Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

To isté som chcel napísať, oveľa lepšie by vyzerali zadné dvere s mierne zdvihnutou zadnou časťou /nie dolepeným lízatkom/ , ale niečo ako kizashi, ale decentnejšie.

ja by som prijal nieco v style RS6 alebo RS4

backcj.jpg

1338464041.jpg

A stále tie utopené kolesá.. :angry: Neptuny už vyzerali v pohode, dúfam že toto majú len nejaké staré zimné disky.. ten pohľad zozadu okrem tých výfukov nie je nič moc..

Tiez som si to vsimol, je to tam utopene ako moje zimaky :D

post-459-0-68446000-1358504152_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak v autosalonu na Prime velka chvala :palec: :palec: , bohuzel sponzorem poradu byla Skoda Octavia :angry: to jim zase zli jazykove omlati o hubu.

Jinak koukal jsem ze se zase vratili k odnimatelnemu zadnimu platu jako v OI, tentokrat s malym vylepsenim v tom, ze se da pekne zastrcit za zadni sedacky :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Moderátor říkal jednu věc.Asice že i po pěti letech to bude pořád dizajnově pěkné auto.Říkám ano už proto,že mi OIII připomíná dost Audi A6 a ta se začla vyrábět v 2004 a pořád je hezká.

Stačí si všimnout světel.A6 nemá žádné vlnky,OIII už také né.Pamatuji si dobře jak Passat 3C vyjel se světly s vlnkou a pak všechny auta po něm.Jo-vrací se klasika

Odkaz ke komentáři

Ted jsem to dokoukal na Prima Cool. Auto vypada takhle mnohem lip nez na fotkach, ale ze by to fakt bylo neco tak nadpozemskyho, to ne, ale auto je to hezky, to se musi nechat. Ale na prvni pohled si to lidi, kteri se nezajimaji/nevedi budou plest s rapidem. A neokouka se, stejne jako se neokoukala OI a hezci verze OII...

Co se tyka reportaze, bylo az trapne videt, kdo to platil a tenhle moderator, kterej neustale mluvi jako prase a rika porad voktafka, toho bych hnal klackem :) I bez zaplaceni skodovkou :)

Co se toho plata tyka, s tim jsem u OI problem nemel, u OII to bylo vymysleny debilne a furt jsem bojoval s tim, kam ho nacpat. Tady je sice sikovna moznost strcit to za sedacky, ale u hatchbacku je mi k prdu strkat to za sedacky, kdyz je v 99% prevozu neceho vetsiho potrebuju hlavne sklopit, ale ficura zajimava :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...