "konečne" s RS ale len 2.0 TDI 4x4 135 kW (iba s AP) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 V sobotu ráno ji budou předvádět v autosalonu na primě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 brzdič B) Dobry ulovok. Malo to vzadu to diskutabilne kridlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 ... ano mělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
molvy Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 O1 i O2 měla teda líbivější. Uvidíme, jak to bude vypadat v reálu. Každopádně ty laufy vypadaj dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 souhlas, ty laufy jsou super!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 výfuky super, ale to křídlo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 radsej by som prijal bez kridla ako s tymto...zjavne podobny styl ako ma Rapid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 A stále tie utopené kolesá.. Neptuny už vyzerali v pohode, dúfam že toto majú len nejaké staré zimné disky.. ten pohľad zozadu okrem tých výfukov nie je nič moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 To isté som chcel napísať, oveľa lepšie by vyzerali zadné dvere s mierne zdvihnutou zadnou časťou /nie dolepeným lízatkom/ , ale niečo ako kizashi, ale decentnejšie. ja by som prijal nieco v style RS6 alebo RS4 A stále tie utopené kolesá.. Neptuny už vyzerali v pohode, dúfam že toto majú len nejaké staré zimné disky.. ten pohľad zozadu okrem tých výfukov nie je nič moc.. Tiez som si to vsimol, je to tam utopene ako moje zimaky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 ať tam dají to, co se automaticky vysune nad 120 km/h, co mají audiny a je to.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 radsej by som prijal bez kridla ako s tymto...zjavne podobny styl ako ma Rapid :) to mi príde ako krídlo čo malo Evo IX vo veľmi malom počte - videl som len 1ks, ktorý mal Pech článok: http://www.autoweb.cz/recenze-testy-aut/mitsubishi-lancer-evo-ix-posledni-z-rodu-lanceru/4459/# 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 já to nefotil to kamarád ... ano mělo NO ako som už písal, keby som ju kupoval tak to nové dám preč a namontujem tam to staré. Lebo toto je ako päsť na oko. Fuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 jj ostre hrany po celem aute a kulaty kridlo...chjo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 kontrast musí byť.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Pekne pekne, ale utopeny kola (zase) a to kridlo je fakt brutal, se k tomu nehodi, ale treba to jeste zmeni... Laufy parada! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Křídlo se bohužel nezmění. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 OIII katalog: OIII_katalog.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Pro mě je přístrojovka OK,ale hrubě se mi u OIII nelíbí madla na dveřích - alespoň na fotce. Možná v reálu to nebude takové "humpolácké". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 18, 2013 Sdílet Odesláno Leden 18, 2013 Tak tá zelená maskovaná RS je fakt "nenápadná"! Krídlo je fuj, takisto tie oválnolichobežníkové výfuky sa mi vrcholne nepáčia. Môže to zachrániť už len predok. Tam vyzerajú zaujímavo tie nálepky predných hmloviek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Nemôžem si pomôcť, ale ako pozerám ten katalóg, pripadá mi ta nová prístrojovka, v porovnaní s OII, ako chudobný príbuzný. keby len pristrojovka .... ale aj tie OIII celoplastove vyplne dveri su fuj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Tak v autosalonu na Prime velka chvala :palec: , bohuzel sponzorem poradu byla Skoda Octavia to jim zase zli jazykove omlati o hubu. Jinak koukal jsem ze se zase vratili k odnimatelnemu zadnimu platu jako v OI, tentokrat s malym vylepsenim v tom, ze se da pekne zastrcit za zadni sedacky :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Ono se dalo pekne strcit za zadni sedacky uz v O1.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 No ta reportáž v tom Autosalonu byla opravdu hrozná. Jak kdyby to byl propagační spot škodovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Moderátor říkal jednu věc.Asice že i po pěti letech to bude pořád dizajnově pěkné auto.Říkám ano už proto,že mi OIII připomíná dost Audi A6 a ta se začla vyrábět v 2004 a pořád je hezká. Stačí si všimnout světel.A6 nemá žádné vlnky,OIII už také né.Pamatuji si dobře jak Passat 3C vyjel se světly s vlnkou a pak všechny auta po něm.Jo-vrací se klasika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 19, 2013 Sdílet Odesláno Leden 19, 2013 Ted jsem to dokoukal na Prima Cool. Auto vypada takhle mnohem lip nez na fotkach, ale ze by to fakt bylo neco tak nadpozemskyho, to ne, ale auto je to hezky, to se musi nechat. Ale na prvni pohled si to lidi, kteri se nezajimaji/nevedi budou plest s rapidem. A neokouka se, stejne jako se neokoukala OI a hezci verze OII... Co se tyka reportaze, bylo az trapne videt, kdo to platil a tenhle moderator, kterej neustale mluvi jako prase a rika porad voktafka, toho bych hnal klackem :) I bez zaplaceni skodovkou :) Co se toho plata tyka, s tim jsem u OI problem nemel, u OII to bylo vymysleny debilne a furt jsem bojoval s tim, kam ho nacpat. Tady je sice sikovna moznost strcit to za sedacky, ale u hatchbacku je mi k prdu strkat to za sedacky, kdyz je v 99% prevozu neceho vetsiho potrebuju hlavne sklopit, ale ficura zajimava :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.