Rolbař Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Kup Porsche, protože, jak jsem nedávno četl, tak vše ostatní je jen kompromis :D já osobně podržim OII min tak 5 let, nesere se, tak není důvod měnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 No ja to vidim tak,ze za posledni dobu jedina Skoda z ktere jsem fakt udelal WOW a sedl si na prdel a snim si o ni je Superb II combi Rapida jsem uz prolizal a na OIII se ani nehrnu protoze mi to uz vzhledem pripomina Rapida a to je spatne Hawk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Pěkně zpracované video z mezinárodní prezentace pro novináře. Taky bych si nechal takovou služební cestu líbít :) http://www.youtube.com/watch?v=sarH6n3vE_U 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Tak na tomto videu je denni opravdu pseudo. Zboku temer neviditelne . Zajimave je, ze se cocka pri startu nastavuje, ikdyz xenon se nepusti. Takhle mi to myslim oktavka ani audi nedela nebo je to tak bezne? Jako aby byl xenon uz nastaveny pro pripad, ze se pak prepne(treba v tunelu) z denniho na xenon? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 (upraveno) Jestlipak by šlo dodělat pod ozdobnou lištu osvětlení jako má BMW - http://www.autotribute.com/wp-content/uploads/2010/03/New-BMW-5-Series-Touring-interior-lights.jpg Upraveno Únor 7, 2013 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 ta jde dodělat i do feldy všechno je jenom o šikovnosti a vzručnosti.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kane13 Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Dovolím si jednu služební fotku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 7, 2013 Sdílet Odesláno Únor 7, 2013 Jestlipak by šlo dodělat pod ozdobnou lištu osvětlení jako má BMW - http://www.autotribute.com/wp-content/uploads/2010/03/New-BMW-5-Series-Touring-interior-lights.jpg Pockej na O4, mozna to v ni uz bude po Audi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Absenciu multilinku poznáte potom, keď v kritickej situácii, do ktorej sa môže dostať ktokoľvek, skončíte s autom v škarpe a nie pri bežnej jazde."Obdivujem" niektorých pisateľov,ktorí aj keď škodovka použije v aute sebeväčšiu "kravinu", budú ju obhajovať , akoby ich za to platili. Ľudia tu píšu o "lacnejšom" zvuku pri zatvorení dverí o podstatne horšom zvuku audia o lacných plastoch a niektorí, akoby nič z toho nevnímali, budú argumentovať tým,že pri novom aute, dvere nerezonujú,čo snáď nerezonujú ani na novej thálii Interier auta, ktoré sa "tlačí" do strednej triedy, takto nevyzerá. Radiaca paka aj rucna brzda - krok vzad. Myslim ze to tvarovanie plastov od radiacej paky smerom dopredu je dost nestastne pre kolena, zrejme to malo byt zahnute skor smerom nadol ako nahor. Tak na tomto videu je denni opravdu pseudo. Zboku temer neviditelne . Zajimave je, ze se cocka pri startu nastavuje, ikdyz xenon se nepusti. Takhle mi to myslim oktavka ani audi nedela nebo je to tak bezne? Jako aby byl xenon uz nastaveny pro pripad, ze se pak prepne(treba v tunelu) z denniho na xenon? Nie aspon na Passate. Tam sa cocka nastavi az po prepnuti na stretavacky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 ViktorMPI Uz viem preco novynari tak dobre pišu:-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Osvětlení pod lištou má Leon novej ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 (upraveno) Tak na tomto videu je denni opravdu pseudo. Zboku temer neviditelne . to je přesně můj dojem taky, už jsem to psal, denní led je světelná trubice do které svítí z každé strany led diody, možná ještě někde uprostřed ..... takové řešení dělal Ford v roce 2007, jen to byly parkovačky , jiná doba a hle je z toho denní ViktorMPI Uz viem preco novynari tak dobre pišu:-):-) na psaním novinářů o OIII se upřímně bavím, klasický případ testů a porovnání, o jejich srovnání Passatua OIII jsem psal ..... dalším jejím kouskem bylo porovnání G7 a OIII v AutoTipu ....... Vložený titulek článku: "Delší Octavia s vlečenými rameny je pohodlnější než víceprvkový golf s DCC" v článku pod tímto se pak řeší podvozek, kde se píše: " že při uvolněné jízdě člověk rozdílu nepozná, na rozbité okresce samozřejmě drží multilink kola u silnice lépe a eliminuje odskakování, na rovné vozovce se rozdíly stírají ... OIII má komfortněji nastavené tlumiče než tlumiče DCC v Golfu a díky delšímu rozvoru se přes delší nerovnosti přenáší plavněji ..... Golf v zatáčkách funguje lépe, do oblouků se vrhá žádostivěji, díky preciznějšímu řízení se v nich lépe vede jistěji ...." Na další stránce nadpis jako kráva "OII levnější než Golf" pod tím rozbor ceny OIII od .... a seznam výbav a příplatku, na konci článku ale malý odstavec v červeném políčku: "základní golf sice startuje o 5.000,- kč dráž než octavia, nicmémě v základu nabídne řadu prvků, ze něž by jste u škodovky připlatili .... " následuje výčet dorovnání výbavy OIII na úroveň Golfa v základu a jsou připojeny ceny, sumou plus 29.000,- Kč, kdy ještě není bráno v potaz, že Climatronik je u škodovky možný až od střední výbavy. Opravdu se tomu už směju Upraveno Únor 8, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tak na tomto videu je denni opravdu pseudo. Zboku temer neviditelne . Zajimave je, ze se cocka pri startu nastavuje, ikdyz xenon se nepusti. Takhle mi to myslim oktavka ani audi nedela nebo je to tak bezne? Jako aby byl xenon uz nastaveny pro pripad, ze se pak prepne(treba v tunelu) z denniho na xenon? Nemá na tom videu zapnuté len parkovačky? Ako odchádza tak je vidieť že vzadu svietia koncové svetlá a tie pri dennom nesvietia, či mýlim sa? Ale aj tak je zaujímavé žeby sa xena nastavovali už pri parkovačkách.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 je to možné protože i led mohou svítit jako parkovačky, jak řikám včera jsem potkal jenu na R10 a svítila dobře, dneska jsi du prohlédnout jedu eleganci tak uvidim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Jestlipak by šlo dodělat pod ozdobnou lištu osvětlení jako má BMW - http://www.autotribute.com/wp-content/uploads/2010/03/New-BMW-5-Series-Touring-interior-lights.jpg nemusíš k BMW, Golf 7 toto má taky ;) Běžný G7: bílé G7 GTI: červené a jeden ještě nepředstavený derivát: modré 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 chlapi nevíte zda se už rozjela ta akce pro firmy, že půjčují octavii na dva dny? zaregistroval jsem se, už je to asi 14 dní a kromě potvrzovacího emailu o registraci zatím nic..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 už to běží, jen jsou nekonečně dlouhé pořadníky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 nemusíš k BMW, Golf 7 toto má taky ;) Běžný G7: bílé G7 GTI: červené a jeden ještě nepředstavený derivát: modré To jsem nevěděl, žádnou fotku jsem nenašel, nemáš nějakou? Tyhle detaily se mi moc líbí. Jestli to má i Leon, tak mě bude mrzet, že do OIII se to nedostalo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Viki: fotky ještě neexistují, bude se čekat na představení posledně popisovaného derivátu. K dostání ale jen pro nejvyšší verzi, příp. tuším za příplatek pro střední verzi. To jsou informace, které se komunikovaly prodejcům při uvedení G7čky na trh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 taky se chci zaregistrovat na 2 denní test... to musím jen přez net/telefon, nebo i na salonu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 http://www.skoda-auto.cz/models/nova-octavia/zazijte-novou-octavii - podmínka je vlastnictví 2 či více osobních automobilů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 to splňujem :) tuto stránku jsem už prohledal, ale registrace je tam přez intarnet nebo telefonem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Nechcem robiť reklamu, ale vidím že už aj taxikári majú O3 - tí ju skutočne preveria po Prahe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Přední část vypadá jak s "paketem pro české cesty" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 ty odpovědi jsou jak přes kopírák z infolinky škodovky... http://www.auto.cz/na-vase-otazky-odpovidal-petr-pecenka-reditel-skoda-auto-cr-72723 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 mě připadá, že mu to politicky myslí, tudíš odpověď bez jádra věci... to, co jsem si přečetl, tak vim z médií 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 tak tady společné foto Rapidu a OIII a na fotce ze před mám velký problém poznat které auto je které ... http://www.auto.cz/skoda-octavia-a-rapid-na-prvni-spolecne-fotce-72806/foto?foto=0 Po chvílce zkoumání poznam, ale rozhodně ne na první pohled ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 sakra akorat sem to sem chtel dat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.